ehliyet pek problem olmuyor polisler çevirmedikçe
2. el için dikkat edilecek husus mevzuya hakim birisi olacak yanında yani motordan anlayan. şurasına bak burasına bak demiyeceğim 4000-5000 km de dökülen ama 8000-9000 km de canavar gibi makinalar bulabilmek mümkün
eehliyet konusu mühim bi mevzu. şansa kalmış ehhliyet alırsın çevirmezler almazsın çevirirler. Hem cezasıda 1500 ytl olmuş bence al ehliyett almak biraz uzun bi sreç olsada cezadan mutlaka daha az maliyetlidir. motor konusuna gelince 5000 km yi geçmemiş olmasında yarar var mümkünse anlayan biriyle git yada herhangi motor tamircisine rica et kontrol etsin motoru. dış görünüş pek önemli değil yürüyen aksamda ve motorda bi arıza olmasın yeter( kaporta da ki aksaklıklar fiyattan düşmene olanak sağlar ;) ) www.zenscooclub.com adresine göz atabilir, yorumları okuyabilirsin
@ rapstar
özele değilde ortay yazarsak daha sonra forumu kurcalayan arkadaşlara da yararımız olmuş olur.
Bu sebeple derimki 6000 Km'ye gelmek üzereyim ve memnunum. Kaporta da motor da nazar değmesin kız gibi. Ama şu varki sıpaya bakıyorum. Yağmurda yedi çamurda ama paslanmadan eser yok. Çünkü arada bir wd40 ile yağladım ve asla metal aksam üzerinde su bırakmadım. Motorda da tık yok. Ama şu varki bakımlarını yaptırdım, çok sıkıştırmadım, durmadan dip ya allah yapıştır gitmedim. Birazda şansım yardım ettik kazam yok. Birçok arkadaşımda civar km'lerde ve memnunlar. Memnun olmayan %5 gibi bir azınlıkda biliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük bir çoğunluk 5.000-10.000 km arasında ve memnunlar. 3-4 defa uzun yola gittim. Hiç yolda bırakmadı. Sanırım bu konuda da kızım beni seviyor yani şanslıyım. Yolda kalan arkadaşlarda var aramızda biliyorum. Ben yinede en büyük kısasın BEKLENTİLERLE alakalı olduğunu düşünüyorum. Misal; Sinyaller plastik. bir gün çıt diye kırılıpda elinde kaldığında "bu ne lan böyle plastik?" demeden önce "ben bu motoru CBF600'ün farı parasına aldım" demeyi yeğlemeliyiz.
Ve ekliyorum. bu motosiklet için en iyi kaynak bu forumdaki tüm arkadaşların gayretleri sayesinde şurasıdır: www.zenscooclub.com Mutlaka ziyaret ediyorsun
@ dreamdark
yılan gibi be şerefsiz yılan yılannnnn !
Montu tahmin et ? Tümoparsan'ın kendi imalatı montlardan Dursun bi köşede, iyisini alınca artçıya veririz.
Selamlar;
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
mondial tutkunları mondial yedek parçada sorun yaşıyorsanız lütfen bizi arayın www.akbulutotomotiv.com
@ramzey üsküdar
bir kaç ay önce size yanlış hatırlamıyorsam kayış değiştirme ücreti ne kadar diye sormuştum 90 ytl fiyat vermiştiniz
sayın umutpoy 125 zn mondialin kayış fiyatı 25 ytl dir biz firma olarak sadece satış ve yedek parca yapıyoruz
ilginiz için teşekkür ederiz .
ihtiyacı olan arkadaşlar gerekli durumlarda sizinle irtibata geçeceklerdir. kendilerine kolaylık göstereceğinizden şüphemiz yoktur.
hayırlı işler
@siyahus
haklısınız tabi sayın kerik , yol boş olunca 160 basmamak için de zor tutuyo kendini ama insan
@darkform
ooo weedor aldın yani iyidir benim tümoparsandaki kankalarım yaw, güle güle kullan tekrar, hayırlı olsun
yarın akşam yani 15.03.2007 saat 19:30 kozyatağı carrefour buluşması uygun mudur ey ahali
aaa yarın buLu$uyo musunuz Ben de yarın orada arkada$ımLa buLu$acağım.BeLki kar$ıLa$ırız..
seni mi kıracağım hasanım 16.03.2007 olsun
@derwish
bende oradayım yarın akşam
16.03.2007 Cuma akşamı, saat 19:30 Carrefour buluşmasına ben de gelirim arkadaşlarrrr
Emre geliosa bende geliim bari belki o yeni güzel motosikletinin anahtarını üstünde unutur falan bende çalarım onu
Kahveleri kim ısmarlio bende para yok Geçen seferde dürümleri çaktırmadan siyahus'a kitledim bu sefer kesin ben ısmarliorum galba Çaylar şirketten herkezi bekliyoruz
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
oh oh ne güzel anadoluyakası scooclub hareketi yani
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
e olm biz hep gelioruz karşıya siz gelmionuz. Ama senin hakkını yemiyorum ismailciğim sen her türlü geliosun çünkü Bu akşamda bekliyorum. Köprü yolunda üşümüş ellerini ısıtmak için sana şirketten 2 çay birden
@ dreamdark
aaaabi diyorum senin işin çokkkk işinnnnn
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@all
Selam millet nasılsınız bakalım uzun zaman oldu görüşemeyli ama hasret çile bitti yeninden asfalt yollardayım sizlerleyim bu akşamki görüşmeye gelmek isterdim ama motorumu uzun süreden sonra biraz sert kullanınca kayışı koptu göztepe köprüsünün orda kaldım son redline aradım biraz ( 3 saat ) geçikme sonrasında saolsunlar geldiler aldılar ve gittiler neyse en kısa zamanda yüz yüzede görüşmeler ümidiyle sizleri seviyorum
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)