eet latif'den satış sinyalleri... :D
ii gunner.
eet latif'den satış sinyalleri... :D
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
bende benim Kara Traktörle gelecem ya dün akşam motora ses yapıyım dedim herşey hazır kolonlar anfi vs. gibi işlemler tamam abi anfiye elektiriği bir veririm cossss ortalık duman noldu anfi sizerlere ömür meğersem bizim elektronikçi 12 volt yerine 6 voltluk vermiş bende dikkat etmemiştim derken işte anfi lela oldu ne güzel pazar günü cıstak cıstak dinlerdik ama kısmet değilmiş ama bugun gibip elektronikçiyi dövecem gerçi adam gereğinden fazla ızbandut ama elimizden geldiği kadar yapacaz bişeyler ama haftaya birgörüşme daha yaparsak o zaman cıstak cıstak dinleyebiliriz
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
arkadaslar selam
http://www.stadriemblems.com/motorcycle.html
yukarıdaki linkte çeşitli motor klüplerinin logoları var ilginizi çekerse diye
SIYAH DAMALI
UZJ 63
arkadaşlar nerdesiniz bee..sesiniz çıkmıyooo...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
foruma fazla giremiyorum kusuruma bakmayın malum sınavlar var şubata kadar da böyle gidecek bende far taktım ç0k güzel oldu tavsiye ederim herkese.
süper aydınlatıyor
arkadaşlar biz bahtiyar la çay içmeye gidiyoruz beşiktaş a yakında olan varsa gelsin
mangal keyfine üzülerekten katılamaycağım arkadaşlar iyi eğlenceler diliyorum...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
mangal keyfine en kötü ihtimal ile yaya katılacağım varmı yardım edecek zenseverler
arkadaşlar kardanadam ikiye katılım yuksek olsun herkez elinden geleni yapıp gelsin ))))bülent senide ne zamandır göremedik özledik sende gel mutlaka ehueh))
]
evet katılımı yüksek tutmak boynumuzun borcu yarın sabah erkenden kalkıp haremde sizleri bekliyor olacağım
Bizde geliyoz hade bakalım
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
bugün motoru cillop gibi yaptım bende geliyorum
darkform darkform !! szi geliyonuz inşallah
talla gel be abi amaaan
naci
ya abi yarın meltemi bebek boğaziçi kampüsüne bırakıcam ordan dolmabahçeye gelicem. tek olsam birlikte giderdik. bu arada gideceğimiz yeri peki bilmiyorum. bebekten dolmabahçede ki buluşma yerine gelmek mi mantıklı, yoksa başka bir yol var mı?
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@all
Gelemediğim için çok üzgünüm. Yarın da akşama kadar dersim var. Bir organizasyon da sömestrda isteme hakkkım var mı Hepinizi çok özledim. Benim yerime de eğlenin.
@nacicino
Abi ömür plazaya uğradım çıktığını söylediler. Selamımı alırsın..
arkadaşlar kardanadam gezisi süper geçti gelenlere çok teşekkürler gelicem diyipte gelmeyenler utansın resimler ve daha fazlası çok yakında
gezi süperdi geziyi boşverin etler nefisti euehuehu zen clübün şipşakçıları resimleri yukleyin bşr an evvel ve videolarıda ehuehuehu herkeze bu güzel gün için teşekkür ederim.
]
temiz hava lezzetli etler sucuklar kızarmıs patates hoş sohbet ve anılar gelmeyenler çok şeyler kacırdılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)