Merhaba Arkadaşlar,
34 GS .... plakalı kırmızı 125zn'mden ayrılmak zorundayım. 1100 Km'de geçen temmuz aldım 4 ay kullanıldı. Ön çamurluk ve alt davlumbaz çıtası değişti.İlgilenen ardaşların mesajını bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
34 GS .... plakalı kırmızı 125zn'mden ayrılmak zorundayım. 1100 Km'de geçen temmuz aldım 4 ay kullanıldı. Ön çamurluk ve alt davlumbaz çıtası değişti.İlgilenen ardaşların mesajını bekliyorum.
@dosstum
zenscoocluba da ilan koy umarım alıcı çıkar
9 ay aradan sonra bugün motorumun yanına gittim.Hayret verici bir şekilde 9 ay boyunca yanlızca 2 kez birkaç dk a çalıştırılan motorun aküsü koç gibiydi.İlk sefer marş ile çalıştıramadım.Sonra ayak marşıyla pompaladım ve birden motor çalıştı.Çok sevinmiştim ve hemen birkaç tur attım.Kemalinde dediği gibi bu motor gerçekten çok sağlam.Çok sevgili darform ve Umut un tavsiyelerine uyarak hemen benzin ve yağ aldım.Yanlız benzinin çok az kalmış olmasi sebebiyle boşaltamadım,üzerine ekledim.Yakındaki bir Bp den Castrol magnatec 10 40 aldım.Tam yağı dökmeye teşebbüs ederken yağ çubuğundaki yağın cillop gibi olduğunu gördüm.Dışarıdan ne kadar anlaşılır o tartışılır fakat motoru kızağa çekmeden önce bakıma sokmuş ve yağını yeni değiştirmiştim.Bunun üzerine aklımda kalmaması iiçin Castrol den biraz üzerine ekledim. Motor koçlar gibiydi.Gidişi ve rahatlığı ilk günkünü aratmıordu.Üzerinde adeta tozdan bir İceberg i andıran kirleri sexy hareketlerle bigüzel temizledim.Kendimi yıkamış kadar mutlu oldum. Biraz dolaştıktan ve hevesimi aldıktan sonra motoru 1 ay sonra alacağım güne kadar tekrar kızağa çektim.Bugün benim ve motorum için çok güzel bi gündü
Can YERLİ
06 YC 502
@canyerli
helal olsun valla ben sabahları çalıştırıcam diye akla karayı seçerken dokuz ay yatan kırmızı zeytin hemen çalışmış benim düldülde bi anormallik var galiba. sana ve zeytinine selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum
kemal geçmiş olsun
benimde sinyal kumanda kolu asabımı bozuyordu yeni bir sistem getirdim oraya ilginç oldu
@ praetorian
Pazarları açık olması lazım Redline. Telefonu sitede var arkadaşlar: www.zenscooclub.com
motorunu satan, buyuten tum arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Bizleri unutmayın Yine bizim sitenin 2nci el sayfalarını önerecegim bende. Geri donus oluyor.
@ canyerli
Can sevindim motoru çıkarmana. Üstüne yağ eklemek diilde cimrilik yapmadan komple yağı deştirsen olmazmı
Şaka bir yana bence hakkaten komple bir değiştir yağını. Hani pis benzini yakar atarsın sonuçta ama damarlarda akan bakterilenmiş bir yağ ciddi sıkıntılar doğurabilir. Yağ önemli bi detay.. 1 litre yağ değiştir gitsin, 15 dakkanı alır.
@ kemal
kemal tekrar hosgeldin demek istiyorum Hersey yolundami, evlilik iyi gidiyormu ?
Km. teli bişi diil abi 5 dakkada hallederler.
@ umutpoy
neden zor çalışıyo ya... bi sorun olmalı. Tık diye alıyo benimki. Yanlız çalıştırıcam diye boğarsam vay halime... 3 hafta çalıştırmadığım oldu en fazla. ilk basışımda aldı. Tek yaptığım gazın boşluğunu aldiktan sonra çok çok çok az, milimetrik bir ayarla gaz verip marşa basmak. Biraz fazla verirsem boğuluyor ve inat ediyor çalışmıyor. Çalışsada gaz verip durmazsam istop ediyor ısınana-dek.
@ALL
Bu hafta yada önümüzdeki hafta bir toplantı yapalımmı arkadaşlar ? Yine iş çıkışı biryerlerde toplanıp hasret giderelim hepbirlikte. Malum havalr ısınmaya başladı, yaz için yavaş yavaş plan-programları yapar, fikirleri alırız (?)
Selamlar,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Ben motoru ilk aldığımda da km teli arıza yapmıştı. Servis yolu gözüktü demek yanlış bir şey bence. Çünkü mondial servis bizim bir blok yukarımızda arada taş çatlasa 40 metre mesafe var ama motor otoparkta işte o en az 1000 metre uzakta
Şöyle yakın bir yerlere haftasonu kaçalım diyorum. Avrupa yakası olursa bizim için iyi olur.
@darkform
Valla evlilik keyifli bir olay diyebilirim kısaca. Eşimde motora alıştı. Baya bi dolaşıyoruz.
Darkform, buluşma olayı bana uyar abicim ama persembe cuma olursa bahçeşehirden geleceğimden biraz daha geç katılabilirim (20:30 -21:00 gibi), diğer günler 19:30 dan itibaran herzaman gelirim.
Barbarian , 19 mayıs için Ankara gitme gibi bi planımız vardı , trenlerle Ankaraya gidip doplu sürüş yapma gibi
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
slm arkadaşlar,
the barnarian bahsetmiş azıcık eğer festivale gitmeye niyeti olan varsa kesin bişey söylesin ve organize olalım... Aksi taktirde kesin gideceklerden biri de benim zaten...
Barbarian , 19 mayıs için Ankara gitme gibi bi planımız vardı , trenlerle Ankaraya gidip doplu sürüş yapma gibi[/QUOTE]
ya ben bunu hepten unuttum Ankara yapalım isterseniz tabii
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
Ankara iyi olur gibi geliyor bana. Ancak trenle nasıl gidiliyor. Bu işin maliyeti filan hakkında bilgisi olan var mı?
@zenciler
gerçektende bi organizasyon yapalım iş-okul çıkışı oturma sohbet gibi bir pazar günü toplu sürüş gibi birşeyler ankara ve festival olayını da yüzyüze görüşürüz
@kemal
servisin yakın olması çok iyi olmuş bu arada tren fiyatları ankara gidiş dönüş 30 ytl gibi motorları için ayrıca 20 ytl alıyorlar
Sağolun dostlar. Evet Ankara iyi fikir gibi. Zeytin show başlasın artk
19 Mayıs ta beraber olmak dileğiyle...
Can YERLİ
06 YC 502
Arkadaslar Merhaba Bende Bu Aralar Bir Faaliyet Icindeyim Benim Kizi Komple Soktum....sadece Iskeleti Biraktim Uzerinde Ve Motoru Benzinle Yikattim...bence Deneyin Motor Muhtesem Oluyor Yikaninca...ama Sanirim Motoru Kirmizidan Farkli Bir Renge Boyaticam...sizce Ruhsatta Yazan Rengi:kirmizi Dan Dolayi Bir Sorun Olurmu....yada Bu Renk Sorununu Nasil Halledebilirim...ve Son Sorum Muayenede Rengiyle Ilgili Bir Sorun Cikartirlarmi? Hepinizi Opuyorum..
34 GRZ 36
ruhsatta yazan renkten farklı bir renge boyatman polislerle başını belaya sokacaktır:( aynı sorun muayene de karşına çıkacaktır en iyisi biraz masraf yaparak ruhsata işletmen
@ chirkincocuk
selamlar, evet eğer ruhatta geçen renk ile motorun rengi tutmuyorsa her aşamada mutlaka problemler çıkar. Ruhassatki rengi değiştirmek ise bildiğim kadarıyla saçma sapan anlamsız prosedürleri yerine getirmen ve paralar ödemen gerekiyo. Tabi bir araştırmakta fayda var yine.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@chirkin
motorun rengini ruhsata işletmezsen başın agrır
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
-----------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
13 Nisan Cuma Gecesi Ortaköy On The Rocks Cafe Bar'dayız !
13 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da hepbirlikte vakit geçirmek, yeni arkadaşlarımızla tanışmak ve sıcak günlerin yaklaşması sebebiyle yaz planlarımızı konuşmak üzere Ortaköy / On The Rocks Cafe Bar'da toplanıyoruz!
Açık Adres: Kaymakcı Sok No:12 Ortaköy/Beşiktaş
Tarif: Ortaköy Sultan Ahmet Köftecisi'nin karşı sokağına giriyoruz. Sokağa girer girmez hemen sağa dönüyoruz ve az ilerde solda On The Rocks Cafe - Bar'ı görüyoruz.
Tel: 0212 261 23 59
Cuma günü görüşmek üzere !
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
-----------------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)