saol umut çok güzel resimler video var diye duymuştum sanırım redline ekibi çekmiş ama göremıyorum
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
asıl video seçkinde ama eli ağır adamın ne zaman yukler bilmiyorum ehuehu
umut resimler bu kadar mı 70 tane felan yolladım yukle yukle baba ehuehu
]
evet abicim uzun sürdü rapide atıyorum isteyen arkadaşlar buradan indirebilirler http://rapidshare.com/files/30354513...asoer.rar.html
umut çok teşekkürler emeğin için eline sağlık
]
güzl gezi olmuş ama sondan 2. foto kurban bayramını andırıyo
125 ZN
06 ZN 181
saol umutçum resimler çok güzel ellerine saalık
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Umut harikasın teşekkürlersss
Bende siteye eklicem bugün-yarın.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Umutcum saol eline sağlık...
Can YERLİ
06 YC 502
Elinize sağlık Umut ve Oytun .
Dün feribotta bi tane eski zen kullanıcıyla tanıştım Tuna adında sonraki gezilerde onuda aramızda görürüz inşallah.
Çarşamba günü motorumu sattım arkadaşlar . Eren adında bir arkadaşa devrettim , oda tam bizim kafadan tanışırsanız cok seveceğiniz bir kişi
Dünde 2.el bir Regal aldım , haberi benden duyun sonra yok arkamızdan iş çevirmişsin yok bilmemne falan demeyin. Ayrıca kluple bağlantımı kesmeye çalışacak her türlü baskı , zulüm , tecrit gibi uygulamaları olağanüstü bir aymazlıkla göz ardı edip kafagöz dalarım, Allah yarattı demem ona göre .
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
ne olursa olsun çinden vazgeçmem diyosun yani
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman nasip olsun
34 BF 773
vınn vııınnn
Siyahus,
Hayırlı olsun, zaten piknikte de konuşmuştuk. Artık gezilerde sıkılırsın da sen bizimle gitmekten
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Teşekkür ederim Pröfösör ve latif. Ne sıkılcam yaw ben emremiyim(Dreamdark) kardeşim. Daha ne mangallar yapıcaz ama tabi daha rahat gelicem artık ama siz rahat edemiceksiniz . Önceki sahibi insafsız nası açtırmışsa egzostları giderken yer gök inliyor kardeşim herkes dönüp bakıyo bombamı düştü diye . Bütün araba alarmları çalıyo valla. Gürültüden dolayı beni aranıza almayabilirsiniz ama takılırım peşinize affetmem.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@siyahus
hayırlı uğurlu olsun abicim güle güle bin yeni motoruna kazasız belasız inş. artık gezilerde öncünün kim olacağı şimdiden belli
amanınnn bana da taş atmış yine
walla çok sewindim hasanım, güle güle kullan kazasız belasız inşallah
darısı darkformun başına
konuyu okuyanlar
2 üye
derwish,siyahus
kutlamıyorum... bekle öyle melül melül
@siyahus
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
@ALL
19 mayıs yaklaşıo ses soluk çıkmıo alooooooo
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...abirdeyiz.html
bu da video
http://www.youtube.com/watch?v=HhqMCF9bsoA
Güzel olur sanki...
Can YERLİ
06 YC 502
selam arkadaşlar gördüğüm kadarıyla benim gibi model değiştirenler olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)