Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Nisan 2007, 15:02
Sewil , liste bellii değil uygun olan ve bu sayfaları yada web üzerindeki duyuruyu okuyan herkes gelecek, hiç olmasak 10-15 kişi kesin olur , bikaç kişi yan çiziyo ama neyse .
Artık bahar ve yaz planlarınıda konuşmak lazım , projeleri ortaya döküp baharı ve yazı gezilerle taçlandırmak lazım . Bu ay mesela bir yakın veya orta mesafe gezi planlayabiliriz.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Reklamlar
-
11 Nisan 2007, 15:20
siyahus adlı üyeden alıntı
Sewil , liste bellii değil uygun olan ve bu sayfaları yada web üzerindeki duyuruyu okuyan herkes gelecek, hiç olmasak 10-15 kişi kesin olur , bikaç kişi yan çiziyo ama neyse
.
Artık bahar ve yaz planlarınıda konuşmak lazım , projeleri ortaya döküp baharı ve yazı gezilerle taçlandırmak lazım . Bu ay mesela bir yakın veya orta mesafe gezi planlayabiliriz.
sanırım bende gelırım bakalım verdiğin bilgi için teşekürler
-
11 Nisan 2007, 18:35
siyahus adlı üyeden alıntı
Sewil , liste bellii değil uygun olan ve bu sayfaları yada web üzerindeki duyuruyu okuyan herkes gelecek, hiç olmasak 10-15 kişi kesin olur , bikaç kişi yan çiziyo ama neyse
.
"yakın mesafe gezi"
"orta mesafe gezi"
iimiş
şimdi mesela uzun sürecek bi yolculuğa çıksak onun adı ne olio "uzun mesafe gezi" mi yoksa "uzak mesafe gezimi" bide mesafe yerine "mesafeli" kullansak olmuyomu ? misal "uzak mesafeli gezi" gibi.. Bu soruların yanıtını rica edebilirmiyim...
Sonra yok darkform bilir biz bilmeyiz, yok darkform on numara çocuk, yok darkform'suz hayat çok zor...
ii gunner.
-
11 Nisan 2007, 18:50
darkform adlı üyeden alıntı
"yakın mesafe gezi"
"orta mesafe gezi"
iimiş
şimdi mesela uzun sürecek bi yolculuğa çıksak onun adı ne olio "uzun mesafe gezi" mi yoksa "uzak mesafe gezimi" bide mesafe yerine "mesafeli" kullansak olmuyomu ? misal "uzak mesafeli gezi" gibi.. Bu soruların yanıtını rica edebilirmiyim...
Sonra yok darkform bilir biz bilmeyiz, yok darkform on numara çocuk, yok darkform'suz hayat çok zor...
ii gunner.
uzak mesafeli bi gezi dersen sonu belli olmayan gezide diyebilirsin yada acil yardım aracı çağrılacak gezide olur , yada aman hasan kurtar beni yaban ellerden geziside olur tek başına çıkarsan tabii . Benim türkçe li - lı eklerini verimli kullanmaya yetmiyo maalesef bide motorcu ayaaa yapıcam ya kısa olsun öz olsun diye (2 sayfa yazıyom ne diyosam kendimde inanmadım ) uzak mesafeli gezi dedikmi karizmatik olmuyo tercihim uzun mesafe gezi .
tabi darkform bilir biz bilmeyize katlıyorum ,hatta onsuz biz neederiz hangi uzak mesafelre gideriz, yok selsei olmadan biz neederiz gibi dertlerimiz var ama açık etmemek lazım. saygılar piirim. (türkçeden uzatma işaretleri kalktı mecburen 2 i ile yazdım laf etme soona)
-
11 Nisan 2007, 20:01
@ siyahus
Çok teşekkür ederim.
ii gunner.
-
11 Nisan 2007, 20:08
-
11 Nisan 2007, 20:23
@darkform
şekerim ceza yemediğin için bilemezsin o yusuf yusuf duyguyu .bu ayın 21 inde sınav var alcaz inş.daha yeni yeni yazılabildim kursa.siz hele bi gelin motor polis merkezinin yanında olsa bile çıkarırım.Regal raptor da çok yakışmış parışıma
-
11 Nisan 2007, 21:08
bugun redlıne a gıttık pırpırla..
herseyını hallettırdım
saolsunlar cok ılgılendıler
fıyatlarıda cok cok uygun..
tesekkur edıorum bu servısı bulanlara..bu hızmetı saglayanlara..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
12 Nisan 2007, 00:12
-
12 Nisan 2007, 00:28
sewil adlı üyeden alıntı
yoksunuz hiç göremıorum sizleri
valla biz gelmek isteriz ama sizler görünmuosunuz mayısta harıka bi ay tam baharr
nezaman topşanıoruz
sewill biz bir kaç arkadaş gitmeyi düşünüyoruz çadır uyku tulumu kamp misali ehueu cuma ortaköye gelirsen ayrıntıları konuşuruz
sevgili gülşah davetin için çok teşekkürler sanırım pazar günü evde dinleneceğim gelmeyi çok isterdim bir dahaki sefere))
-
12 Nisan 2007, 09:27
-
12 Nisan 2007, 10:51
dreamdark adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaşlar, şu redline'daki avantajlardan benim motorla yararlanma şansım var mı acaba
bugün yağ değişimi yapmayı düşünüyorum da
Tabii git sayfadan bilet bastır yoksa olmaz .
@Darkform , Barışım hakatende regal üstüne cuk oturdun , sana cok yakıştı . Herşey yakısır benim aslan moderatorume.
@canyerli , ehliyet yokken bende cok tırsmıstım yaw, acaip cezası var bide mahkeme falan uğraştırıyolarmış, en güzeli önce ehliyet sonra yol
-
12 Nisan 2007, 11:47
thebarbarian adlı üyeden alıntı
sewill biz bir kaç arkadaş gitmeyi düşünüyoruz çadır uyku tulumu kamp misali ehueu cuma ortaköye gelirsen ayrıntıları konuşuruz
sevgili gülşah davetin için çok teşekkürler sanırım pazar günü evde dinleneceğim gelmeyi çok isterdim bir dahaki sefere
))
gelıcem orada görüşürüz
-
12 Nisan 2007, 12:34
işlerin yoğunluğu dolayısı ile gelemeyebilirim.....
-
12 Nisan 2007, 12:38
Beyler ve bayanlar yakıy tüketimleriniz nasıl? Benim kisi sanki biraz fazla yakıyor gibi. Yani 5 YTL'lik benzinle dün ancak şirinevler - taksim arası gidip gldim bu sabah yine taksime geldiğimde kırmızıyı bulmuştum. İnşallah dönüşte yolda kalmam Hep aynı benzinciden benzin almak gibi bir takıntım var. Eğer bugün kazasız belasız eve kadar ulaşabilirsem eğer 5 YTL'lik benzin ile 2 defa taksim - şirinevler arası gidip gelmiş olacağım.
-
12 Nisan 2007, 12:51
@ dreamdark
abi kupon bastır direkt git. Uygun bişiler yapacaklardır eminim. Bu arada büyük motorlara da bakıyorlar, aklında olsun.
@ kemal
ytl/km hesabı yazarmısın abicim. şimdi bahsettiğin uzaklık kaç km'dirki... Bende durum şöyle: Şehir içi, 10 YTL ile 100-130 km arası. Kullanıma göre değişiyor.
ii gunner.
-
12 Nisan 2007, 17:54
@kemal
abi şinevler - taksim arası tam 20 km git dön 40 km ve yollarda pek düz sayılmaz dur kalk çok fazla.birde bizim cihazlar gözterde kırmızıdayken baya bi gidiyorlar 30-40 km kadar yani senin cihaz normal bence
saygılar
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
12 Nisan 2007, 20:45
@kemal
biraz oburlaşmış gibi geldi zeytin ama pek kafaya takılacak bi sorun değil bence sürüş alışkanlığı,trafik hava sıcaklığı, lastik basıncı, motorun rölanti ayarı gibi birçk faktör etkiliyor abicim. örnek vermesi açısından benim düldül bir depo benzin ile( son damlasına kadar) 150 km yapıyor. ne yapıp ne ettiysem menzilin artmasını sağlayamadım.
Bakmayın bizim motorlar acayip benzin yakıyor :( . nerdeyse araba kadar
-
13 Nisan 2007, 01:38
umutpoy adlı üyeden alıntı
@kemal
biraz oburlaşmış gibi geldi zeytin ama pek kafaya takılacak bi sorun değil bence sürüş alışkanlığı,trafik hava sıcaklığı, lastik basıncı, motorun rölanti ayarı gibi birçk faktör etkiliyor abicim. örnek vermesi açısından benim düldül bir depo benzin ile( son damlasına kadar) 150 km yapıyor. ne yapıp ne ettiysem menzilin artmasını sağlayamadım.
Bakmayın bizim motorlar acayip benzin yakıyor :( . nerdeyse araba kadar
Yok be umut... Arkadaşlarda 1.4 dizel var tam 2 katı yakıyo... Yani diğer 125'lere göre çok yaktığına katılıyorum ama bi araba kadarda diil be ?
Bi örnek daha benim 1.000 cc arabamın da yarısından biraz az yakıyor. Gerçi çinlilerin pek çoğu yakış konusunda bu durumdaymış duyduğum kadarıyla.
ii gunner.
-
13 Nisan 2007, 01:52
asyayla aynı depo hacmıne sahıp oldugunuzu varsayarak konusuyorum
150km/5lıtre
100km/3.3 lıtre
cok yuksek bı rakam dııl bence?,
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler