arkadaşlar bende cevahire gelirim kesin zaten evim dibinde cevahire gelmezsem bilin ki bana bieşy oldu
bu arada cadde tarafındn girince hemen girşte motosiklet park yeri var hep beraber oraya bırakalım ki namımız yurusun
arkadaşlar bende cevahire gelirim kesin zaten evim dibinde cevahire gelmezsem bilin ki bana bieşy oldu
bu arada cadde tarafındn girince hemen girşte motosiklet park yeri var hep beraber oraya bırakalım ki namımız yurusun
barışcım saol walla beni teşvik ettiin için, yoksa yüz felci olcaktım. Ne muhterem bi insansın yaa...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
@all
arkadaşlar, bugün Tophane'den Yenibosna'ya motorla 2 saatte gidebildim.
millet papazı bulmayalım diye bakar.. biz "papa"yı bulduk..
Yenibosna'ya arkadaşa uğradım, hangi ara olduysa çok işime yarayan hayati aksesuarım "maske"mi kaybettim, yarın sabah hemen yenisini almam lazım, başka türlü olmuyor valla..
@eliff
sinemada görüşürsek seni "zen"lendirme konusunu konuşuruz
@darkform
bilet işini nasıl haledicez? oraya gidince herkes hendi mi alacak?
Sevgiler,
Erkan
@ ismaill
Evet benide almam konusunda Emre uyarmıştı
@ Boncuk
Evet öyle düşündük. Geç gelecek olan olursa, cep telefonlarından haberleşerek, daha erken kahve faslına katılanlar, gelecek olanlarınkini alırlar diye konuştuk. Sonra hesaplaşılır. Ne oldu abi yeni canavar geldimi ? fotolar nerede ??
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
boncuk saol walla gelmeye calıscam hem osledımde yaww herkess ak dsarı cıkmıodum ama bakıcass artık
Parış katılım liste kaydı olsaydı sinema için.. Yüzssüzlügümün farkındayım herşeyi sana atıyoz öpüyorum...
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
bende gelıyorumm dondurmalı gaymaka mıllet bi aksilik olmazsa motorla gelemeyeceğim bu taraflardan geçen olursa beraber gidelım bahçelievlerdeym.
görüşürüzzz...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
bahcelıewler tarafında latıf olması lasım bılgılerıne talla
teşkürler elif , latifi iyi tanıyorum fakat meltemle gelicektir o meltem onu yalnız göndermess
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@ismail
ben 4000 bakımda filtre yağ buji değiştirmiştim 6000 de değiştirmeye gerek varmı acaba birde hangi servise yaptırdın bilgi verirmisin
]
hımm eet talla yaa meltemle gelır o dogru yaa nesse bn bıldıgımı soyledımm ;)
Ya hey şşşt. Ne bu kılıbık muhabbeti yapıyosunuz bana. Ayıp oluyo ama
Talla kardeşim ben şirketten direk geçicem oraya. Ama istersen sen saat 5 gibi cağaloğluna gel. Hem şirkette bi çayımı içersin hemde burdan birlikte geçeriz. Ne dersin
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@latifpolat
abi unkapapannda bi işm var 6 gibi biticek gelemem heralde cağaloğluna ama çayımı isterem başka zamana
@eliff
tekrar teşkürler
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
ısmaıl hayırlı olsunn ;)
talla rıca ederım ne demek ;)
latıff ne kılıbıgıı yahuu yaa sahıı meltemde gelsın bn gelırsem gormuss olurum konusuruss ascık ;)
Agalar maskeyi bilmiyorum ama kesinlikle belligi tavsiye ediyorum almıyanlar için, konfor gıcır oluyor..
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@all
byblade kardeşimize gitmedik hala arkadaşlar 2 ayı geçti isterseniz yarın bi uğrayalım bu tarafa geçmişken yarım saat ne dersiniz?
Herkeşe Selam
@Ankara Toplantısı
Toplantımız Çok keyifliyidi.Ben foto çekemedim X-cure siteye ekler büyük ihtimal.Güzel konular konuşup tartıştık.
Ankara gelioooooooooo geliioooo
@mask
Yaw bu maske neymiş öle,en kısa zmanda bitane de ben edinicem.
Can YERLİ
06 YC 502
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)