Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @dreamdark
    teşekkürler bilgiler için mutlu ettin beni ama o verdiğin link de izmirde kabul edilmediğinden fln bahsediodu diğer şehirlerde ona paralelmidir ki??bunu da cevapla walla öpcem seni yanaklarında.söz bu son
    @siyahus
    hani polisler çevirirdi nie korkutuosun adamı ya kalp spazmından ölseydim
    Can YERLİ
    06 YC 502

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    Yaklaşık on kişiyle temelleri atılan klubümüz 200. üyeye ulaştı ne mutlu bizlere. Arkadaşlığımızın, dostluğumuzun hiç bozulmaması temmenisiyle nice 200. üyelere

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    hayırlı uğurlu olsun
    bu trafik işi tam şans işi bir şansımızı deneylim bence çarşamba öğleden sonra yavaş yavaş uzayalım bence
    bu arada motora enteresan bir şey yaptım umut ne yapıyorsun buaralar atla gel bakalım beraber bir motor lazım bana kıyas için
    hasanım neler yapıyorsun bu aralar çalışıyor musun ??

Motosikleti
    @dervish
    okul var abicim ama okuldan sonra müsaitsen seve seve gelirim yarın geç çıkıyorum maalesef ama çarşamba gelirim. cuma günüde sultanbeyliye uzanırız

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @canyerli
    walla kanun tüm Türkiye'yi kapsıyor sonuçta, sen bir dene şansını bakalım, olumlu olursa öpersin

@derwish
    kanka ekle benim msni, yarın fln konuşuruz
    olmayan tüm arkadaşlar ekleyebilir benim msni bu arada

sesoglan@hotmail.com

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı derwish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun
    bu trafik işi tam şans işi bir şansımızı deneylim bence çarşamba öğleden sonra yavaş yavaş uzayalım bence
    bu arada motora enteresan bir şey yaptım umut ne yapıyorsun buaralar atla gel bakalım beraber bir motor lazım bana kıyas için
    hasanım neler yapıyorsun bu aralar çalışıyor musun ??
    Çalışıyorum barıscım , bugun yarın kurtköydeyim , persembe çalışmicam ama başka biişim var , bu muayene işini perşembe sabahtan müsait olursam halletmeye çalışcam ama nası gidilir bakırköye bilmem :( olmazsa yapmicam muayene naapiim .

@Canyerli , atmışım abi kormaya gerek yokmuş , ben devletin elini attığı yada devletle ilgili olan herşeyden tırstığım için bundada biraz abartmşım
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    scooter
    @dreamdark
    bende msn yok kullanmıyorum daha doğrusu çarşamba öğleden sonra nasıl sultanbeyli için. yer tesbiti yapalım. toplaşalım gidip halledelim şu işi. ondan sonra da beşiktaşa gideceğim
    motorun mu var derdin var kardeşim
    resimlerini çekemedim ama bir yerden hava filtresi geldi (performans sözde)
    gayet ilkel bir biçimde taktım motora 0 dan 80 e kadar çok hızlı çıkıyor ama sonrasında biraz yavaşlıyor
    acep bizimkilerde sübap ayarı mı yapak lazım. perşembe redline a doğru uzama niyetim var orda hallederiz büyük ihtimalle.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...u-calisir.html
    konuda bisiklet takometresi diye birşey önerdiler diyatları yaklaşık 30-50 ytl arası bir de ona bakacağım

@derwish
    çarşamba öğleden sonra bana uyar kanka, 13:00'te Kartal'da bi işim var, 14:00 gibi biter heralde, ondan sonra buluşup gidebiliriz Kartal'da fln buluşuruz olmazsa

Motosikleti
    scooter
    yarın 14:00 14:30 civarı kartal semalarında buluşup dream darkı dövüp elinden motorunu aldıktan sonra sultanbeyli trafik şubesine doğru yaylanıyoruz. katılan var mı başka
    darkform müsait olur musun
    umut sen gelirsin herhal

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı derwish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın 14:00 14:30 civarı kartal semalarında buluşup dream darkı dövüp elinden motorunu aldıktan sonra sultanbeyli trafik şubesine doğru yaylanıyoruz. katılan var mı başka
    darkform müsait olur musun
    umut sen gelirsin herhal
    Ya ben gelebilirim yarın... Telefonlaşalım adaş. Benim şube kartal'da. Kartal'a beraber gideriz. Orda seni dreamdark'a teslim eder şubeye giderim. Erken biterse işlerimiz yine beraber döneriss.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    benim trafik şubem neresi acaba hiçte sevmiyorum böle boş işlerle uğraşmayı yaw :((((
    ]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ thebarbarian

Barbariancım bende nefret ediyorum.. :( Bakalım bugün bi gidelimde buraya ne oldu ne bitti yazarız. Şuben ruhsatta yazıyor. Şube dediğimiz şey zaten ruhsatın düzenlendiği şube. Tüm galerilerde bööle antin kuntin yerlerdeki şubeleri bulup oralarda düzenletiyor. bi araba yol tep şimdi kartala...

@ umutpoy & derwish
    Telefon bekliyorum. ben şu dakikadan itibaren müsaitim.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    arkadaşlar 3 gün sonra sınava gircem B olduğu için sadece motordan gircem ama hiç bişe bilmiorm.kursa sadece evrakları wermeye gittim hiç derse fln girmedim.net den araştırdım da pek bulduğum sölenemz acaba elinde geçmiş döneme ait sınav soruları olan warmı.Olursa sevinirim.

saygılar...
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    @Canyerli , sorular basit motor soruları sadece ve 20 tanecik , sürücü kursu kitaplarında bütün sorular var ve zaten birebir onlar çıkıyor , 10 dakkada sınavın bitecek ama 45 dakka çıkarmicaklar salondan haberin olsun

Arkadaşlar garanti bankası MotoGP için bilet veriyor , aşağıda linki var , isteyene ....
    http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/...alar/h_87.html

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    HAYDİ GENÇLER GP'ye
    Davetiyeler şurada
    http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/...alar/h_87.html
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti

Aman Haaaa

Bülent Babaa
    sen cok yaşaa
    nerelerdesin abi yaaaaa

@Herkes,
    6 Mayıs Gezisi Plan programı bitiyor , siteye duyurulacak , Herkes hazırlansın şimdiden bütün kışın acısını bir günde çıkarıcaz , yançizmek , ekmek , bahane uydurmak kesinlikle tehlikeli ve yasaktır.

@all
    Evet Arkadaşlar,

Dün derwish ve umutpoy ile beraber muayene süremizi uzatmak için Sultanbeyli Trafik Şb.ye gittik. Oradaki memurlar artık alışmış zaten, herhangi bir evrak doldurmadan, şahsın kendi başvuru yapması şartıyla (veya vekalet yoluyla), muayene süresinin uzatılması talebiniz hakkında sözlü olarak başvurunuzu yapıyorsunuz.

Memur arkadaş ruhsatın muayene ile ilgili nüshasını alıyor ve ortalama yarım - 1 saat içinde aynı nüsha, "7" rakamının üzerine "9" yapıştırılıp 2009 olarak değiştirilerek, tekrar pvc preslenmiş şekilde elinize geçiyor.

Herhangi bir ücret ödemedik ve 2 sene daha muayeneden yırttık derwish' imle umut da işlemleri ve şubenin yerini öğrendi en azından, bir kez daha gelip vekalet yoluyla halledecek o da işini

Darısı sizin başınıza arkadaşlar

Bu arada aynı işlemi darkform'un kartal Trafik şb.de yaptıramadığını duyduk, gerçekten sinir bozucu bi durum umarım halledersin barış'çım..

Tabiiki şubede işimiz bittikten sonra Çamlıca'da kurufasülye sefamızı anlatmadan da geçemiycem ufak çaplı bi gezi organizasyonu gibi oldu resmen

@canyerli
    bu linkte sınav sorularını bulabilirsin dostum
    http://www.testsitesi.com/site/?refe...cu.com/sol.htm

@siyahus
    6 Mayıs'a kim öle kim kala bi problem çıkmazsa çok istiyorum gelmeyi inşallah

Bu arada ben MotoGP'ye gidemiyorum, çalışıorum bu haftasonu..

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Evet arkadaşlar dreamdark'ın dediği doğru.

Kartal trafik şubesinin bu durumdan haberi yok. Bööle bişi yok dediler. Ben biraz bastırınca "eğer böyle bişi varsa git gayrettepe'den araştır bize bi yazı getir" dediler. Bende ULANNNNN BENİM GÖREVİM VERGİ VERMEK! ARAŞTIRMAK SİZİN İŞİNİZ TERBİYESİZ HERİFLERRRRRRR !!!!!!!!! APTALLLL HERİFLERRRRRRRRRRR !!!!! şeklinde haykırarak değerli polis büyüklerime saygısızlık etmemek amacıyla biran önce şubeyi terkettim.

Velasıl-kelam kartal şubesine gidecek olan varsa hiç boşuna gitmesin. belki 1-2 aya kadar öğrenirler.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    scooter
    valla emrenin dikiz aynasından altında race ile 60 la giderken kıvranışını görmek lazımdı bence de

yemekler güzeldi bu arada
    hoş darkformun asap bozan olayı olmasa daha güzel olacaktı.
    aslında adamların işleri başlarından aşkın uğraşmak istemiyorlar bence

Motosikleti
    ben de bugün hallettim. vekalet alıp bastım sultanbeyline tanıdığımız yokki işimiz 10 dkk da hallolsun 2 saat bekledim ama oldu
    çarşamba günü çok güzeldi darkform'un olayı bize tatsızlık yaşattı ona bir yazı almaya çalışayım ben bostancıya hafta içi gidiceğim o durumuda sorarım onlar yardımcı olur umarım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler