Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    naciçino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biri Bana Anlatsın (BEYAZIT ÖZTÜRK&KADİR ÇÖPDEMİR) EKİBİ
    1)naciçino
    2)darkfrom
    3)ismaill
    4)umutpoy
    5)MRS & MR siyahus

Özenç Göllücü Kardeşimiz Yoğun Bakımda

Fenerbahçe Tribünlerinden tanıdığımız genç kardeşimiz Özenç Göllücü Şişli`de motosikletiyle dolaşırken, intihar girişimine yetişmeye çalışan itfaiye aracının altında kaldı. Göllücü hastanede ölümle, itfaiye memuru ise vicdanıyla pençeleşirken, intihar girişiminde bulunan kişi intihardan vazgeçti. Özenç kardeşimize Allahtan şifa diler, bir an önce sağlığına kavuşup tribünlere dönmesini temenni ediyoruz.

Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisi Faruk Özgenç Göllücü (25), önceki gün saat 15.00 sıralarında Halaskârgazi Caddesi`nde motosikletiyle dolaşırken Harbiye`de Askeri Müze`nin önündeki trafik ışıklarından Nişantaşı`na dönmek istedi.

Bu sırada Şişli`de bir binanın üstüne çıkıp intihar girişiminde bulunan kişiyi indirmek için olay yerine giden Beyoğlu İtfaiyesi`ne bağlı Uğur Bektaş yönetimindeki 34 BB 8807 plakalı itfaiye kamyonu süratle Göllücü`ye çarptı.

Göllücü ve 34 KFY 36 plakalı motosikleti çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Motosiklet 50 metre sürüklenirken, üzerinden fırlayan Göllücü kaldırıma çarparak durdu. Ağır yaralanan Göllücü, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. İtfaiye memuru Bektaş ise ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Acil olarak ameliyata alınan ve ilk tedavisi burada yapılan Göllücü, ailesi tarafından Amerikan Hastanesi`ne götürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tutulan Göllücü`nün hayati tehlikeyi atlatamadığı, ölüm kalım savaşı verdiği öğrenildi.Geçim sıkıntısı nedeniyle intihar girişiminde bulunan Yılmaz Çakır ise ikna edilerek aşağıya indirildi. Çakır, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Oğlum kırmızı ışıkta geçmez

Vücudunda çok sayıda kırık, beyninde de ödem olduğu için uyutulan Faruk Özenç Göllücü`nün gazeteci annesi Ceylan Özerengin, oğlunun yanından bir an olsun ayrılmıyor. Hayata tutunmaya çalışan oğlunun kurallara saygı duyduğunu ve asla kırmızı ışıkta geçmeyeceğini belirten Özerengin, "Bu konunun takipçisi olacağız. İtfaiye aracının geçiş üstünlüğü, insanların can emniyetinin alınmasından sonra geçerlilik taşır" diye konuştu.

3/19/2007 11:18:18 @@@ zen ciler amerikan hastanesine arkadaşımıza destek için gitmek isteyenler salı günü buluşalımmı saat 11:00 15:00 arası uygun bir saatte

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    büyük geçmiş olsun diyelim umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Hastaneye Cumartesİ De Gİdebİlİrİz
    LÜtfen Önem Verelİm ArkadaŞlar

Motosikleti
    scooter
    kızma kardeşim gidelim tabi
    ne sanıyorsun duyunca içimiz yanmadı mı ??
    tabiki gidelim ayarlayalım cumartesi gidelim, sabah 9 da açıköğretim sınavım var benim sanırsam 11 gibi göztepe mevkiinde hazır olurum. arkadaşımıza geçmiş olsuna gidelim. ordan da fuara kaçalım. pazar günü büyük ihtimalle müsait olmayacağım ben...

by_multeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA TRAKTÖR 125ZN
    @naciçino
    Savas karsiti gazeteci arkadasimiz Ceylan Ozerengin'in oglu F. Ozenc Gollucu, itfaiye aracinin motosikletine carpmasi sonucu agir yaralandi.
    Ozenc'in bir an once sagligina kavusmasi dilegiyle, Ceylan'a gecmis olsun diyor, sevgilerimizi yolluyoruz.

Biri Bana Anlatsın ( BEYAZIT ÖZTÜRK & KADİR ÇÖPDEMİR ) +2
    Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
    [img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
    [img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]

Biri Bana Anlatsın(BEYAZIT ÖZTÜRK-KADİR ÇÖPDEMİR) ekibi
    1)naciçino
    2)darkfrom
    3)ismaill
    4)umutpoy
    5)MRS & MR siyahus
    6)by_mülteci +2

ntv adres. Eskibüyükdere Cad. Uso Center No:59 80660 Maslak/İSTANBUL
    1)naciçino
    2)darkfrom
    3)ismaill
    4)umutpoy
    5)MRS & MR siyahus
    6)by_mülteci +2

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Arkadaşlar;

Üzülerek belirtiyorumki, ne perşembe akşamı nede hafta sonu sizlerle birlikte olamayacağım. Hepinize iyi eğlenceler.
    Nacicim bu durumda -1 :(

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    haftasonu sanırım bende gelemiyorum ama perşembe akşamı orada oalcağım büyük bir ihtimalle

1)naciçino
    2)ismaill
    3)umutpoy
    4)MRS & MR siyahus
    5)by_mülteci +2

Özenç Göllücü Arkadaşımızı ziyaret için cumartesi günü saat 12:00 de cevahir alışveriş merkezi önünde toplanıyoruz anadolu yakasında oturan arkadaşlar derviş abimiz sınav sonrası saat 11:00 gibi göztepe köprüsünde olucakmış ziyaretimizin manevi bir güç olacağı inancındayım
    @darkfrom
    abicim canın sağolsun

@ÖNEMLİ (TARİH YANLIŞLIĞI OLMASIN)
    BİRİ BANA ANLATSIN PROGRAMI 22\03\2007 perşembe günü yani ilk perşembe miz
    o anladı

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Naci kardeş kaçta başlar kaçta biter bu program acaba?

Naci kardeşim ben gelemeyeceğim dersteyim akşam ama kız karkadaşım kardeşim ve bir arkadaşım geliyor tabi ayarlama ihtimalin varsa.

Teşekkür ederim şimdiden.
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

by_multeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA TRAKTÖR 125ZN
    @naciçino
    evet naci kardeş şu programın başlangıç ve bitiş saatlerini biliyorsan bi havle iletirsen sevinirim

@anadolu yakası
    Biri Bana Anlatsın tv programına giderken bir aradamı gitsek ne ?
    Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
    [img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
    [img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    oh oh gezin bakalım bi gün bende gezicem

havaların düzelmesiyle beraber elim ayağım titremeye başladı,örn:17 derece bugün ankara rivayete göre.soluğu ehliyet kursunda aldım.mayıs da gelio inş.Ank-İst yapalım artık.

kaza yapan arkadaşa çok üzüldüm.inş. iyi olur.Çok geçmiş olsun.

Yüzsüzlük yaparak hepinizin beni kınayacağı bi soru sormak istiorum siz değerli arkadaşlarıma=)
    ben motoru hava muhalefeti nedeniyle garaja çekmemin üzerinden 7 ay geçti(eylül dü yanlış hatırlamıosam)ve ben 1 kez bile çalıştıramadım.nedeni motoru çürümeye terk etmem deil.garajın evime uzak oluşu ve fırsat bulamamam.biliorum çok eşeğim ama napimmm .
    sizce ne olur engin bilgilerinizi benimle paylaşın

saygılar...
    Can YERLİ
    06 YC 502

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @canyerli
    Cancım aküyü sökmüşmüydün ve lastiklerin yer ile bağlantısını anlatılan şekilde yapmışmıydın ? Birde benzin durumu nedir ? Benzin depon boşmuydu ?

Benim tavsiyem -var ise- mevcut benzini bir akvaryum hortumu vasıtasıyla boşaltarak taze benzin atmak. Sonra akü sağlamsa ve marş basarsa ilk iş servis yolu tutarak yağı değştirmek ve lastik havalarını kontrol etmek.

Selamlar,
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

1)naciçino
    2)ismaill
    3)umutpoy
    4)MRS & MR siyahus
    5)by_mülteci +2
    6)latifpolat+2
    20:30 da baslıyor 23:00 olmadan bitiyor sanırım

Özenç Göllücü Arkadaşımızı ziyaret için cumartesi günü saat 12:00 de cevahir alışveriş merkezi önünde toplanıyoruz anadolu yakasında oturan arkadaşlar derviş abimiz sınav sonrası saat 11:00 gibi göztepe köprüsünde olucakmış ziyaretimizin manevi bir güç olacağı inancındayım

@darkfrom
    abicim canın sağolsun

BİRİ BANA ANLATSIN PROGRAMI 22\03\2007 perşembe günü yani ilk perşembe miz
    o anladı

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @darkform
    malesef akü sökülü deil,lastiklerde problem yok,benzinim yarı depodan biraz az war.akü kesin bitmiştir.ayak marşıyla aküyü tekrar çalıştırabilirmiyim die düşünüorm.yağ değiştirme konusunda çok haklısın,çökelti wermiş bile olabilir .ama motoru bakımı yapıp ve yağı değiştirip kaldırmıştım acaba bi etkisi olur mu?ilgine teşekkür

saygılar...
    Can YERLİ
    06 YC 502

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @canyerli
    özledim valla kardeşim seni darkform anlatmış zaten yağı mutlaka değiştirmelisin 6 ayda özelliğini büyük ölçüde kaybetmiştir ya benzinde aynı şekilde mutlaka değiştirilmeli. Aküyü oto elektrikçisine götürüp şarj ettirebilirsen sorunsuz çalışacaktır(ayak marşı seni çok yoracaktır). Ayırca motoru çalıştırmadan önce( yani kontak kapalıyken) pedala 5-6 defa basarsan sonra kontak açıldığında motor çok rahat bir şekilde harekete geçecek diye tahmin etmekteyim ;)
    @naciçino
    abicim ntv ye büyük bir ihtimalle gelemiyorum :(:( cuma günü sınavım varmış:(:(

1)naciçino
    2)ismaill
    3)MRS & MR siyahus
    4)by_mülteci +2
    5)latifpolat+2
    20:30 da baslıyor 23:00 olmadan bitiyor sanırım

BİRİ BANA ANLATSIN PROGRAMI 22\03\2007 perşembe günü yani ilk perşembe
    o anladı O

Motosikleti
    scooter
    sınav önümüzdeki haftaymış. saat 12 de oradayım

ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    @ canyerli
    slm can ben 19 mayısta motorla ankaraya gelmeyi kafaya koydum naci de bana destek verdi bi kaç kişi daha gelir umarım görüşmüş oluruz motoru trenle göndermeyi düşünüyorum haydarpaşa - ankara ücret tarifesi 1 ton a kdr 24 ytl ilgilenenlere duyurulur
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @umutpoy
    umut canım saolasın ben de çok özledim sizleri.daha sık girmeye çalışıcam bilgilerin için çok teşekkür ederim.çok yarrarı olucak.çünkü ben hiçbişe yapmadan kullanmayı planlıodum.teşekkür ederim
    @darkform
    naber abi(boş geçmeyim sana da bişeler yazıyım dedim)
    @ismail
    ismailcim çok güzel olur takılırız hepberaber.ankarayı gezdiririmm sizlere allaahın emri anıtkabire götürürüm (ankara gelenlerin ilk yaptığı şey olarak görülür buralarda)trende sıkılmazsınız hemde zevklidir tren yolculuğu.ehliyet mayısın sonunda elimde olcak ama arada kaynarım bu buluşma kaçmaz çünkü.

saygılar...
    Can YERLİ
    06 YC 502

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler