Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    evet arkadaşlar açıklıyorum Darkform WD-40 adlı ürününden satışlarından komisyon almaktadır. Konuyu daha fazla deşmiyorum, çoluğum çocuğum var.
    başıma birşey gelirse bilinki birisi yola WD40 sıkmıştır....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    neymiş wd nin 40 yıl hatırı warmış
    Can YERLİ
    06 YC 502

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @darkform
    harikasın ya bir insan bu kadar wd40 hayranı olabilirmi :D
    @derwish, Can yerli
    kopartınız beni

naciçino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biri bana anlatsın programını organizasyonunun iptal edilmesinden dolayı tüm gelmek için adını yazdıran arkadaşlardan özürdilerim haftaya inşallah
    (hava yagmurlu olmasına karsın bugun motoru cıkarmıstım nasip işte gidemedik programa tekrardan özürdileirm ) :(:(:(:(

@all
    Özenç Göllücü Arkadaşımızı ziyaret için cumartesi günü saat 12:00 de cevahir alışveriş merkezi önünde toplanıyoruz anadolu yakasında oturan arkadaşlar derviş abimiz sınav sonrası saat 11:00 gibi göztepe köprüsünde olucakmış ziyaretimizin manevi bir güç olacağı inancındayım

by_multeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA TRAKTÖR 125ZN
    @darkform
    Paslanmaz Çelik Vardır buyrun efendim kısa kısa bilgiler Maksat Toplum Yanlış Bilinçlenmesin

Fe + Cr +Ni + V = Paslanmaz ve Dayanıklı Çelik
    Paslanmaz çelik vardır. Gerekli Elementlerin alaşımlarıyla çeliği çeşitli sınıflandırılmalara dahil edilebilir.Doğa bulunan Demir maksimum 3kg ağırlığı 3sn taşır demir inşaat işçilerinin kolon yapımında kullandıkları çeliklerin bağlanmasında kullanılan bir teldir bundan öteye gitmesi için alaşımlara ihtiyacı vardırki o zaman adı çelik oluyor yani etrafınızda gördünüz ve demir sandığınız hersey çeliktir ama paslanmaz ama paslanır bu alaşımlarıyla alakalı bir durumdur neyse lafı fazla uzatmıyım lafın kısası Paslanmaz ÇELİK vardır.
    Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü 9e10e11e Sınıf Öğrencisi Ümit ÇAĞDAŞ 5 sene önce

Demir (Fe):
    Atom numarası 56 olan bir element. Doğada okside olmuş halde FeO-Fe2O3-Fe3O4 halde bulunur. İlk çağlardan beri insanoğlu demir cevherini Karbon ile redükleyerek yani demire bağlı olan oksijeni karbona bağlayıp demiri açığa çıkararak demiri elde etmişler ve özellikle silah yapımında kullanmışlardır.(Ne Kadar Kötü )

Krom (Cr):
    Çeliğin sertleştirilmesinde, paslanmaz çelik üretiminde ve çeşitli alaşımların eldesinde kullanılır. Özellikle otomobil parçalarında ve kesici aletlerde korozyon önleyici kaplama olarak kullanımı da yaygındır. Yüksek erime sıcaklığı nedeniyle, tuğla ve kalıp yapımında da rağbet görmektedir. Krom, cama zümrüt yeşili bir renk verir ve sık tercih edilen bir katalizördür. Yakut ve zümrütün rengini veren de krom elementidir.

Nikel (Ni):
    Paslanmaz çelik başta olmak üzere, korozyona dirençli alaşımların eldesinde kullanılır. Bakır-nikel alaşımlarından yapılan tüpler, deniz suyundan tatlı su elde edilen tesislerde kullanılır. Madeni paraların, nikel-kadmiyum pillerin ve zırh kaplamalarının yapımında da yararlanılır. Nikel kaplama, diğer metalleri koruyucu özelliktedir. Korozyona karşı dayanıklı oluşu nedeniyle, elektrolizle kaplama işlemlerinde de tercih edilir.

Vanadyum (V):
    Paslanmaz çelik üretiminde önemli bir katkı maddesidir. Çelik yüzeylerinin titanyum kaplanması işleminde de, bağlayıcı element olarak kullanılır. Vanadyum pentoksit bileşiği, seramik yapımında katalizör ve boya sabitleyici olarak kullanılır. Ayrıca, süperiletken mıknatısların yapımında, çok dayanıklı ve uzun ömürlü alaşımların eldesinde de kullanımı vardır.

Çelik (Fe + Cr + Ni +V):
    Cevherden üretildiğinde konvertör sonrası elde edilen sıvı metalin pota fırınlarında iç temizliği yükseltilerek ve istenen katkı malzemelerinin ilavesi ile belirli kullanım amacına uygunlaştırılan demir esaslı alaşıma çelik adı verilir.
    Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
    [img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
    [img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]

ehliyet

ewet arkadaslar ehliyet icin bugun basvurdum... sinava calismaya gerek varmi yoksa calismadan girsek alabilirmiyiz :=) saka maka ehliyette 400 civarindaymıs ogrenmis oldum .. hepinize selamlar..wd -40 aciklamalari için tesekkurler herkesede..
    34 GRZ 36

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    milletttttttt

biri bana anlatsın'a gelirseniz bana da uğrayın mutlakaaaa

biliyosunuz ntv' de çalışıorummm

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    selamlar butun bı kıs yatan pırpırımızın bakım zamanı geldı..
    akumuzu degıstırmek ıstıodum sızce hangı akuyu alıyım degıstıren varmı aranızda..
    bıde anlasmalı servısın yerı tam olarak nerde
    goztepede oturdugum ıcın o tarafı hıc bılmıorum gercektende..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    milletttttttt

biri bana anlatsın'a gelirseniz bana da uğrayın mutlakaaaa

biliyosunuz ntv' de çalışıorummm
    emre reklam kısmındamsn ntv nin
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

Arkadaslar Bir Ara Zen Clubun Stickerlari Vardi Yanlis Hatirlamiyorsam... Yeni Oldugum Icin Pek Fazla Bilgim Yok...bende Sticker Takmak Istiyorum Kirmizi Cilegime...herkese Iyi Pazarlar..
    34 GRZ 36

Motosikleti
    scooter

sticker

Alıntı chirkincocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar Bir Ara Zen Clubun Stickerlari Vardi Yanlis Hatirlamiyorsam... Yeni Oldugum Icin Pek Fazla Bilgim Yok...bende Sticker Takmak Istiyorum Kirmizi Cilegime...herkese Iyi Pazarlar..

@chirkincocuk
    sticker bende var senin ikamet mevkiin neresi

@praetorian
    gideceğin zamanı yaz belki beraber gideriz ....

derwish.
    BEN ISTANBUL GUNGORENDEYIM...BENDE ADIMIZA BIRSEYLER YAPABILIRSEM NE MUTLU...EN AZINDAN STICKERIMIZI TAŞIYALIM DEGILMI YANI..
    34 GRZ 36

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    herkeze selamlar istanbula geri geldimmmmm
    by_multeci naaptın abi bitirdin beni Abi ööle element falan bilmiyorum tabiki yazdıkların eminimki doğrudur. Ancak hani bahsettiğim bizim aksamlar üzerinde kullanılan paslanmaz çelik niyetine iteledikleri. Paslanmaz çelik diye satılan zincirler vs... Galvanize sokulup çıkarılan herşey paslanmaz diye satılıyor. Piyasadaki paslanmazlar yani. Ama açık söyleyeyim, piyasada olsun yada olmasın asla paslanmayan bir çelik türü olduğunuda bilmiyordum. Heralde uzay mekiklerinde falan kullanıyolardır o teknolojiyide

Hafta sonu gelibolu ve çanakkaledeydim. Bir asker arkadaşımızı ziyaret ettik ve bol bol şehitlik ziyaret ettik, duygulandık. Bol bolda fotoğraf çektik. Yarın sizlerle de paylaşmak isterim.

Herkeze şimdiden iyi haftalarrr
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    @zenscooclub

arkadaşlar sitemizi oylayalım lütfen

http://www.motosikletsiteleri.com/forumlar
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    arkadaşlar selamlar; bu aralar vize haftası yaklaştığından yoğun bir ders çalışma sürecindeyim herkese sevgiler saygılar
    @ismaill
    süpermiş hemen oy verdim sağolasın sizde verin arkadaşlar!!!

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    hani bizim site yok,ben mi bulamıorum yoksa 3 5 defa baktım 4 sayfaya da.

bide scooturk die bi site war sloganı da ilk ve tek scooter sitesi olmasıymış.şaka yapıolar heralde
    Can YERLİ
    06 YC 502

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ praetorian

Göztepe Rıdvanpaşa sokak'da bir aralar sürekli gördüğüm 125 CBR seninkimi yoksaaaa

AAkü konusunda da, uygun fiyata Bosh aküler vardı 5-6 amper Carrefourda. Kalitesini tam bilemiyorum.. Birde Bostancı'da sanayiyi sağına alarak yukarı devam ediyorsun (içerenköy istikametine doğru). Yol 300 metre sonra 90 derece sağa doğru kıvrım alır. Tam bu kıvrımın köşesinde baya büyük bir akücü var. Bulabildiğim en hesaplı aküler oradan oldu. Sanayideki birçok yerde oradan tedarik ediyormuş aküleri zaten. Birde böyle kendi akü markasımı vardıııı, yoksa bir akünün fabrika satış mağzası tadında mir yermiydiiii neydi ööle bişidi zaten.

Bu arada bizim site şurada: http://www.motosikletsiteleri.com/kulup_ve_dernekler/

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    scooter
    eeee benim oyumla beraber 3 oldu

sanırım fuara gidişimiz toplu bir şekilde olmayacak....
    buna göre mi kendimizi ayarlayalım ??

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar butun bı kıs yatan pırpırımızın bakım zamanı geldı..
    akumuzu degıstırmek ıstıodum sızce hangı akuyu alıyım degıstıren varmı aranızda..
    bıde anlasmalı servısın yerı tam olarak nerde
    goztepede oturdugum ıcın o tarafı hıc bılmıorum gercektende..
    Bu akşam benim ZN'i bakıma sokuyorum. Bakalım kaça patlıyacak. Benim gittiğim servs tanıdık olduğu için ne kullanır neye kaça nekadara hiç bakmam. Ama tek bildiğim şey ZN'ye uygun olanı en iyi şartlara yaparlar. O yüzden ben tam olarak sorayım motora ne yaptıklarına yazarım burada. Şu aküyüde sorayım tabii. Bakalım benim servis hangi aküyü tavsiye ediyor.

@ALL
    Bu arada dostlar Taksim'de uygun fiyata otopark arıyorum. Malum sırf bu yüzden işe motorla gelemiyorum. En ucuz olarak ayda 80 YTL otopark buldum. Daha uygun veya hatta ücrestsiz bir yer varsa yazarsanız sevinirim

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @chirkincocuk
    foruma ve zenclube hoşgeldin bende sticker var şişli dolaylarına düşersen ararsın buluşur sana bo miktarda sticker veririm

@all
    ben yalnışıkla zenscooclub motosiklet siteleri bölümü değilde dernekler bölümüne kaydetmişim yöneticilere değişiklik için mail attım bakalım ilgileneceklermi hadi oylamaya devam
    ]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler