abi ismail bugun 5 gibi cevahirin arkasından geçtin jet gibi motorla bağırdım duymadın insan çevresindekielre bakar biras canımm
abi ismail bugun 5 gibi cevahirin arkasından geçtin jet gibi motorla bağırdım duymadın insan çevresindekielre bakar biras canımm
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
slm milletttt
ben CBR125'ten daha cazip bi motor buldum sanırım; Bizim evin ordaki motorcunun önünden geçerken dikkatimi bi motor çekti, gittim baktım, bindim üstüne, çalıştırdım fln, motor sesi de hoşuma gitti, enduro tarzı süpermoto, yol versiyonu.. Her yola gir çık o motorla, CBRdan daha dayanıklı olduğu da kesin. Yamaha XT 125x alcam heralde, çok temiz bi makine, fiyatı da uygun
Ancak bir an önce benim ufaklığı satmam lazım, ona göre daha az kredi çekicem bankadan Sizin de aklınızda olsun arkadaşlar, son fiyat 1000YTL bırakcam zeytinimi
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3409978
slm arkadaslar bilgisayarımda bi problem oldugu için birkac gündür giremiodum foruma. zaten forumda bu aralar epeyce durulmuş dier arkadaslar baya yogun heralde.
hepinize iyi pazarlar dilerimm
]
Selamlar Arkadaşlar.
Önümüzdeki Pazar kısmetse Mangal'a gidiyoruzzzz. Mekan ve program'ı pazartesi yada salı günü netleştiririz sanırım. Bu bağlamda gidilecek yer konusunda fikirleri olan arkadaşlarım lütfen iletsinler. Pazar gününüzü ayarlayın, şimdiden hatırlatmadır
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
kardeşim k. bakma motor kullanırken babamı bile tanımıyorum eve gidiyorumdur muhtemelen... bu arada ufak çapta bi bowling turnuvası için galleria ya gittik dün ömür ün önünden geçerken naci yi gördüm arabayı kenara çekip bi selam vereyim dedim ne göreyim adamlar yenilgiyi hazmedememiş liste ellerinde takım kuruyodu
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
günaydın millet iyi pazartesiler hayırlı işler herkese
@ismaill
ahahha kolay değil akrdeşim piss yendi scooclub valla
belli abi bakmadığın ya o bağırmaya bi kamyon şoförleri bakmaz bi de sen bakmadın
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@all
günaydın arkadaşlar herkese iyi hafta başı umarım kimse pazartesi sendromu yaşamaz tıpkı ben gibi demek pazar günü kısmetse mangal mevzuu var iyi iyi artık buna katılmak farzı nasip olsap umarım
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
günaydın arkadaşlar,
maça gelenler serkan ı tanırlar (bizim forvetti) c.tesi gece 01:00 gibi bi kaç kişi motorlarla bi turlayalım dedik...önde ben arkada serkan gidiyoduk, aynadan bi baktım serkan yok meğer bi çukura girmiş jant yamulmuş, lastiği inmiş.... motoru baltalimanından istinyedeki benzinliğe kdr ittik, amaç jantı bi şekilde düzeltip lastiği şişirip acil tarafından yol almaktı...ama istinyedeki benzincide hava bile yoktu ha gayret devam ettik itmeye ve yeniköy e geldik burda da jantı düzeltecek malzeme bulamadık yanımıza bi araba geldi ve bi adam indi içinden...adama levye veya çekiç var mı abiiiii dedik adam etrafımı sarın demez miii )) çıkardı belinden makinayı silahla düzeltmeye çalıştı walla ) bu biras düzeltti moralimizi... ama olmadı tabii... tam motoru bi otoparka bırakmaya karar vermişken fedakar belediyemizin yol çalışması yapan işçilerine rastladık (ilk defa bu kdr sevindim bi yol çalışması yapıldıını görünce) ve balyozla jantı düzeltip havayı vurup verdik gazı evee saatler 03:30 u gösteriyodu...ama yol çalışmasına diilde bizim janta vururken sesten rahatsız olan bi kaç yeniköy sakini vatandaşa da şaşırdım walla )) bu arada taksici hasan abi (iletişim kurabildiim nadir taksicilerden) ve pompacı memet abi ye ne kdr tesekkür etsem azdır....
bu arada dönerken köpekler biras kovaladı, hatta bende bi köpeği kovaladım önüme katıp yokuş yukarı köpeklerle mücadele ederken yerlerin ıslak ve çamurlu olmasından dolayı köpeğin ayaından gelen çamurlar motoru, beni ve kaskımı kahverengi ne boyadı resmen... kendimi dakar rallisinden çıkan motorculara benzettim...bi buçuk saat motor temizledm yaff...
ahaha lam ismaill acayipmiş köpek kovalama sahnesi öldüm gülmekten. Müstahaktır kovalarmısın zavallı köpeği ohh ii olmuş Sitemizde bile köpek barınağına linkler var utan utan :D Offroad ismaill
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ismail bizim oralarda motorun bozuluyor insan bi arar abicim motor bozuldu der atlar geliriz:((((
]
arkadaslar ben ısten cıkıorum ondan dolayı giremiye bilirim nette :( kendınıze ıyı bakın...
ayrıca ayın 20 sınde d.gunum war herkezı beklerımm gelmeyene darılırım..yerı we saatı ısmaılle sıteye ulastırırımmmm gorusmek uszereee :(
@Eliff
işten Çıkıyor olmana üzüldüm ama senin kararın sonuc cıktıysan mutluyum dogum gunun şimdiden kutlu olsun malum 2 teker üstündeyiz ölüm var yitim var Dogum Günü Tekrar Tekrar Kutlu Olsun
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Motorumu, canım karakızımı geçen hafta sahibinden.com'da satılığa çıkartmıştım. 1100 ytl'ye satıcaktım. Amacım şimdi satıp yaza doğru cbr125 veya piaggio scooter almaktı. Defalarca arayan oldu, bakan oldu. Hepsine bir kulp buldum. Bugün yine birisi aradı inat etti. Kesin alıcaktı akşam parayla gelicekti buluşup teslim edicektim karakızı mı. Yok. Olmadı. Yapamadım. Ayrılamadım. Aradım adamı vazgeçtiğimi söyledim. İlanı da hemen kaldırdım. Ooooh içim nasıl ferahladı. Nasıl rahatladım anlatamam. Yok ben yapamam. Ben böyle mutluyum. Canım Zen'im seni çok seviyorum ve söz veriyorum çoook uzun bi süre daha beraberiz.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@latifpolat
işte doğru karar zeytnle güzel günlere
@latifpolat
seni bu örnek davranışından dolayı kutluyorum
@ latifpolat
yürü be latif ! duygusal zeytinsever kardeşim benimmm
iii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)