forumda duyduğum en iyi haberlerden birisi bu işte ehuehue hadi hayırlısı
forumda duyduğum en iyi haberlerden birisi bu işte ehuehue hadi hayırlısı
]
barış-latif geçmiş olsn abi gezi süper olmş bidahakine bomba gibi gelıorum, hadi bakalm promosyonları bekloorus barış
bu arada nice 200 sayfalara hepbirlikte...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
acı tatlı haberler ile gecen yazılarda 2. kez dalya demenin bu sevinci ve duygusallığı ile ki gözyaşlarım klavyeye damlıyor nice 100. sayfalara sizleri iyiki tanıdım iyiki varsınız yaşasın zen kardeşliği
çokmu duygusal oldu yahuu
arkadaşlar bu duygu seli arasıda ne desem bilemiyorum naci ye aynen katılıyorum
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
@bazen
nefis rakkam. valla kullanımlada çok alakalı olduğunu düşünüyorum. O yüzden galba termiz kullanıyosun baya
@ dalya v.2
Aynen kutluyorum herkezi. iyiki varsınız. Ben ağlamıyorum ama hepinizi tanıdığım ve bu ailenin bir üyesi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. ZeN ScooClub'ın bana yararları saymakla bitmez. Motosikletimin tamirinde yaşadığım kolaylıklardan tutun da yaşadığım kişisel gelişime kadar.
30 yaşındayım. Bu denli sıcak kanlı insanların bir araya geldiği başka bir topluluğa henüz rastlamadım. Ve hayatımın geri kalanında da rastlayabileceğimi sanmıyorum. Şanslıyım.
Herkeze sonsuz teşekkürler.
Hepinize Sevgiler, Saygılar.
SYM Wolf 125 Classic
@ dalya v.2
sizinle tanışmam birşeyler paylaşmam gerçekten güzel
@bazen25
kayış 1000 km dede kopabilirdi 10000 kilometredede bakarsın seni bir onbin daha götürür en kısa zamanda kayışını kontrol ettirmeni tavsiye ediyorum kayış değişimi ve ne kadar ücret alındığını sorucak olursan dışarıda 60 liradan aşağı yaptıramazsın zenclub üyelerine 40 lira şubat sonuna kadar promosyon var bilgin olsun
]
[QUOTE=darkform;551958]@bazen
nefis rakkam. valla kullanımlada çok alakalı olduğunu düşünüyorum
temiz derken kendimce bakım yapıyorum yağ falan filan günde 60 km yapıyorum en az ve çoğunda hep dip gaz boğulana kadar
@ ankara tayfası
arkadaşlar yakın bi zamanda ankara ya geliyorum tanışmak isterim sizinlede...
senii ankara mt ce karsılarız ismaill,her pazar toplanıyoruz denk gelirsen bekleriz
125 ZN
06 ZN 181
ah ... 200. sayfa motorumu almadan üye oldum internet ortamlarında pek konuşkan olmayan ben bu buraya çok çabuk alıştım zaman ilerdeikçe bir muhabbet oluştukça iyicene bağladım sizlere eve gelir gelmez ilk işim siteye göz atmak oluyor...gerçekten çok iyi insanlarsınız hiç bir çıkar gözetmeden paylaşıyoruz habire çok güzel bir duygu bu paylaşmak dostluk... İnsanlara güvenmek hepsini sizi tanımama borçuluyum hepinize çok teşekkür eder selamlarımı yollarım umarım hiç kopmayız birbirimizden...
@ derwish
saol cnm bnm teşekkür ediyorum ancak bütün bu yazdıklarının arkasında aslen "son geziye katılamadığım için carrefour'a çekilip hesabımın alınması" gibi hain planlarının yattığını biliyorum. Yemezler...
Keşke daha fazla vaktim olsa, elimden daha fazlası gelse. Herkeze selamlar sevgiler.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
200. sayfadayken herkeze iyi geceler dilerim
]
200. sayfada benimde imzam bulunsun diyerekten herkese iyi günler diliyorum geziye katılamadığım için özürdiliyorum ve bu güzel arkadaş ortamında olmaktan mutuluk duyuyorum hayat sevince güzel sevince biri bizi durdursun yahu
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Oscar ödüllerinde ilk kez bu yıl yabancı film kategorisinde yarışan 61 aday arasında bir ön eleme yapılarak seçilen ilk 9 aday açıklandı. Türkiye'nin adayı ''Dondurmam Gaymak'', ABD'de izleyiciler tarafından beğenilmesine karşın ilk 9 arasına giremedi.
9 film arasında Cezayir'in adayı "Days of Glory", Kanada'nın adayı "Water", Danimarka'nın adayı "After the Wedding", Fransa'nın adayı "Avenue Montaigne", Almanya'nın adayı "The Lives of Others", Meksika'nın adayı "Black Book", İspanya'nın adayı "Volver" ve İsviçre'nin adayı "Vitus" bulunuyor.
23 Şubat'ta ikinci bir eleme daha yapılarak, yabancı film Oscar'ı için yarışacak 5 film açıklanacak. Ödüller, 25 Şubat'ta sahiplerini bulacak.
--------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili Arkadaşlar;
ÜCRETSİZ BAKIM,
ÜCRETSİZ YOL YARDIM,
ÜCRETSİZ GEZİ SERVİS ARACI,
%70'E VARAN YEDEK PARÇA VE İŞÇİLİK İNDİRİMLERİ.
Sadece ZeN ScooClub ailesine özel...
REDLINE MOTO ve ZeN Scooclub benzersiz bir promosyona imza attı. Şehir içerisinde 20 Km'ye kadar ücretsiz yol yardım aracı ve ek her km'de %50 indirimli tarife (0.30 YTL/Km). Şubat ayı sonuna kadar ücretsiz bakım. Tüm düzenleyeceğimiz gezilerde ücretsiz yol yardım aracı. ve hepsinden önemlisi, beklediğiniz orjinal yedek parça ve işçilik fiyatları... İşte birkaç örnek:
Periyodik Bakım: 15.00 YTL
Buji + buji değişimi (işçilik): 7.50 YTL
Yağ + yağ değişimi (işçilik): 10.00 YTL
Kayış + kayış değişimi (işçilik): 30.00 YTL (125 CC motorlarımız için)
tüm fiyatlara orjinal yedek parça dahildir.
Detaylı bilgi edinmek ve promosyon kuponlarınızı yazıcınızdan çıktı alarak bu avantajlardan yararlanmak için lütfen web sitenizi ziyaret edin: www.zenscooclub.com
promosyondaki özveri ve katkılarından dolayı REDLINE MOTO ve Mehmet KAN'a teşekkürlerimizle...
ZeN'ci olmak bir ayrıcalıktır
Sevgi ve Saygılarımızla;
ZeN ScooClub
--------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
oooo süpper olmuş darkform yaa artık herkes zenscooclub ın büyüklüğünü anlayacak tebrik eder ve teşekkür ederim...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Arkadaşlar thebarbarian'a da özverisinden dolayı teşekkürler bu konuda ayrıca. Sevgiler abicim.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)