@ismail
Ismail Günaydin Sürekli Burdamisin Sen Yahuu Gezi Süper Olmuş Iyi Eğlediniz Umarim
@ismail
Ismail Günaydin Sürekli Burdamisin Sen Yahuu Gezi Süper Olmuş Iyi Eğlediniz Umarim
arkadaşlar motoru serwise werdim marş motoru gitmiş ddiler...garantiden yenisini istemek yeni yıl arefesi olduğu için 15-20 günü buluyomuş...20-30 ytl ye olayı halledicm inş...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
yanlış hatırlamıyorsam bizde Xmas tatili yok türkçesi kırışmış ya da krimis tatili neyin 15-20 günüymüş
ne zaman garanti desek işler uzuyor
ahlaksızlık başka birşey değil durduk yere dellendim
sebebi
oytun sinyal düğmesi arızası için garantiden değiştireceğim diyor ben servise soruyorum sallıyorlar vermiyorum bakıma dedim bende saatine 25 ytl almasını biliyorlar en dandik işe bile 20-30 kaat bayılıyoruz. sıkıldım bu adamlardan artık makinanın elimde kalacağını da bilsem vermiyorum servise ne halt olsa kendim yapacağım
@ismaill
süpermiş abicim indirim olayı... Siteye giriyoruz en kısa zamanda. Aksesuarda 30% iyi oran arkadaşlar gidip bir yoklayın :D elinde Z.S.C. Stickerı olan arkadaşlar bu indirimden yararlanabilir.
@ derwish
bende yedek parça temini ve kayış değişimi haricinde asla uğramamayı düşünüyorum. Kısmetse tabii. Şimdilik ii gidiyoruz bakalım hayırlısı.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@ismaill
geçmiş olsun düzeldimi motor şimdi?
@derwish
ben sadece bir kere gittim 70 ytl geçirince servis isyan etip yeter ulan ulann!!!! boşvermişim garantisini diyip her işini kendim yapmaya başladım fırsat bulursam arka balataları değiştireceğim
@anadolu yakası zencileri
hafta içinde çay kahve organizasyonu yapsak mı acep?
@umutpoy
saat 20:00 - 20:30 civarları bana uyar
iş durumları perşembe günü için bir organizasyon yapalım
şimdi motorun hesapta 6000 bakımına girmesi lazım km 7000 oldu hala gidecek
aslında bu konuda cumartesi müsait olan teknik bilgiye haiz bir gönüllü arıyorum
hava filtresi ve sinyal kumandası için (parçaları temin edebilirsem) bir de yeni sinyal lambaları alacağım hoşuma giden modeller oldu
bun arada önfar komple 55 ytl bayiye geliş fiyatı gördüm baki büyük ihtimal bunu 80 den aşağı çakmaz
gittim kanaatimce en kral farı komple 20m ytl ye aldım.
far lambası 5 ytl 8ytl ye oto far lambası satılıyor
örnekleri çoğaltmak mümkün
bu da cila olsun farın öntarafında bulunan vidalı çemberin bayiye gelişi 10 ytl
gerisini siz hesap edin
insaf diyorum başka birşey demiyorum
motoru ucuz aldık diye eşitlemeyemi çalışıyorlar nedir ??
@ anadolu yakası çaycıları
Perşembeleri top tepme günüm. 20:00-21:00 halı sahada top depiom. Dolayısıylen ben sanırım uyamam.
Ne sağcıyım ne solcu, futbolcuyum futbolcu.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
motoruma kavuştum sonunda iki günde baya özlemişim bee... kömürler fln deişmiş, bakıcas artık
@darkform;derwish,siyahus,dreamdark aklıma gelmeyen anadolu yakası zencileri
yarın yada cuma yapalım ?
@ismaill
hayırlı olsun umarız bidaha böyle bir yaramazlık yapmaz
@ umutpoy & anadolu çetesi
yarın ayntrankhght frankfurt maçı var yarında ekerim Ama cuma'ya bi işim çıksada iptal eder gelirim aksi taktirde derwish bir cinnet sonrası dövebilir artık. Baksana zaten fiyatlara fena kıllanmış durumda...
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@anadolu tayfası
abilerim bana her gün uyar saygılar...
arkadaşlar kazasız belazıs sürüşler dilerim öncelikle. bu makinanın yedek parça fiyat listesi falan var mı? yada ön sinyalin komple fiyatını bilen var mı?. teşekkürler.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Selam ARBETUS,
Aşağıdaki linkte örnek bilgiyi bulabilirsin çifti 18 ytl imiş. Ancak sirkecideki motorculardan daha uyguna bulunabilir.
http://www.zenscooclub.com/teknik_so...sp?teknikID=28
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@bazen25
sirkecide doğubankın olduğu sokakta gençmotonun karşısında köşede bir parçacı var ordan temin edebilirsin
@ismaill
hayırlı olsun
@anadolu tayfası
cuma günü akşam 7 den sonra bende müsaitim sizleri özledim görüşelim ama ben karşıyı pek bilmiyorum nereye gelmem lazım sizi görmem için
]
@umutpoy & thebarbarian
teşekürler...
bugün motor kullanan arkadaşlar dikkatli olun çok rüzgar var, özellikle köprülerde...
süper o zaman cuma'ya herkez kendini ayarlasın, Anadolu yakasında bir toplantı yapalım.
Cuma akşamı saat 19:30 civarlarında Kadıköy'e gelebilecek arkadaşları 4 tekerle alabilirim. Yada kadıköy'de biryerlerde toplanabiliriz.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
bende geliyom bendeeee...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)