yaşasın zen kardeşliği
fuara katılım fazla olur inşallah arkadaşlar gülşah ın emeğini boşa çıkarmayalım kalabalık olalım
Yaw biz kalabalık olalım falan diyoruzda Gülşah bilet ayarlamak problem olacakmı senin için veya bir kotamız varmıdır şukadar kişiye ayarlayabilirim gibi ona göre fazla coşmayalım ???
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
ben bi tüyo vereyim gülşah için sorun diil bilet ayarlamak
unutmadan bi kaç bilet de bende var yetmezse kırışırız biletleri
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
2 davetiye'de bende var arkadaşlar gelirken yanımda getiririm ne olur ne olmaz.
Her iki gezinin fotolarınada bayıldım. Antikacı yine delirmiş Özellikle karlar altındaki o trabzon tabelasına bayıldımmm. Gülşah'da sıkı bir tur yapmış. Kaçar km yol yaptığınızı merak ettim. Helal olsun ve ellerinize sağlık.
Herkeze iyi haftalarrrr
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@antikacı
resimlerine ve anlatınıma olan hayranlığım gün geçtikçe artıyor harika bir macera daha
@gulsah
biletler için çok teşekkür ederim;) ayrıca senin resimlerde bir harika büyük cesaret valla
fuara bende varım
...........................
derwish biletin ok
şuan itibariyle elimde 25-30 tane bilet var.... boşta...
bu arada 400 km yol yaptım...
Arkadaşlar,
MOTOSİKLET 2007 Lütfi Kırdar'daki fuar için;
11/03/2007 Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre salonu önünde saat 11:30 de buluşuyoruz giriş saatimiz 12:00
Gelen arkadaşların davetiyeleri kapıda kendilerine verilecektir.
Gelecek arkadaşların isimlerini yazdırmalarını rica ederim. Listedeki sayı oranında davetiye ayıracağım
ayrıntılı bilgi için gulsahmst@gmail.com adresine mail atabilirsiniz
Liste
1)gulsahd
2)alper
3)darkform
4)umutpoy
5)naciçino + 3
6)bahtiyarefe
7)siyahus + 1
8)derwish
9)redline (5 adet)
Bakışlarım dondu sanki, yüreğim donunca. Nasıl da manasız bakıyorum etrafa. Görmesin istiyorum hiç kimse gözlerimi,görmesin hiç kimse hüzün tanelerimi...
@ @-'-,-Şah
Bu Arada Benİmle 2 KİŞİ Daha Gelİcek Yanİ Arti 3 Olarak DÜzeltİrsen Sevİnİrİm
Gülşahcım.
Bizim Redline'cılar da geliyorlar. 5 de onlara ayırabilirmiyiz kontenjandan.
Selamlar,
Barış
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar motorlarla gelinde fuardan sonra bi turlama yapalım
barbarian ın ismini göremedim listede
gelmiyor mu hacı ?
bu arada eğer kalırsa +2 adet daha isterim
ya arkadaşlar sizlerden zenine guwenipte canakkale gezisine katılcak olan yokkmuuuu???
aaa siz sitede topiklere bakmıomusunuz hiç cık cık oldumu şimdii hata bu cumada bostancıda kalamalık bi buluşma war bi bakın topiklere derim..
ayrıca eet gitmeyi düşünüorum önce zenimle gidiyim deneyim olur dedim kulanamadığım yerde arkıma wercektim ama arabayla katılanda war onlarla katılcam bi bakın isterseniz cok gurur werici bi etkinlik kesinlıkle herkezin gelemsini isterım
linkinide atiyim baride bakmanız kolay olsun ;)
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...e-bulusma.html
arkadaşlar ben elif e katılıyorum bu ay olmazsa nisan da kesin gidiyorum zaten
tebrikler ismail ;) ama şehitleri anma toreninde oraqsı super olucak emin olun ;)
17 sinde hava müsait olursa ben gitmek istiyorum gece konaklayacağım ama yer bulmak büyük sıkıntı. yok yaklaşık 6 saat bizim motorlarla ne olur bilemem.
aslında toplanıp bir konuşalım......
bence bu konuyu fuar çıkışı konuşalım
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)