Hoşgeldin Siyah,
Valla bende cok geç keşfettim bu zevki , şimdi aklım fikrim motorlarda 6 Mayıs gezisinin olacağı yer İstanbul Çatalca İnceğiz. Ankaradakini bilemiyorum.
Hoşgeldin Siyah,
Valla bende cok geç keşfettim bu zevki , şimdi aklım fikrim motorlarda 6 Mayıs gezisinin olacağı yer İstanbul Çatalca İnceğiz. Ankaradakini bilemiyorum.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
aslında ben de gelmek isterim ...benim için deneyim de olur....gerçi üsküdarda oturuyorum ...biraz erken kallarsam incek ankarada bu inceğizmiş... avrupa tarafında gezilecek yerleri çok bilmiyorum da
Bi kısmımız zaten anadolu yakasındayız. Ataşehirden , kozyatağından , göztepeden hatta pendikten gezi için toplanacağız. 1. koprünün girişindeki şağdaki boş alanda buluşup toplu sürüş yapacağız. www.zenscooclub.com daki gezi dokümanını indirirsen orada buluşma saatleri ve mekanları var. Yalnız uzun bir gezi olacak . kendine güveniyorsan katıl olmadı zaten sürekli gezi düzenleyeceğiz.
bi yerden başlamak gerekiyor teşekkür ederim....
Sen geleceksinya pendikten onu söylüyorum. Ben ve derwish k.bakkalköyden , darkform kozyatağından , umut göztepeden gelicek ve boğazköprüsünün girişinde toplanacağız . ordan beraber devam edicez. Sevim belli değil henüz . Ama gelir herhalde.
Buarada verdiğim linkten klup sayfasına gidince 7.ZenScooclub gezisi yazan resmi tıklarsanız gezinin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.
@siyah
sende hoşgeldin siyahusun dediği gibi biraz uzun bir gezi olucak ama çok zevkli geçeceği kesin. bekliyoruz
Meraba ii gunner.
Bi kere umut Kadıköy'den bende Caddebostan'dan gelicez Siyahus meydanı boş buldu atıp tutuyor
Talha'cım geçmiş olsun.
Yola çıkmadan önce herkezin motorlarını şöyle bir genel bakımdan/kontrolden geçirmesini tavsiye ederim. Yani en azından ben öyle yapıcam heralde. Zaten normal bakımıda geldi prensesin.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz derken latif'in yine yan çizici mesajlarını okuduğumu belirtmek istiyorum. Hepinize mutlu bir haftasonu dilerim.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@ismaill
yaw ismailcim ne aşkmış seninkide walla helal olsun allah tamamını erdirsinmi derler İstersen bi bira ısmarlarım zaman bulabilirsen tabi 05356835861
@siyah
hoşgeldin.Bu arada incek Ankara da.Görmemiş olanlar için söliimmm polonezköyün şehire daha yakını we pazarları motorcularla kaynıo olanı aynı zamandada pazar kahvaltısı cenneti.
Can YERLİ
06 YC 502
Arkadaslar kısmetse haftaya alıyorum ZN 125. kask tercıhlerınız neler oldu. acık kask dusunuyorum,sızınde fıkırlerınızı almak ıstedım.
@mülteci
arai,nolan,shoei gibi markalar uçuk fiyatlardan başaldığından ben dahil birçok arkdaşımda bulunan cox marka kaskı önerebilirim gayet güzel bir kask fiyatı 120-130 arası modeli silinmiş o nedenle yazamıyorum
cox evet benıme dusuncem o aslında. yakısıyor dıymı mat sıyah olanı hosuma gıtmıstı.
birde arkadaslar kılıt hakkında sorularım olucak.Alttakı lınklerde bulunan kılıtlerı dusunuyorum. Bu ıkısı yeterlı olucakmıdır ? Ya da baska ne almalıyım?
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...938&ShowPane=2
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43934
http://www.zenscooclub.com/dosyalar/...7-detaylar.zip gezi dökümanını indirmek için link yenilendi arkadaşlar
siyahus katılım listsnni bir gözden geçirelim istersen güncelleyelim
]
arkadaşlar geçenlerde asya 125t alacağımı söylemiştim ve son kez motorumla bir uzun yola gitme gafletinde bulundum 50 cc motorla lüleburgaza gittim geldim .anahtarlarımı kaybettim orada başıma gelmeyen kalmadı .ayrıntıla talihsiz serüvenler dizisi şeklinde bir başlık açtım oradan okuyabilirsiniz
@owlam
büyük geçmiş olsun
evet arkadaşlar 6 mayıs için herkes hazır mı ?
ben hazırım ben hazırım ben hazırım
]
bende hazırım evet arkdaşlar yok mu başka gelen
6 MAYIS 2006 Pazar İnceğiz Gezisi GÜNCEL KATILIM LİSTESİ :
Siyahus & Mrs.Siyahus,
Darkform,
Umutpoy,
Barbarian, (+5 kişi)
Naciçino,
Derwish,
Talla ,
Sewil,
İsmail ,
Bahtiyarefe ,
LatifPolat,
Siyah,
Redline ekibi,
Burakxx , Öğleden sonra
Onour , (kesin değil)
Dreamdark , (kesin değil)
Pröfösör , (kesin değil)
Hadi arkadaşlar 20 motora doğru gidiyoruz yokmu arttıraaaan
arkadaşlar herkeze slm dilerim haftanız güzel gecer hafta sonu gezisindede daha mutlu olursunuz
ömür plaza(bahçelievler) ekibi kimler acaba ben 09:00 da plaza önünde kahve keyfinden sonra hazır olacağım görüşmek dileği ile hoşçakalın
Naci kardeşim
İnşallah sabah 9 da ben de oradayım. Görüşmek üzere
Bu arada dün yaklaşık 160 km yol yaparak kendi rekorumu kırdım Anadolu Kavağı gezim oldu. Oldukça keyifliydi. Fotoları kısa bir zamanda atacağım.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)