Bugunum TüRK Yarınım TÜRK duruşum TÜRK ışıĞım TÜRK TÜRK oğlu TÜRKüm hepimiz ermeniYiz diYenlere duYurulur HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ öLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YURUDNUZ
Bugunum TüRK Yarınım TÜRK duruşum TÜRK ışıĞım TÜRK TÜRK oğlu TÜRKüm hepimiz ermeniYiz diYenlere duYurulur HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ öLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YURUDNUZ
şimdi olmadı AB ye girmek için toplumsal psikanaliz yapmamız gerek sen bu şekilde düşünürsen AB ne der sonra????.
bu psikanaliz nedense toplumu bölmeye yönelik oluyor onu anlamış değilim yine Türkiye üzerine birileri bir şeyler çeviriyor ama hadi hayırlısı diyelim.
adım adım bir sonuca doğru kanalize ediliyoruz. saçma sapan bir yığın bilgi insanların beyinlerine boca ediliyor. ortalık toz duman neyin ne olduğu belli değil. yönetenler neden bu olaylara sessiz kalmaktadırlar bende anlamış değilim. hırsızı görüp engel olmayan en az hırsız kadar suçludur.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
@darkform
işçilik dahil...
@tuğrul özbek
Türk toplumunun ab yi önemsemesi gerektiğini sanmıyorum ve naci ye katılıyorum
@zenclub ankara
anakra zenclub olarak bi buluşma yok bugünlerde galiba olsaydı tanışmış olurduk başka bahara artık
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
............................
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@ermeni-türk
bence burası bunların konuşma yeri değildir ayrı bir topic açabiliriz ve orada konuşabiliriz.
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
arkadaşlar öyle ermeni-türk ayırımı yapmıyın ayıp oluyo aramızda ermeniler olabilir diyeceksiniz atalarımızın yapmadıı soykırımı biz şimdi yapacaz derseniz buyrun at binenin silah kuşananın demişler sizde vurun bir kaç ermeniyi nolcakki dimi
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Selamlar.
Bu konuya bulaşmayayım dedim ama kendimi tutamayacağım. Ben Türküm. Ve 2 can dostumu, güneydoğudaki teröre kurban verdim. İki parçamı kopardılar gittiler. Her ikiside Ermeniydi...
by_multeci'nin dediği gibi, var ise aramızdaki ermenilerin kalbi kırılırmı kırılmazmı bilmem ancak, bu konuşmalarınızdan ötürü bir türk olarak benim fena halde kalbim kırıldı bile...
Hiçbirşey olasa bu tip konuşmalarla cevap hakkı doğuruyorsunuz. Herkezi eğitimli ve çağdaş birer türk genci olarak toplumsal birlikteliğimize ve kültürel mozaiğimize sahip çıkmaya davet ediyorum.
Sevgilerimle.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar böyle bir konuyu tabiki burda açmak konuşmak istemezdim ama bazı konulardan da kaçınılmaz türk halkı için türk kanı zehirli bu kanı temizlemek için ermeninin asil kanı gerekli diyen bir adamın cenazesi için ermeni olmayan insanların hepimiz ermeniyiz demesi benim açıkçası zoruma gitti eger canınızı sıktıysam özür dilerim fakat ben bu yazıyı tüm üye oldugum yerlere gönderdim kendimi göndermek zorunluluğu içinde hissettim tüm zen cileri,tüm milletleri seviyorum insan olmak koşulu ile hepinize teşekkürler
Sıkılacak birşey yok abicim. Sadece biraz üzücü geldi bana, fikir olarak...
Bahsettiğin cümlelerin (merhumun söyledikleri) doğruluk payını bilemiyorum. Açıkcası pek inanasımda gelmiyor. Ancak biliyoruzki o zihniyeti taşıyan ermeniler var. Tıpkı bizim aramızda ermenilere karşı benzer hisleri taşıyan türkler olduğu gibi. Sonuç itibariyle her iki fikirde yanlıştır. Her ikiside kötü örnektir.
Ancak bu millet, her iki taraftan da gelen yanlış ve tahrik edici tavırlara karşı, neredeyse 100 yıldır millet olarak hepbirlikte, mutlu ve huzurlu yaşamayı başarabilmiştir. Biz neden tahrik eden taraf olalım ?
Bu olaylardaki en iyi ve örnek tavır halkımız tarafından bir kez daha gururla sergilenmiştir. Oda onbinlerce kişinin barış adına hepimiz ermeniyiz pankartıyla olayları boykot etmesidir. Bir kez daha barış ve kardeşlik tercih edildi. Bir kez daha her iki taraftan gelen uç fikirlere baş kaldırıldı. Eminimki o pankartı taşıyan binlerce ermeni olduğu gibi, binlerce de kürt, yahudi, türk ve laz vardı.
Tüm milletleri seviyorum demişsin. Ortada milletlik bir olay yok aslında. Az öncede dediğim bigi bu millet gayet mutlu bir birliktelik içerisinde şu anda; gelen tahriklere kapılmadan, geçmişi fazla düşünmeden. Milletimiz ile bir sorunumuz yok. Sorun IRK sorunudur. ikisinin arasında oldukça kalın bir çizgi var. Biz kürdü türkü ermenisi yahudisi lazı hepberaber yaşayan bir milletiz. Ve bu millet tek bir yumruk olabileceğini bir kez daha bu acı cinayete olan tepkisiyle göstermiştir. Lütfen daha fazla türk, ermeni, kürt meselesi yapmadan, kötü örneklere kötü örneklerle karşılık vermeden Türkiye, Türkiye toprakları ve Milil bayrağımız olan Türk Bayrağı için mücadelemizi hepbirlikte verelim. Türk değil, Ermeni değil, Kürt değil; Atatürk'ün askerleri olabilmektir asıl olan.
Fikrimdir.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
güncel bir konuya yanlış platformda değinilmiş.
fikir beyan etmiyorum. konuyu uzatmamanızı rica ederim.
ben bu mesajı yayınladıktan sonra konuya yorum yapan arkadaşlar sabah uyandıklarında motorlarını akşam bıraktıkları yerde bulamayabilirler. istanbul dışındayım diye gerilmeyin yarın cumartesi 400km yarı çapında her yere elim uzanır
talla ya katılıyorum yorum yazan arkadaşların mesajlarını editleyere silmelerini rica ediyorum.
arkadaşlar, biz bu forumda türk olduğumuz için kürt olduğumuz için ermeni olduğumuz içinmi bulunuyoruz?bence aramızda herkesimden insan olabilir herkesiz zoruna da gidebilir ama artık kardeş olarak yaşamayı öğrenmemiz lazım!bu forumda bu muhabbetin dönmesi açıkça beni rahatsız etti.zaten dışarı çıktığımız aman heryerde ayrımcılık yapılıyor, bu forum da biraz olsun neşe ve dostluk buluyoruz hepimiz.böyle muhabbetlerin dönmesi nedendir anlamış değilim???
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
beyler -bayanlar yapmayın germeyin gerilmeyin gazlayın gitsin taksici ve dolmuş şöförlerinden kaçın işimize bakalım içimizdeki irlandalılar konusuna benzemesin, şimdi varmı motorunu bakıma götüren yorumları alalım
ankara dan slmlar
zen ci gençlik nerdesiniz istanbul u temsilen burdayım dedim ankaralılardan ses yok
bu arada ben redlineyna 30 ytl ye marş motorunu deiştirttim demiştim nası fiyat acaba???
İsmail Geldi artık haftasonu için gitmişti ankaraya. eee ankara grubu istanbul gurubundan gelen en aktif ve candan üyelerimizden İsmaili aynı candanlıkla karşıladınızmı bakalım Hoşgeldin İsmail.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Öncelikle hoşbulduk Hasan abicim...Ankara grubuna gelince ben 10 gün kdr önce buradan duyurmuştum Ankara da olacağımı ama Reddragon haricinde kimseden ses çıkmadı.O da motosiklet.net buluşmasına davet etti zaten...Yani Ankara grubu diye bi olay yoktu. Sevenlerimiz saolsun bu durumu hatırlatmadılar bile, ben yine de çok eğlendim...Her ne kdr açıklaması bnm için çooookk zor bi durumla karşılaşsamda...Ama Ankara ya ilk-son gidişim diil inş. grsrzz... Herkese sevgiler...
ismal bedavaya değiştirmişsin marş motorunu ehueueuh
azınlıklar konusunda burda konuşmayacağım
]
İsmaiil hoşgeldin abicim umarım tatil iyi geçmiştir.. marş motoru bedava ya yakınmış çok iyi gerçekten bu olay tekrar DARkform a be Thebarbarian teşekkür ederim huzurlarınızda ... Malum sınavlar finaller forumdan uzak kladım ama ortam gerilmiş sanki genel olarak her yerde olduğu gibi ama söylenecek çok şey var ama burası yeri değil .. memleketimzde sohbette siyaset girince tatsız şeyler ortaya çıkıyor bazı yerlerde de apolitik olmak gerekli. Burada konuşmayalım bu konuları birbirimizi kırmayalm
arkadaşlar bugun redline a gittim ben bukadar süper bi servis gormedim bikere yer çok güzel çalışanlar harika motorum ilkkez bukadar bakım gordu üstelik ilkkez motorun yapılması uzun sürsün istedim ki azcık daha winnig oynıyım diye 6000 bakımı gittim yağ değişti balata değişti benzim borumda sorun olduğu için hava filtresi gitmiş oda degişti ayrıca motorum bi güzel temizlendi heryeri yağlandı kontrol edildi bide üstüne playstation oynadım üstelik bukadar şey sadece 40 ytl tutu daha ne isterim ki istanbuldaki arkadaşlar bence başka bi servisi düşünmeyin bikere gitseniz ne demek istideğimi anlıycaksınız bide hiç kahve dünyasında falan toplanmıyoruz bu ara yine bi akşam oyle toplanalımda goruşelim ben nezmandır gezilerede katılamadım özledim valla
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)