Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Nisan 2007, 22:10
Reklamlar
-
16 Nisan 2007, 23:29
Yaklaşık on kişiyle temelleri atılan klubümüz 200. üyeye ulaştı ne mutlu bizlere. Arkadaşlığımızın, dostluğumuzun hiç bozulmaması temmenisiyle nice 200. üyelere
-
17 Nisan 2007, 00:30
hayırlı uğurlu olsun
bu trafik işi tam şans işi bir şansımızı deneylim bence çarşamba öğleden sonra yavaş yavaş uzayalım bence
bu arada motora enteresan bir şey yaptım umut ne yapıyorsun buaralar atla gel bakalım beraber bir motor lazım bana kıyas için
hasanım neler yapıyorsun bu aralar çalışıyor musun ??
-
17 Nisan 2007, 00:38
@dervish
okul var abicim ama okuldan sonra müsaitsen seve seve gelirim yarın geç çıkıyorum maalesef ama çarşamba gelirim. cuma günüde sultanbeyliye uzanırız
-
17 Nisan 2007, 04:02
@canyerli
walla kanun tüm Türkiye'yi kapsıyor sonuçta, sen bir dene şansını bakalım, olumlu olursa öpersin
@derwish
kanka ekle benim msni, yarın fln konuşuruz
olmayan tüm arkadaşlar ekleyebilir benim msni bu arada
sesoglan@hotmail.com
-
17 Nisan 2007, 10:41
derwish adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun
bu trafik işi tam şans işi bir şansımızı deneylim bence çarşamba öğleden sonra yavaş yavaş uzayalım bence
bu arada motora enteresan bir şey yaptım umut ne yapıyorsun buaralar atla gel bakalım beraber bir motor lazım bana kıyas için
hasanım neler yapıyorsun bu aralar çalışıyor musun ??
Çalışıyorum barıscım , bugun yarın kurtköydeyim , persembe çalışmicam ama başka biişim var , bu muayene işini perşembe sabahtan müsait olursam halletmeye çalışcam ama nası gidilir bakırköye bilmem :( olmazsa yapmicam muayene naapiim .
@Canyerli , atmışım abi kormaya gerek yokmuş , ben devletin elini attığı yada devletle ilgili olan herşeyden tırstığım için bundada biraz abartmşım
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
17 Nisan 2007, 11:30
@dreamdark
bende msn yok kullanmıyorum daha doğrusu çarşamba öğleden sonra nasıl sultanbeyli için. yer tesbiti yapalım. toplaşalım gidip halledelim şu işi. ondan sonra da beşiktaşa gideceğim
motorun mu var derdin var kardeşim
resimlerini çekemedim ama bir yerden hava filtresi geldi (performans sözde)
gayet ilkel bir biçimde taktım motora 0 dan 80 e kadar çok hızlı çıkıyor ama sonrasında biraz yavaşlıyor
acep bizimkilerde sübap ayarı mı yapak lazım. perşembe redline a doğru uzama niyetim var orda hallederiz büyük ihtimalle.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...u-calisir.html
konuda bisiklet takometresi diye birşey önerdiler diyatları yaklaşık 30-50 ytl arası bir de ona bakacağım
-
17 Nisan 2007, 15:55
@derwish
çarşamba öğleden sonra bana uyar kanka, 13:00'te Kartal'da bi işim var, 14:00 gibi biter heralde, ondan sonra buluşup gidebiliriz Kartal'da fln buluşuruz olmazsa
-
18 Nisan 2007, 01:56
yarın 14:00 14:30 civarı kartal semalarında buluşup dream darkı dövüp elinden motorunu aldıktan sonra sultanbeyli trafik şubesine doğru yaylanıyoruz. katılan var mı başka
darkform müsait olur musun
umut sen gelirsin herhal
-
18 Nisan 2007, 03:06
derwish adlı üyeden alıntı
yarın 14:00 14:30 civarı kartal semalarında buluşup dream darkı dövüp elinden motorunu aldıktan sonra sultanbeyli trafik şubesine doğru yaylanıyoruz. katılan var mı başka
darkform müsait olur musun
umut sen gelirsin herhal
Ya ben gelebilirim yarın... Telefonlaşalım adaş. Benim şube kartal'da. Kartal'a beraber gideriz. Orda seni dreamdark'a teslim eder şubeye giderim. Erken biterse işlerimiz yine beraber döneriss.
ii gunner.
-
18 Nisan 2007, 11:39
benim trafik şubem neresi acaba hiçte sevmiyorum böle boş işlerle uğraşmayı yaw :((((
-
18 Nisan 2007, 11:49
@ thebarbarian
Barbariancım bende nefret ediyorum.. :( Bakalım bugün bi gidelimde buraya ne oldu ne bitti yazarız. Şuben ruhsatta yazıyor. Şube dediğimiz şey zaten ruhsatın düzenlendiği şube. Tüm galerilerde bööle antin kuntin yerlerdeki şubeleri bulup oralarda düzenletiyor. bi araba yol tep şimdi kartala...
@ umutpoy & derwish
Telefon bekliyorum. ben şu dakikadan itibaren müsaitim.
ii gunner.
-
18 Nisan 2007, 18:35
arkadaşlar 3 gün sonra sınava gircem B olduğu için sadece motordan gircem ama hiç bişe bilmiorm.kursa sadece evrakları wermeye gittim hiç derse fln girmedim.net den araştırdım da pek bulduğum sölenemz acaba elinde geçmiş döneme ait sınav soruları olan warmı.Olursa sevinirim.
saygılar...
-
19 Nisan 2007, 11:35
@Canyerli , sorular basit motor soruları sadece ve 20 tanecik , sürücü kursu kitaplarında bütün sorular var ve zaten birebir onlar çıkıyor , 10 dakkada sınavın bitecek ama 45 dakka çıkarmicaklar salondan haberin olsun
Arkadaşlar garanti bankası MotoGP için bilet veriyor , aşağıda linki var , isteyene ....
http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/...alar/h_87.html
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
19 Nisan 2007, 15:32
-
19 Nisan 2007, 16:22
-
19 Nisan 2007, 18:05
-
19 Nisan 2007, 19:23
Evet arkadaşlar dreamdark'ın dediği doğru.
Kartal trafik şubesinin bu durumdan haberi yok. Bööle bişi yok dediler. Ben biraz bastırınca "eğer böyle bişi varsa git gayrettepe'den araştır bize bi yazı getir" dediler. Bende ULANNNNN BENİM GÖREVİM VERGİ VERMEK! ARAŞTIRMAK SİZİN İŞİNİZ TERBİYESİZ HERİFLERRRRRRR !!!!!!!!! APTALLLL HERİFLERRRRRRRRRRR !!!!! şeklinde haykırarak değerli polis büyüklerime saygısızlık etmemek amacıyla biran önce şubeyi terkettim.
Velasıl-kelam kartal şubesine gidecek olan varsa hiç boşuna gitmesin. belki 1-2 aya kadar öğrenirler.
ii gunner.
-
19 Nisan 2007, 23:49
valla emrenin dikiz aynasından altında race ile 60 la giderken kıvranışını görmek lazımdı bence de
yemekler güzeldi bu arada
hoş darkformun asap bozan olayı olmasa daha güzel olacaktı.
aslında adamların işleri başlarından aşkın uğraşmak istemiyorlar bence
-
20 Nisan 2007, 02:17
ben de bugün hallettim. vekalet alıp bastım sultanbeyline tanıdığımız yokki işimiz 10 dkk da hallolsun 2 saat bekledim ama oldu
çarşamba günü çok güzeldi darkform'un olayı bize tatsızlık yaşattı ona bir yazı almaya çalışayım ben bostancıya hafta içi gidiceğim o durumuda sorarım onlar yardımcı olur umarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler