gel anam düldülle.
ii gunner.
gel anam düldülle.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
selam miletttt ilk ben geldım heralde ,mecidiyekoy-bahçelievler 5 dakka burgman 400!!!nediyim sana bilemıyorum boncuk aşık ettın beni motora gerçi şu an ellerimi hisstemeden yazıyorum zor tutoyo ellerım abi bu mototra hiçbi araba yetişemezki yaw süper bir motor almışsın bende bugunden itibaren para biriktirmeye başlıyorum
@dondurmam gaymakhhh
bence en iyi türk filmelerinden biri sayılabilir komedi kategorisinde sadece vizontele bundan güzeldi adamın camıdı motorum motorum diye tesbih çekmesini unutamıorumm koptum yaa herkese teşkürler süper bi akşamdı herkesi çok özlemişim tekrarı olması dileklerimle...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
bende eve geldim çok güzel bir akşamdı unutulmaz Bir geceydi ( gelemeyenleri kıskandırmak istemem) Herkese teşekkürler güzel sohbetiniz için iyi geceler( gerçi ilk girişteki kötü olay tadımızı bir hayli kaçırsada...)
eet bende geldim son derece keyifliydi akşamımız katılanlara teşekkürler. Film bence orta şekerliydi ama ne önemi varki hepberaberdik
ii geceler ve ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
göstermiş olduğun tepkinde kesinlikle haklısın :(((
@all
akşamınızın iyi geçmesine sevindim sizleri çok özlemiştim kısada olsa sizleri gördüğüm iyi oldu bu arada dün cevahirdeki üzücü kazada yaralanan çocuk hayatını kaybetmiş düşmesinin sebebi yuruyen merdivenin korkuluklarına oturması ve kaymaya çalışmasıymış ALLAH günahlarını affetsin ailesine sabır versin
]
@ thebarbarian
Cevahir'e ulaştığımız anda yaşanan karambolden konuşamadık bile. Ben bunu saymıyorum.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@thenbarbarian
darkforma katılıyorum dün bi göründün sonra kayboldun bende saymıyorum abicim
@All
Selam arkadaşlar Güzel, keyifli bir akşam geçirdik. Başta Dardform'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
@talla
Makina fazla söze gerek bırakmıyor. İstersen gene biner gezeriz
Sevgilerimle,
Erkan
@boncuk
tabi abi uygun bir hafta sonu turlayalım büyük bir zevk olur benim için de
darkform haklısın abicim hertürlü yardıma hazırım site için
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
iyiki doğdun MÜLTECİ
Can YERLİ
06 YC 502
@darkform&umutqoy
conrad otelde üyesi olduğum bir derneğin toplantısı vardı oraya gitmek zorundaydık o yuzden fazla kalamadım ama en kısa zamanda toplanalım
]
sanki bülenti gördüm resimlerde ben ordayken yoktun yaw bülentcim ne zaman geldin??***
]
Maşallah herkez var.... ben geciktim gelemedim ben yoldayken siz sinemaya giriyodunuz bende geri dönmüştüm
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
gercekten gusel bı aksamdıı herkezı cok oslemısım walla fılımde guselldı guldukk walla arayıı usatmamak lasım artıkın olmuoo yaww cok osluom soraa fılımde bnımde beendıım yerlerden bırıı motorr motorr motorr dıyee tesbıhh cektıgıı sahneydıı aynı bnım gb.
@canyerli
çok teşekkür ederim ederim
@thebarbarian
pm ile yolladığın şarkı sözü ve kutlaman için saol
@dondurmacılar
ya bende geliyodum ama fazlasıyla geçiktim dedim çıkışta 2 laflarız ben gened gidiyim dedim ama bu seferde telefon geldi bi işim çıktı yani sizlerle görüşmem için ne gerekiyorsa 3 saat içinde herşey gerçekleşti neyse bi daha ki sefere ( bu lafa da uyuz olmaya başladım ) kaldı artık
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
multecı d.gunun kutluu olsunn ;)
@eliff
çok teşekkür ederim
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
güsel olmuş arkadaşlar buluşma
iş gezisinde oldugumdan katılamadım :(
geç oldu ama kaza yapanlara ve motoruna olanlardan dolayı ismaile geçmiş olsun diyorum
ayrıca nice senelere by_multeci
ikitekerli günler diler..
@by_multeci : doğum günün kutlu olsun
yaw film benim çok hoşuma gitmedi sonrasındaki muhabbet çok daha iyiydi
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)