@elif
gel tabi bekleriz;)
@fuar tayfası
nasıl yapıcaz? toplu mu gidicez yoKSA orada mı buluşucaz?
anadolu yakasındaki arkadaşlarım haremde buluşalım derim ;)
@elif
gel tabi bekleriz;)
@fuar tayfası
nasıl yapıcaz? toplu mu gidicez yoKSA orada mı buluşucaz?
anadolu yakasındaki arkadaşlarım haremde buluşalım derim ;)
ins ama ben motorumla gelemem kı yaww
@eliff
ayarlarız bşiler;) olmadı ben alırım seni
taam pekim ;) olmadı benım bı tanıdıgımda gıtce-k o bnı arabayla getırır orada bulusuruz ;)
@talha
kardeşim sen yasıyormusun ya sana en yakın olan ben olmama ragmen ben bile göremiyorum seni nerelerdesin finaller bütünlemeler gçti halen yoksun fuara beraber gidelim @boncuk bizi duyuyormu acaba o da öncümüz olur
@TEKRARDIR
istanbul dışındaki zen sever arkadaşlar nerelerdesiniz fuara az kaldı sesiniz çıkmıyor yardımcı olmak için tüm zen ciler bekliyor gülşah arkadaşımızın davetiyeleri bitecek ona göre
@zenscooclub
slm arkadaşlar,
bilindiği üzere pazar günü fuardayız, düşündük ki fuardan önce hep beraber bi kahvaltı süper olur gelmek isteyenleri bekliyoruz...
yer : dolmabahçe sarayı önü
saat : 10:30
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
ismail beylerden güzel bir teklif ancak katılamayacağım. tek tatil günümde biraz uyumayı tercih ediyorum velasıl bu hafta içi toplasan 15-20 saat uyudum ve anadolu yakasından kahvaltıya gelmek için dahada erken kalkmak gerekir :( Bir dahaki sefere işallah. Yanlız bu sefer baya güzel bi grup olucaz galba hepinizide özledim pazar günü görüşmek üzereeee
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@ismail
farketmez abi bana her durumda pazar günü orada olacağım. kahvaltı da güzel olur yani;)
walla tekl izin gunumde bende uyumayı tercih ederim sahsen
kardeşim uyu uyu nereye kadar biz uyumayı bilmiyoruz sanki yaw sanki her zaman beraberiz
ben uykucuyum iso bilion (lan itt)
sevgi emek ister
korkum kahvaltıya gidememek değil gidecek olanları yalnız bırakmak
şşşşşşşşşşşşt milletttttttttttt!
beni özlediniz mi bakiim
sonunda yeni motoruma kavuştum arkadaşlarrrr!
uzun araştırmalar sonunda karar verip aldığım motor,
Kırmızı bir HYOSUNG GT250R (Racing) oldu.
yaw bi buluşma yapalım en kısa zamanda, özledim hepiniziiiiiiiiii
dreamdark hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğimle
ya pazar fuar öncesi kahvaltı fikri benimdi ama misafirlerim olacağı için katılamayacağım :(((( direk fuara gelirim artık orda görüşürüz
]
arkadaşlar ortaya bi fikir atıp gelmiyosunuz kahvaltı iptal o zmn bende gitmiyorum hevesim kalmadı
hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullan inş yarın ki fuarda görüşürüz gelrısen yeni cihazıda görmüş oluruz
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@ismail
kankam benim be senin emeğin yeter.sen iste yarın istediğin yerde olurum
redline dan mehmette bizi destekliyor
@oytun
termal içliği unutma
evet ne oldu bu fuar işi? kesin olarak saat kaç ta ve nerde buluşuyoruz ?? bana kahvaltı uyar ;)
Arkadaşlar Sabah saat 10:30 arabalı vapuruyla Anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyoruz. Saat 10:15 gibi Derwish'le ben iskele önünde olacağız, bilginize.
yarın görüşürüsss
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)