http://www.zenscooclub.com/forum/forum_posts.asp?TID=99
arkadaşlar ne kdr duyarlı olduumuzu gösterelim
arkadaşlar ne kdr duyarlı olduumuzu gösterelim
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
@dharma
ii yakaladın fakat olmadı "dürent" diye ararsan daha öncede kendisine dürent diye seslendiğimi görürsün
@ zsc
Şu yardım konusuna el atalımmı arkadaşlar ? Kulüp adına elimizden geldiğince birşeyler toparlayarak, gülsah arkadaşımıza iletsek mesela ? Böyle bir olaya onay verirseniz, ben bu konuyla bizzat ilgilenir, hatta belirleyeceğimiz bir gün, gelip evlerinizden tüm yardımlarınızı toplayabilirim örneğin... sesli düşünüyorum...
"Eğitim" duyunca dayanamıyorum arkadaşlar. Ne sağlık ne bilişim ne de başka bişey. İlk ve en önemli ihtiyacımız eğitim. Başımıza ne geliyorsa bunun eksikliğinden geliyor. Haydi yapalım birşeyler, kulübümüzün sosyal sorumluluklarını da yerine getirmiş oluruz. 3-5 arkadaşın ufkunun açılmasına 1 parmak katkımız olursa ne mutlu bize...
Fikirlerinizi bekliyorum.
Selamlar, sevgiler.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
barışcm aslında onay istemen hata zenclub üyeleri çok duyarlı arkadaşlar ... mesela ben sonuna kdr destek olurum bu olaya
ben bu olayda dharmadan maksimum katkı bekliyorum
utandırma beni dharma
Arkadaşlar o zaman 10-15 gün kadar vaktimiz ya var ya yok. Hepberaber elimizdekileri toplamaya başlayalım hemen. İsmail ve Ben bu konuyla özel ilgileneceğiz. önümüzdeki günlerde size duyuracağımız bi tarihte, Anadolu yakası ve Avrupa yakalarında belirleyeceğimiz 2-3 noktadan, tüm yardımlarınızı toplayıp, kulüp adına Gülşah arkadaşımıza yada yetkililere teslim edeceğiz.
Ben şimdiden 1 takım ansiklopedi, birkaç roman ve 1 takım duvara monteli basit bir raf ayarladım bile ! İşallah bide basit bir bilgisayar toplayabileceğim elimdekilerle... Hadi arkadaşlar bastırınnnnnnnnnn !
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar çınarcığa 2 günlüğüne kaçalım dedik ama zenlerimiz olmadan olurmu atladık motorlara gidşimiz rahattı ordada azcık üşüsekte gezdik dolaştık karda bile kullandık zenleri azcık kaydık yavaş gittik fakat donüş yolu motoru aldığımdan beri en zor yol deneyimimdi eskihisarda indik d100 den maltepeye kadar geldik sonra bir kar başladı maltepeden şişliye kadar nasıl geldim bilmiyorum bi ara koprude vizör kar tuttu karları yana attım ama hala onum kapalıydı oyle pis bi hava vardı ki ellerim bacaklarım heryerim dondu ama yinede çok zevkli bi yolculuktu mondial ibresine gore 300 km yol gittik buyrun bunlarda fotraflar kar başladıktan sonra fotoraf yok herkesin elleri dondugu için çekemedik
işte fotoraflar burda
http://rapidshare.com/files/15274594/_INARCIK_2007.rar
arkadaşlar bu kampanyaya mutlaka destek, olun gerekirse kapınıza kdr gelebiliriz bi katkınız olacaksa...barışcm bende de bi kasa var istersen onuda sana vereyim
@ ismaill
Abi olabilir ben elimdekilerden bişeyler çıkarmaya çalışıyorum. bugün o tarafa geçicem, olmadı bi görüşürüz, ararım.
öptümm
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
bu gün redline moto gittik darkformla beraber gerçekten çok iyi cana yakın insanlar.. 8000 km den beri ilk kez düldülümü bakıma götürdüm kayış,balata,şanzımanın içindeki parçalar balata bazı kırılan parçalar değişti genel ayar yapıldı 80 ytl tuttu gerçekten de çok iyi bir fiyat
selamlar.
Evet Umut'un dediği gibi birlikte gittik.
Bende de durum şu:
KAYIŞ DEĞİŞTİ,
Motor yağı değişti,
Şanzuman yağı değişti,
Arka balata değişti,
adını sanını muhabbetten unuttuğum 1 parça daha değişti,
ön amortisörlerden gelen ses kesildi,
ayak marş pedalından gelen meşur ses giderildi (içerideki müşür sökülüp yağlanarak) ve periyodik bakım yapıldı.
Tüm bunlar parçalar ve işçilik dahil 60 YTL.
Bizim Gedizler'de; 0.8 Kg yağ değişimi + 1 buji değişimine 65 YTL aldıklarını ve kayış değiştirmeye 120 YTL istediklerini hesaba katarsam, hemen hemen 2 milyar 327 milyon falan kardayım.
Redline'a sonsuz teşekkürler.
PS1: Playstation gelmiş. Doya doya playstation oynayabilirsiniz.
PS2: Mehmet KAN kardeşimden aldığım bi istihbarata göre de, kısmetse, 1-2 hafta içerisinde Redline Mondial yetkili servisi olduğunu bizlere müjdeleyecekmiş...
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
hadi arkadaşlar bu konuya biraz ilgi lütfen
peki arkadaşlar benim motor asya bu konudada yardımcı oluyorlarmı acaba bakıma götürsem yoksa mondial olması şartmı?
@İsmaill & Darkform : Bende kampanyaya katılmak isterim ama yarın akşam zalak almanyaya gidicem 9 gün ordayım sonra dönücem bu arada fırsatım olmicak ama geldikten sonra eğer bitmemiş olursa elimden geleni yapmaya çalışırım.
@Burak : Kutluyorum seni ve cesaretiini bu mevsimde çınarcığa motorla git gel kara yakalan valla süper, bak unutma baharda bizimle (cesaretsizlerle) bir veya birkaç kamp daha yapcaksın
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
arkadaşlar macera arayanlar varsa aramızda hafta sonları yollara düşebiliriz yalova ve çanakkale revaçta bu günlerde...bana uyar her türlü walla
@ bazen
marka sınırlaması yok. Asya, Mondial, Jinlun, Mirage... Kuponunu siteden yazdırarak ( www.zenscooclub.com ) direkt gidebilirsin
@ Bitlis yardım.
Yardım malzemelerini toparlayan arkadaşlar; buradan yada siteden yada özel mesajla veya telefonla, kısacası nasıl isterseniz o şekilde, Bana yada İsmail'e ulaşabilirseniz seviniriz. Bu sayede Bizde bir güzergah çizip yardımları toplayabiliriz.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
merhaba arkadaşlar,
bilmiyorum söyleyen oldu mu ama bizim Zenlerin fiyatı 2.150 ytl olmuş. Hayırlı olsun
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@all
evet herkese hayırlı olsun zamlar başladı
from 1650 to 2150 %30 evet bende tam bu kadar zam aldım maaşa ya
@bülent
biliyorsun değil mi ? tv de çıkan eleman yasin değilmiş
----------------------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili ZeN'ciler,
Kulüp üyelerimizin eline ulaşan yardım çağrısnını ardından, ZeN ScooClub olarak; "Güzelli Köyü İlköğretim Okulu"na destekte bulunmaya karar verdik.
Güzelli Köyü İlköğretim Okulu'nun öğretmeni ve müdürü Mehmet Yalçın tarafından bizzat yapılan yardım çağrısında, 3 sınıfta okutulan toplam 220 kardeşimizin, eski ders kitapları ve 3 ciltlik bir ansiklopedi haricinde hiçbir eğitim kaynağının bulunmadığı ve dar gelirli bölge miniklerinin her türlü yardıma ihtiyaç duyduklarından bahsediliyor. (Mehmet Yalçın Öğretmen tarafından aktarılan durumun tamamını okumak için tıklayın)
Yardımı yapılacak malzemeler şunlar:
- Kurulması düşünülen kütüphane için raf ve dolap.
- Ansiklopedi, roman, derslere yardımcı kaynak kitaplar, hikaye kitapları, boyama kitapları.
- Bilim çocuk bilim teknik gibi süreli dergi ve yayınlar, OKS- ÖSS Hazırlık kitapları
- Kışlık giyecekler (bere, atkı, eldiven, mont... Tüm giyecek yardımlarınızın ÜTÜLÜ, YIKANMIŞ ve düzgünce KATLANMIŞ şekilde teslim edilmesini önemle rica ederiz )
- Diğer malzemeler (Fotokopi makinesi, televizyon, projeksiyon cihazı, bilgisayar, kırtasiye malzemeleri i ç ve dış cep duvar boyası...)
Kulübümüz nezdinde yapılacak olan yardımlar, 21 Şubat 2007 Çarşamba ve 23 Şubat 2007 Cuma geceleri, takriben 20:00-22:00 saatleri arasında, İstanbul içerisinde olması kaydıyla, kulübümüzün tahsis edeceği araçla adreslerinizden teslim alınacak ve toplu gönderinin yapılacağı merkeze teslim edilecek.
Ülkemizin en önemli ihtiyacı ve eksiği olan eğitime verdiğimiz önemi hepbirlikte gösterelim. Yardımlarınızı teslim etmek istediğiniz tarihi, soru öneri ve fikirlerinizi bu e-postayı yanıtlayarak bize ulaştırabilirsiniz.
Bu eposta da yer alan fotoğraflar, yardımda bulunacağımız okulun ve öğrencilerinin kendi fotoğraflarıdır.
Kaynaklar:
- Yardım çağrısı eline ulaşan ve bizlere ileten gulsahd isimli üyemizin forumumuza girişini görüntülemek için tıklayın.
- Mehmet Yalçın Öğretmen'in koyogretmenleri.com uzerinden bizzat yayinladigi yardim cagrisini, okul ve öğrencilerin fotoğraflarını goruntulemek icin tıklayın.
Mehmet Yalçın Öğretmen'in ulaşım bilgileri:
E-mail Adresi: guzellikoyu@hotmail.com
Adres: Güzelli Köyü GÜROYMAK/ BİTLİS
TEL: 05057470688- 05367929885
Mehmet YALÇIN
Müdür Yetkili Öğretmen
ZeN ScooClub'dan bilgi almak için:
Barış BIÇAKCI (darkform) = 533 479 93 64
İsmail GÜLDÜR (ismaill) = 535 692 10 03 / 544 428 11 71
Saygı ve Sevgilerimizle;
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
info@zenscooclub.com
----------------------------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
[QUOTE=bulent sari;566365]sen neden bu kadar yasin hayal'e benziyosun DHarma?[/
Bülent kopardın beniii
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
arkadaşlar nerdesiniz bu kampanyaya kayıtsız kalmayacağınızı umarım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)