abi seni tebrik ediyorum tekrar tek doru yol olan ZN ye döndüğün için
görüşmek üzree..
abi seni tebrik ediyorum tekrar tek doru yol olan ZN ye döndüğün için
görüşmek üzree..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Latifin motoruna duygusal açıdan bağlanışı hepimizde var sanırım. Şu an kullandığım motorumuda zenimide seviyorum. zaten bundan dolayı yeni motoru alsam da zen imi satışa çıkarmadım. ayrılması pek kolay bir motor değil kanımca ama nihayetinde hayatın içinde kullandığımız enstürmanlardan birisi, bana kalırsa burada yakaladığımız sıcak ortam da motora karşı olan duygularımızı pekiştirdi.
ben de motorların satılması kanaatinde değilim nihayetinde çok büyük bir mali yükü yok. satsak da elimize geçen para belli. lüks olduğunu düşünmeyin iki motor olası bence şehir içi kullanım için biçilmiş kaftan.
------------------------------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili ZeN'ciler;
14 Ocak 2007 Pazar günü, KARDANADAM serileri dahilinde mangal'a gidiyoruz!
Araştırdığımız tüm metoroloji sitelerinde Pazar günü hava; yağışsız, açık ve güneşli olarak belirtilmekte ( bknz: wunderground )
Açıklama:
Gezi dahilinde, her zaman olduğu gibi kalkışımızı Dolmabahçe Sarayı önünden yapıyoruz. Toplu sürüşümüzü Polonezköy mevkiine yakın olan Cumhuriyet Köyü'ne doğru devam ettiriyoruz ve Cumhuriyet Köyü mevkiin'de bulunan Beyaz Bahçe'de mangalımızı yakıyoruz.
İlgili site forum konumuz üzerinden, programa ulaşabilir, katılımlarınızı bildirebilir ve daha detaylı bilgileri görüntüleyebilirsiniz:
http://www.zenscooclub.com/forum/for...sp?TID=90&PN=1
Pazar günü görüşmek üzere !
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
Talla, Naciçino gelen var mı bizim o taraftan. Varsa buluşup birlikte gidelim
Bu arada arkadaşlar,
Piaggio'nun haftasonu test sürüşüne katlıyoruz Katılmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayıp randevu alabilirler. Alamıyoruz bari bi tur atalım:D
http://www.piaggioturkiye.com/piaggio/index.asp
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
arkadaşlar bayram sonrası evime bir döndüm apartmana girdim hemen düldülümü göriyim dedim ama o anda moral sıfırın altına düştü..
çünkü yine aynalarımı çalmışlar :(
busefer ikisinide..
neyse ptesi sabah işe gidicek çıkıştada ayna alıcaktım..
motorum ilk kez çalışmadı (3 hafta kullanmadığım için bana küstü) ugraştım ayak marşını denedim yine yok malup bir şekilde geri koydum..
akşam oytun saolsun geldi yardıma meger benzini bitmiş
ama vardı diye hatırlıyodum ben hiç dibini gördüğüm olmamıştı..
neyse gidip bişişe benzin aldık..
geldik ve oytun çalıştırdı düldülümü
ertesi gün de aynalarımı aldım..ve yine yollardayım..okadar özlemişimki anlatamam
pazar günü görüşmek üzereee ;)
ikitekerli günler diler..
litre diilde şişe hesabı benzin iimiş nil
Bide senin aynaları silikonlasakmı ne yapsak...
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Çin motoru değilmi al birini vur ötekine...
ciden ya bi çözüm bulmak lasım çıkmasın yerinden
ikitekerli günler diler..
Bencede vurmayın.. Su bardağı gibi kırılgandır bunlar çünkü.. Kardeşimin Plastik Oyuncakları daha sağlamdır...
bırakın çocuğun başı göğe ersin
SYM Wolf 125 Classic
@adnanka
hoşgeldin kardeş forumumuza ve motorlarımıza gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
evet çin motorları konusunda haklısın al birini vur ötekine.
zaten bizde gezilerimizde genelde kafa kafaya toslaşırız. benim oğlumun bir arabası var oyuncak o bile bunlardan sağlam.
latife bir yana neden bu şekilde mesaj yazmaya gerek duyduğunu anlayabilmiş değilim. yurdum insanı enteresan ayrı mesele......
@kill_nill
geçmiş olsun ne diyeyim 10 ytl lik aynalara bile tenezzül hale mi geldi bu insancıklar ?? çok yazık...
bu arada Barbarian ı hazır ve nazır olarak karşı sahil şeridindeki üstün başarı, hizmet, özverisinden dolayı canı gönülden kutluyorum.
@kill_nill
bence birisi kasıtlı olarak yapıyor alarm önerebilirim yanından araba geçse ötmeye başlıyor ayrıca aynaları kaynak yaptıralım kesin çözüm(estetik açıdan kötü olabilir)
@çokkonuşan arkadas
bakalım senin japon malı oyuncaktan sağlam olan motosikletin benzinin bittiğinde çalışacak mı? motor bozulduğu içn değil benzini bittiği için çalışmamış !!
@latifpolat
abi benim gelip gelemeyeceğim kesin değil kesinleşince haberdar ederim seni naci de işini ayarlıyabilirse katılacak gezimize yani onun da kesin değil.görüşrüsss...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
arkadaşlar bu arada motosikletlerinizle gelmeniz şart değil. Soğuk havadan çekinen arkadaşlarımız dilediği vesaitle gelebilir. Örneğin ben atla gelicem az yakıyo eeeh olmadı kötü espiri Şaka bir yana büyük ihtimalle araba ile gelmeyi planlıyorum.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar mrb,
bugün 8000 bakımını yaptırdım, birde toros farı taktım motor tam süper oldu... hafta sonu için hazır ve nazır
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
e şimdi talla ile naciçino gelmezse ben tek mi geleceğim dolmabahçeye:(
pazar günü gerçi ingilizce yeterlilik sınavı var acayip koşturucam ama yetişirim inşallah.
ismail
helal kardeşim gerçek Zen'ci sensin işte, 8000 km he. of be kardeşim. Ben o kadar yol yapsam kralını tanımam.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)