Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Sağolun dostlar. Benimkisi tembellik işte. Motoru bugüne kadar en fazla bir iki kere yıkadım daha doğrusu şöyle bir tozunu aldım.

Daha öncede bahsettiğim gibi bu motoru almamdaki esas gaye sürüş tekniğimi geliştirip tecrübe edinmekti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kemal çok geçmiş olsun diyorum ben de, bu arada motoru yıkayıp temizlemek konusunda bi sıkıntın olursa, arkadaşlar benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu anlatırlar sana muhtemelen

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kemal çok geçmiş olsun diyorum ben de, bu arada motoru yıkayıp temizlemek konusunda bi sıkıntın olursa, arkadaşlar benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu anlatırlar sana muhtemelen
    evet evet cok hassas zaten biz ona aramızda cleandark diyoruz artık 23 nisanda bir gezi düzenleyelim ama günü birlik olmasında fayda var , havalar biraz daha ısınınca kamplı bir gezi düzenleriz . Malum geçen hafta ben kamp yaptım , malzemede biraz eksiklik olsa gece donduruyor hala. Ayrıca gece ateş başında rahat rahat oturalım , hatta erikli yaylasına gidebiliriz , yatılı için yada kıyıköy ,kastro,şile,ağva,kerpe, kefken veya aklınıza gelebilecek heryer olabilir.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet evet cok hassas zaten biz ona aramızda cleandark diyoruz artık 23 nisanda bir gezi düzenleyelim ama günü birlik olmasında fayda var , havalar biraz daha ısınınca kamplı bir gezi düzenleriz . Malum geçen hafta ben kamp yaptım , malzemede biraz eksiklik olsa gece donduruyor hala. Ayrıca gece ateş başında rahat rahat oturalım , hatta erikli yaylasına gidebiliriz , yatılı için yada kıyıköy ,kastro,şile,ağva,kerpe, kefken veya aklınıza gelebilecek heryer olabilir.

ehehehh cleandark'a koptum
    hasanım ağzından bal damlıyo walla, ne güsel şeyler söölüyosun ööle kamp, gezi fln insanın ateşin başında sewgilisiyle oturası geliyo resmen, gönül isterki o zamana kadar bi de sewgilimiz olsun, artçımızla gelelim di mi

@umutpoy
    umutcum bu arada, diğer topiğe de yazdım, benim trafik şube de sultanbeyli'de, istersen gideriz beraber ruhsattaki muayene süresi için, biliyorum ben yolu, benim de halletmem lazım zaten o işi

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @dreamdark
    abicim çok ii olur gerçekten. haberleşelim bu arada sana yetişmek biraz zor olucak benim düldülle
    @siyahus
    evet abicim 21-23 nisan arası bir gezi yapalım mutlaka havalar ısınıyor malum

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    benim de sultanbeyli kısmetse bu hafta izinliyim gitmeye niyetliyim haberleşelim çarşamba ya da perşembe olabilir

Motosikleti
    mondial MCT250

:)

21-23 nisan arası gezimi var

nereye gidiyoruz kamplıcakmıyız?
    bende varım

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı derwish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim de sultanbeyli kısmetse bu hafta izinliyim gitmeye niyetliyim haberleşelim çarşamba ya da perşembe olabilir
    Benimde Kartal'da. Yolda size arkadaşlık edebilirim. Ordan da Kartal'a akarım

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

@umutpoy, derwish, darkform
    arkadaşlar Salı günü sabahtan, Çarşamba günü öğleden sonra müsayitim ben. Kararlaştırıp Sultanbeyli toplu ruhsat sürüşünü gerçekleştirelim bu hafta

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    arkadaşlar şu muayne olayını bilen biri war mı acaba ne kadar wercez,yanımızda başka bi evrak istiolarmı vs.vs. benimki haziranda mesela...

saygılar...
    Can YERLİ
    06 YC 502

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    ehliyetsizlere de yapıyolarmı muayene arkadaşlar 11 ay ge.ti hala alamadık da
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    Ne muayenesi yaw , kimler yaptırıyo bunu 2 seneden sonra değilmiydi bu muayene bu senedemi yaptırcaz bi bilen elimden tutsun ağalar.

Tallacım ne yapcaz senin bu ehliyet olayını abicim bi halletmek lazım .

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ talla
    Evet ya talla 100-150 ytl bişi bu strese değmez yani bi ara hallediver. Hayır yani kötü ibret hikayelerimizde mevcut biliyosun. :(

@ siyahus
    abicim ruhsatın çıkarıldığı yere gidip bir form doldurup süreyi uzattırıyoruz galba ( sıfır araçların ilk muayene süresini sanırım 3 sene uzatıyorlar ) . Bildiğim kadarıyla bu işlem ücretsiz. Umut'un daha detaylı bilgisi var sanırım forum'u açınca cevaplar.

Selamlar,
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @dreamdark
    çok güzel bir fikir ama benim motor annemin üzerine sanırım onun gitmesi gerekecek hafta içi de çalışıyor bilmiyorum ne olacak

@umutpoy
    umutçum biliyosun trafik şubesi de h.içi açık sadece, sanırım annenin bi ara h.içi izin alması gerekecek

@all
    "muayene süresi hk."
    Arkadaşlar şu anki yasaya göre, "0" kilometre motosikletlerin ilk muayenesi, 1 yıl değil 3 yıl olarak değiştirildi. Ancak ruhsatlarımızda hala 1 yıl olarak görünüyor. Tek yapmamız gereken, ruhsatımızın çıktığı trafik şb.sine gidip durumu izah ederek böyle bir talebimiz olduğunu belirtip, bir form doldurarak başvuru yapmak. Bunun için hiçbir ücret ödemiyoruz. Şubede ruhsata yeni tarih yazılıyor ve üzeri tekrar presleniyor. Tüm işlem bu kadar. Aksi taktirde muayene ücretimiz 54 YTL, bilginiz olsun.

Konuyla ilgili detaylı topic de aşağıda:
    http://www.motosiklet.net/forum/fayd...erekenler.html

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    ehliyet konusunda b sınıfını alırken çok uğraşmıştım sanırım bilinç altıma kazınmış hiç canım uğraşmak istemıyor para sorun değil keşke 300 olsa da uğraşmadan alabilsem abicim
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    2006 model zenimin muayenesi bu yıl haziran ayı olarak gözüküo.dreamdark yüreğime su serptin çok teşekkürler.devlet dairesi fobisi olan bi insana gitmek çok zor gelio.2 sene daha yırttık oh ne güzel

harçlardan konu açılmışken motorlu taşıtlar vergisini herkes ödedimi sevgili arklar.mesela ben ödemedim.evimi SWAT teamleri basmaz dimi
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    as gy200
    Alıntı talla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyet konusunda b sınıfını alırken çok uğraşmıştım sanırım bilinç altıma kazınmış hiç canım uğraşmak istemıyor para sorun değil keşke 300 olsa da uğraşmadan alabilsem abicim
    kardeş ehliyet için neden o kadar uctun ben kayıt oldum kadıkoyde bır kursa kayıt uceretı 100 ytl 20 ytl saglık kontrolune verdım.nisanı gecrıme temmuza kalırsın:D

Motosikleti
    Hafta içi gidemem ben trafiğe , zaten gidince işini halletmiyolarki hemen , alıylar öğlene gel akşama git , insanların tek işi oymuş gibi , polisliklerine güveniyolar fırçada atamıyosun niye çalışmıyosun işini yap diye , onlarda sonuna kadar kullanıyo bunu. Sürünsün vatandaş , bi kere ruhsatın üstündeki kredi ibaresini kaldırtmak için 9 da gittim aldılar belgeleri 10 dakkada yapılcak işi saat 3 te bitirdiler , ehliyet bile öyle biri belgeleri alırken biri o pvc zımbırtısından geçirse herkesin işi 3-5 dakkada biter . Halbuki bugun git yarın gel yapıyolar. İnsanların işi gücü varmış umurlarnda değil.

Bu arada vergiyi ödemezsen gelip almazlar ama çevirirlerse motoru çekebilirler bildiğim kadarıyla . ödemekte fayda var . İnternet şb.lerinden 1 dakkada ödeniyo.

Arkadaşlar Müjjdee 2. dalyaaa ;) 200. üyemiz vatana millete zenscooclub a hayırlı olsun.

erays1907 ERAY SAKİNÇ 200. üyemiz Hoşgeldin

@canyerli
    walla dediğim gibi, 2 sene daha yırtmak için önce o devlet dairesine gidip, ruhsatında 2007 gözüken tarihi 2009 yaptırmak zorundasın, ondan sonra yırtabilirsin istediğin kadar
    Vergi konusunda sadece satarken problem yaşarsın, onu da satarken borcun tamamını kapatır alırsın temiz kağıdını. Onun haricinde trafik çevirmelerinde fln hiç bi korkun olmasın, ehliyet, ruhsat, trafik sigortası, muayene tam ise vergi konusunda polisin bi yaptırımı söz konusu diil zaten

@siyahus
    walla Hasanım ilgili topicte işini hemen halledenler olduğu gibi, 1 saatte şubeden çıkanlar da var, bazı şubeler alışmış zaten, hemen halledip gönderiyo seni, bazıları da dediğin gibi biraz ağırdan alıyo.. Ama bu işlemde "bugün git yarın gel" durumuna rastlamadım hiç şimdilik Neyse biz bi gidelim de son gelişmelerden haberdar ederiz seni

200. üyemiz de hayırlı olsun bu arada

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler