Cumartesi öğleden sonra müsaitim ben. Uyan olursa beraber gidelim. Sanırım Siyahus'da cumartesi öğleden sonra müsaitti.
Selamlar,
ii gunner.
Cumartesi öğleden sonra müsaitim ben. Uyan olursa beraber gidelim. Sanırım Siyahus'da cumartesi öğleden sonra müsaitti.
Selamlar,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
bende gelmek isterdim ama cumartesi ankaradayım yinee...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
cumartesi 4 de fuarda olacak şekilde ayarlıyorum kendimi
ben 4 de ordayım kardeşim
gelince ararsınız gezerim biraz erken kaçarım pazar da gideceğim çünkü
bir iki firma ile tanıştım onlara takılırım...
koskoca yayın yönetmenini aldın reklam müdürü yaptın ismail alıcağın olsun... Bunun içinmi çalıştı didindi buralara geldi bu çocuk
Cumartesi görüşürüz ,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
pazar günü fuara gelecek olan arkadaşlar var mı?
http://rapidshare.com/files/23735428/DCIM.rar.html kalabalıktan sıyrılıp çekebildiğim birkaç resim burada. Fuar da gerçekten çok güzel motosikletler vardı harley davidsonlar beni bitirdi ama aklım en çok karion rt125 de kaldı fiyatı 125 cc ye göre çok olmasına rağmen kanım ısındı kendisine Gelen bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi çok eğlenceliydi gerçekten bir başka motoshow da görüşmek üzere esen kalın
lerelleeeeeyyy nani nani naniiiiiiii
unuttuğum tüm şifrelerimi birden hatırladııımmmm....
antik acı
ribidim ribidim şebboy
artık dolaşmaya başlayayım
hoşgeldin antik acı
ben çekiliyorum aradan
ribidim ribidim mizigara
antik acı adı altından fotolara devam
evet devam
zenin karla mücadelesi
bu sefer doğa galip geldi
Hoşgelmişsin antikacı. ZEN'in karda performansı nasıl peki
@antikacı
hoş geldinn özlemiştik seni ve resimleri hepsi bir harika
arkadaşlar hepinize selamlar...ayrica fotolari bende cok begendim ellerine saglik....bu arada benim on sinyaller kopa kopa yalama oldu artik japonda fayda etmiyor...bunlarin metal olanlari var diye duyduydum bir yerden .. varmidir asli astari acaba...hepinizi selamliyorum....
34 GRZ 36
Metal olanları değilde , bağlantı yerleri esnek olanları tavsiye ederim , sinyal ile motor arasındaki bağlantı bayaa esnek olanlar var çarpma ,sürtme sırasında esneyerek sinyalin zarar görmesini engellemiş oluyor. Fuarda pekcok motorda vardı aslında ,sirkecidede bulabileceğini tahmin ediyorum.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
sinyallerın kırılması kaçınılmaz son... benim o konuda en büyük yardımcım 404 çelik yapıştırıcı ve silikon ve siyah oje hertürlü kaporta sorununu bu üçlü ile hallediyorum. Eh estetik olarak vasat bir görüntü oluştursa da uzaktan belli olmuyor ;)
sinyal kumanda zımbırtısını bozdum söktüm attım.
yeni bir sistem yapacağım cumartesi kadıköye uğrayıp malzeme alacağım
arka stopları ve tüm sinyalleri ledli yapmak istiyordum biraz araştırdım. sanırım olmayacak çok teknik detaya boğuldum...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)