scud abi çok çok saol benimde artık bi mondial 125zn var resimleri en yakın zamanda koymaya çalışırım herşey için çok saolun darısı olmıyanların başına...
scud abi çok çok saol benimde artık bi mondial 125zn var resimleri en yakın zamanda koymaya çalışırım herşey için çok saolun darısı olmıyanların başına...
byblade adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah kazasız belasız sürüşler versin. EHliyetinde vardı işte o zaman keyfine bak. Aman kardeşim hemen bütçenin elverdiği en iyi korumalrı al.
gözünün sevdiğimin istanbulu birsürü zeytin dolaşıyor yollarda
oysa trabzonda bir tane zeytin var oda benim zeytinim
hala serviste yatıyor (talihsiz kazamı biliyorsunuzdur)
çünkü benim yedek parçalar samsuna gönderilmiş yanlişlıkla (metropoller dışında servis olayı berbat ,komiklik derecesinde berbat)
mondiali aldığım bayi geçen gün mondial merkezinin herşeyi yanlış anlaması yüzünden sinir krizi geçirdi ve bayi sahibi ilyas bey faks makinesini tuttuğu gibi yere fırlattı telefon kablolarını kopardı ve mondial bayiliğini bıraktığını açikladı
o sırada zeytin ve ben ona bakıyorduk
sonra ben zeytine bakıp gülümsedim
bugün samsundaki bayiyle konuşup parçaları trabzona kargolattım...
artık o trabzona gelen parçalar istanbula giderse şaşırmam...
birkaç gün daha böyle devam ederse motorumun adını değişip
mondi ALMA yapacağım
@antikacı
Büyük geçmiş olsun. Benimde ayna çatlak sordum hala yedek parçaları gelmemiş. Benim servis normalde yedekli çalışıyor. Problem olmasın diye önceden parçaları getiriyorlar. Yeni model ve dövizdeki dalgalanma da problem yarattı. Mondial düşündüğümüz kadar büyük bir marka değil zaten. Radikal bir büyüme geçirdiler şimdi hazmetme sorunu yaşıyorlar. Yakın zamanda parçaların gelir mutlaka. Sabır diyecem ama kesin biliyorum sabır etmek zor.
Bu arada Trabzon'da büyük şehir değil mi?
Evet her ne kadar UĞUR bir dev olsa da Mondial'in ciddi kurumlaşma kurumsallaşma sorunları yaşadığı bir gerçek... Allah sabırlar versin kardeşim.antikacı adlı üyeden alıntı
@byblade
Haydi sanada hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
ii gunner.
-----siyahus
yakınım ben ataşehire geçenlerde bir ZeN gördüm orada ama griydi o
ön fren diski değişecek onun haricinde bir derdim yok bu aralar
sadece teknik olarak motora bayinin yaptığı genel bakımı ben kendim yapmak isterim
zira bayilerden pek haz etmiyorum
ayrıca bu mondial parçalarını bayiler haricinde bulabileceğimiz bir yer bilen var mı acaba ?
ön far gece uzak mesafeyi pek aydınlatmıyor bundan dolayı yanına iki adet uyacak daha ufak birşeyler koymak istiyorum
bir de arka tarafa stop lambasının yanına şu flaşör tarzı lambalardan ufak bir tane koymak isterim ( geçen adamın biri resmen kamyonla üstüme çıkıyordu akşam karanlığında görmedim dedi nasıl bir bakış açısı varsa)
ve yan altlara ufak bir miktar aydınlatma (şu nfs underground da arabaların altına takılanların bir çeşidinden)
bütün bunların sebebi gör görül
yoksa motor orjinal haliyle de çok güzel
Far durumu cidden kötüğ. Bu arada benim önden gelen ses arttı. Sanki bir parça yerine oturmuyor boşlukta gibi. Gündüz gözüyle pazara bakarım artık.
@byblade
Hayırlı olsun. Bak kırıp dökme sakın, daha motor yeni olduğu için parçaları gelmesi sorun oluyor gördüğün gibi ona göre ;)
Vay be kısa süre öncesine kadar küçük bir tomurcuktuk şimdi filizlenip büyüyoruz ailecek. Yavaş yavaş şöyle toplanıp bi keyif yapmanın zamanı geldi ne dersiniz?
derwish selam,derwish adlı üyeden alıntı
Duyduğum kadarıyla ekstra aydınlatma konusunda çok dikkatli olmak gerekiyormuş. Zira küçük akümüz ekstra aydınlatmaları beslemekte çok zorlanabilir ve anlamsızca boşalabilirmiş. İyice, adam gibi araştırıp ondan sonra yapılması daha doğru olur gibi.
Bende 2 küçük sis gibi bir aydınlatma buldum ama almaya korktum. Birde ekstra aydınlatma,uzun farkların etkisini ortadan kaldırabiliyormuş.
Arkadaşlar birde farı el yordamıyla hafif yukarı kaldırarak (karşıdan gelenin gözünü çok alamayacak şekilde) uzunlarla yol alınca bana aydınlatma yeterli gibi geliyor ? Benmi yanılıyorum ?
ii gunner.
bütün aile istanbulda nerdeyse.ankarada kimse yok olmuyo böle.zaten benim motor 2,2 km de yatıo hala hiç binemedim aldımdan beriiçim gidio
motorunu yeni alan akradaşlar hayırlı olsn
@Siyahus
Çantayı güle güle kullan, içine kask rahat sığıyor mu abi?
Arkadaşlar bu aralar fazla yazamıyorum, işler yoğunlaştı, Benim motor 400 km'yi geçti, baktım rodaj tamamlanana kadar sürekli yarım gaz ve sürekli tam gaz kullanmayın diyor, bende hergün olmasa da haftada birkaç gün ikitelliye gidip gelmem gerekiyor, bende söylenenleri uyguliym diye maymun gibi kullanmaya başladım motoru
Biraz yarım gaz kullanıp, sonra tam gaz verip daha sonra gazı kesiyorum falan hayır başımıza iş alıcaz gibi geliyor.
Allah nazardan saklasın henüz bi sorunumuz çıkmadı,
@Scud,
Abi korumalıklar yakışmış güle güle kullan,
Biz de şekil olsun diye çenesi açık kask aldık, rüzgar oldugu zaman manyak ediyo adamı, bazen sabah kalkıyorum dudaklarımda bir uyuşma
Yüz felci olacaz
Herkese Sevgiler saygılar
Görüşmek üzere
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
http://www.mondialmotor.com/ana.php?...d=60&urunid=60
Arkadaşlar mondial yeni bir ürün çıkarmış. Yine bizim zeytinler gibi nostalji türden. Haberi olan varmı
Güzele benziyor.
@rglad
sağol çok param gitti sorma. Ama koruma şart.
@Rglud
"Biraz yarım gaz kullanıp, sonra tam gaz verip daha sonra gazı kesiyorum falan hayır başımıza iş alıcaz gibi geliyor." demişsin . koptum :D
Selam ZN'ciler.
Şimdi anketimizin sonucu hemen hemen berabere. 1 oyla "ZeN" önce. Bu durumda kulüp adını ZeN koysak ZeytiN'cilerin gönlü olmicak, ZeytiN koysak ZeN'cilerin... Bu durumda oylamayı berabere sayarak kulübün ismini "125 ZN FUN CLUB" koyalım derim. Böylece isteyen motorsikletine ZeytiN isteyen ZeN diyebilir. Bu önerime katılanlar lütfen parmak kaldırsın. Parmak kaldırma işi bitince de "kyox" kardeşimizi logo için göreve davet ediyorum
Bende bu safada ZN'cilerin aramızda bilgi bankasını oluşturmak üzere bir veritabanı oluşturarak hizmetinize sunacağımdır. İlk etapda sizlerden tek isteğim ZN'leriniz ile birer fotoğrafınız. 1-2 gün içerisinde sizlere ulaştıracağım adresten resimlerinizi ve diğer bilgilerinizi veritabanına gönderebileceksiniz. Böylece birbirimizi daha yakından tanıma şerefine nail olacağız Yawaş yawaş hareketlenelim...
ii gunner.
benim oyum ZeN olmuştu ama farketmez benim için 125 ZN FUN CLUB olur.biraz uzun ama
125 ZN FUN CLUB - Güzel olur.
Bu arada bu pazar sabah bulaşalım mı? Ne dersiniz. Ortak bir nokta belirleyelim hepimiz bir arada toplanıp tanışabiliriz. Saat 11 desek ve neresi olabilir?
ha ha ha ha ha ha ha
mondial merkezi 12 günde 3 adet yedek parçayı trabzona ulaştırabildi
ha ha ha ha ha ha ha
ve o parçaların en önemlisini yanlış gönderdi
ha ha ha ha ha ha ha
artık mondiale güvenemem ama hakkı ustaya güvenirim
çünkü sorunu kendi yöntyemleriyle halledecek yarın motorum çıkıyor
eskisinden daha sağlam
ve kaldığım km den devam
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)