Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Nisan 2007, 10:50
@Owlam , hoşgeldin , walla sen maksimum 90 km yapıyo ilk 50-60 km ye çıkış oldukça iyi diye düşün , kamyon otobus meselesine kendin karar ver. 6 mayıstaki gezide heralde 250 km falan yapıcaz gibi gözüküyo.
@Darkform, abi niye açık ediyosun Alla Alla yaaa bak şimdi Derwish tırsacak gelmeyecek geziye bahane falan uydurur , yok cocugu sünnet , ettircem yok motoru bozdum (2 anlamdada bahane edebilir), yok başım ağrıyo...
Ayrıca dreamdark'ın motoruyla ilgili bi plan daha geldi aklıma uzunca bi ip alıp bütün motorları ona bağlayalım çeksin bizi oraya kadar . Hem rahat rahat gideriz hemde benzinide ona kitleriz ama duymasın. Bide sen tut onu ben motorunu kaçıriim sonra ben tutarım sen bi turlar gelirsin. Gerçi motoru sözkonusu olunca 10 Ayşe Teyze gücünde oluyomuş bilemem artık.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Reklamlar
-
25 Nisan 2007, 11:16
Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar
Bu akşam motorumu redline dan almaya gelecekler.Eğer geç alacaklarsa carrefour yolumun üstü uğrama şansım olabilir.
Sevgiler
-
25 Nisan 2007, 12:32
akşam carrefour + birsssssssssssssssssssssssss
@ dreamdark
bu arada geziye gelemezsin 125 siii siii üstünü almiosssss bide sıkuutır olması lazımss sürat mossletlerini almiosssssss dışlarıs seni yabancılık çektiririz yanlız bırakırız yassahhh gardaşım yassahh
ii gunner.
-
25 Nisan 2007, 12:53
@dreamdark
hangi sabahın körü hemşerim... neyse cumartesiye ayarlamaya çalış gidelim beraber... acil bulmam lazım bir çözüm....
bu akşam benim için biraz zor..... işleri toparlamaya çalışıyorum...
benim makinayı satılığa çıkardım..... fiyat 1100 yazdım kask+motor pantolonu+branda+disk kilidi vs... beraber vereceğim. yalnız motorun arka çamurluk iki tarafında değişmesi lazım o da yaklaşık 80 ytl tutuyor. bugün resimleri çekip akşam siteye atarım....
@darkform
yok hacım olur mu öyle şey alacağız onu.... 60 la sürdüreceğiz motoru kıvranacak daha zevkli ....
-
25 Nisan 2007, 13:35
@ Derwish , geyik yapma kardeşim geliyomusun geziye onu sööle Alla Alla.
-
25 Nisan 2007, 13:40
@ siyahus
sende geyik yapma kardeşim akşam carrefour'a geliyomusun onu söyle
@ ist avrupa yakası
üşenmeyinde bigünde siz gelin be. Biz hep gelioz sizin taraftaki toplantılara
ii gunner.
-
25 Nisan 2007, 14:19
Redline'dan geldiler,zeytinimi alıp gittiler.Bu yüzden minibüsle eve dönmem gerek
Carrefour'a gelemeyeceğim ama o civarlarda elinde kaskla dolaşan motorsuz bir motorcu görürseniz o benim
-
25 Nisan 2007, 14:28
@Multeci
Kardeş hayırdır benim kullanıcı adımı görüp hevesmi yaptınmı yoksa neyse saka bi yana hoşgeldin
@all
bende uzun zamandır giremeyenlerdenim nasılsınız umarım herkes iyidir akşamki carrefoura bende gelebilirim umarım inşallah sanırım saat kaçta orda olacağız bide onu dende sap kibin ortada galmıyım neyse hadi görüşürük
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
-
25 Nisan 2007, 16:41
Arkadaşlar bugünkü Carrefour buluşması için saat 19:30 uygun mudur, gelecekler lütfen görüş bildirsin, şimdilik muhtemel liste:
1- Dreamdark
2- Darkform
3- by_multeci
@siyahus
hasanım biliyosun motorum sözkonusu olduğunda değil 10, 100 ayşe teyze gücünde olurum, cırrrrt diye yırtarım ona göre Ancak kaldıki madem benim hakkımda bu kadar hain planlarınız var, bu durumda ben darkform'a artçı olarak gelip benzin parasından da yırtmayı düşünüyorum, bilginiz olsun Akşam carrefour'a geliyon mu olm cevap verseneee sensiz zevki olur mu, kahveleri sana kitliycez
@darkform
ayıp nan bu kadar mı dışlanır bi insan, hepinizin motoruna çamur atıp kaçacam olm, gezi de sürekli taciz edicem sizi, rahat vermiycem bi türlü (gelirken CD-40 unutma)
@derwish
moruk c.tesi öğlenden önce olabilir, bi de yarın da izinliyim ben, yarın da müsayit olursan gidebiliriz bu akşam ayarla kaçıver olm işte yarım saat carrefour'a
@mad_star
insan bi kere alışınca, motorsuz biyerlere gitmek ne kadar angarya geliyo di mi istersen motorsuz da uğrayabilirsin, mutlaka birinin artçısı olarak bırakılacağına eminim
hadi carefour'cular aloooooo
-
25 Nisan 2007, 17:06
-
25 Nisan 2007, 17:16
19:30 uygundur
Hain Siyahus'da geliyo.
ii gunner.
-
25 Nisan 2007, 17:37
25 Nisan Çarşamba
Saat 19:30
Kozyatağı Carrefour ayaküstü Buluşması Katılım Listesi:
1- Dreamdark
2- Darkform
3- by_multeci
4- Siyahus
şimdilik..
darkform adlı üyeden alıntı
19:30 uygundur
Hain Siyahus'da geliyo.
ii gunner.
kesme işareti yok, "da" ayrı yazılır
illa gıcıklık yapacağım
-
25 Nisan 2007, 17:55
@DreamDark , ha sen hain kısmına karşı çıkmıyon da (bak ayrı yazdım) adamın desine dasına karışıyon öylemi. Senin kahvene tuz dökmezsem nası olsa ben alacam kahveleri karışamazsın da (da yine ayrı)
-
25 Nisan 2007, 18:31
@dreamdark
Teşekkür ederim fakat evim uzak.(Uğur mumcu'da)Bu yüzden gitmem gerek.Başka sefere umarım
siyahus adlı üyeden alıntı
@DreamDark , ha sen hain kısmına karşı çıkmıyon da (bak ayrı yazdım) adamın desine dasına karışıyon öylemi.
öyle mi ayrı yazılır
-
25 Nisan 2007, 18:40
-
25 Nisan 2007, 21:06
-
25 Nisan 2007, 22:42
arkadaslar gelmek istiyorum bende sabahtan dershane var 1 gibi cikicam bi aksilik olmazsa yapistirir gelirim yol yaklasik kac saat
-
25 Nisan 2007, 22:43
merahabalar
ben oguz. burakla onurun arkadaşıyım. daha önce bikaç kez zenscooclub buluşmasına gelmiştim. bugün zenimi aldım.hemen zenscooya üye oldum bidahaki buluşmada tanışır kaynaşırız
-
26 Nisan 2007, 00:49
@by_multeci
hosbuldum.beklıyordum aslında bu soruyu benım hemen hemen her yerde nıck Multeci. askerde az kosturmadım peslerınden . hala alamadım bı ZN. yolda goruyorum bazen ıcım gıdıyor.
-
26 Nisan 2007, 07:36
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler