geçmş olsn ismail kısmet bu işler herkesin başına gelebilir inşallah son olur bu.
dondurmam gaymak a bu hafta sonu bi organizasyon bekliyoruz...
geçmş olsn ismail kısmet bu işler herkesin başına gelebilir inşallah son olur bu.
dondurmam gaymak a bu hafta sonu bi organizasyon bekliyoruz...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@ ismail
ah be abi... Neyse üzerinde olup kaza yapmaktan iyidir diye düşünelim avutalım kendimizi. Nazar boncuğu nazar boncuğu
@ latif
geldinmi ? masaj nasıldı ? Bana küfrede küfrede halen bi kopya edinmediysen (lost), adresini bulamıyorum. Yolladığın gün kargon yola çıkıyor. Bide al-sat'lamı ilgileniyosun adam elini sürmeden 5 YTL + Kahveyi götürdü oturduğu yerden ticaret kafası diyorum takdir ettim. (çok güldüm allahta seni güldürsün )
@ all - Dondurmam Gaymak
2 gün önce bir arkadaşım gitmiş. Son yılalrda seyrettiği en komik film olduğunu söyledi, meraklandım Bu gece bir program çıkartıyoruz arkadaşlar ve yarın sabah kısmetse bilgisayarlarınızı açtığınızda program sitemizde ve forumlarımızda yerini amış durumda olur
@ by_multeci
bizde geçen toplantıda seni sorduk birbirimize kayboldu diye, tekrar hoşgeldin
@ arifarabul
1000 ile 6000 km arasında 150 kadar kullanıcıyız. Ufak tefek şeyler hariç pek bir sorunumuz yok diyeyim... Çok büyük çoğunluğumuz motosikletlerinden son derece memnun şimdilik. sitemizin "tecrübeler arşivi" ve "teknis sorular veritabanı" sayfalarıdan da yaşanan sıkıntıları inceleyebilirsin www.zenscooclub.com
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@ismail
Çok geçmiş olsun kardeşim
@all
Hepinize teşekkürler, daha iyisi sizlere inşallah
@elif
Gel seni Zen sahibi yapalım.. ne dersin?
Sevgiler,
Erkan
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@ismail
baba nazar değdi senin motora büyük geçmiş olsun çarpan hıyarı bulabildinmi
]
ismail, the barbarian'ın bahsettiği hıyarı bulursan ortaya yazma velasıl akabinde barbarian o hıyarı soyabilir...
@ latifpolat
görürsün yarın eline geldiğinde
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
slm millet,
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun ama o hıyarın kimliğini bilmiyorum, bulursam bilare öncelikle oytun a bildiririm motoru toparlayıp bi halogen ampul taktım süper oldu...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili İstanbul'lu ZeyTiN'ler,
1 Aralık 2006, Cuma günü hepbirlikte sinamaya gidiyoruz !
Cuma akşamı, işlerinden erken ayrılan arkadaşlarımızla, saat 18:30'dan itibaren "Cevahir - Kahve Dünyası"nda toplanmaya başlayacağız. Sohbetle kahvelerimizi yudumladıktan sonra saat 20:00'de sinema kısmına geçeceğiz ve başrolünü bizden birinin, sarı bir ZeyTiN'in oynadığı "Dondurmam Gaymak" filmini hepbirlikte seyredeceğiz.
Katılacak arkadaşlarımız http://www.zenscooclub.com/forum/for...=63&FID=1&PR=3 adresine tıklayarak katılımlarını belirtebilirler.
Cuma akşamı görüşmek dileğiyle,
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
boncuk nasıl olcakk oo bn zen sahıbı olmak cok ıstıorum ama olmuoo ıstemm
dondurmam kaymaga bnde cok gıtmek ıstıorum da nasıl gelcem cuma gunuu ıımmm bakalım bı durumlara
Ben katılamayacağım Cuma günü. Çok üzüldüm şimdi. Ama saat 22.00 gibi Cevahir'de olmaya çalışırım. En azından görüşmüş oluruz. Hoşça bakın zatınıza...
Arkadaşlar meraba..
Bende bu motorların hastasıyım, ama şeytan bi dürtükledi 150 zat aldık zamanında.. zaten hafta sonları biniyorum, km sı de cok az, 2005 model 3400 km de.Geç değil diye düşündüm..Takasa girmek isteyen arkadaslar olursa msn imi eklesinler bi zahmet.Buraya ayda bi giriyorum da
inblackdreams@hotmail.com
iyi günler dostlarım.. tekeriniz hep düz bassın.
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
@darkform
arayı fazla sogutmadan döndüm geriye bazı işler vardı malum freelance çalıuşınca bi sağdan bi soldan çağırıyorlar
cuma günü bende sizlerle olmaya çalışacam ( sıkıldım bu çalışma kelimesinden ) hatta orda olacam şimdi kaydımı tamamlıyım
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
@ by_multeci
gel abi gel özledik seni
@ tuqrul
Zattan sonra küçük gelmezmi Ama beğendiysen ne ala, umarım takaslık bir tane bulunur, selamlar.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Günaydın arkadaşlar,
Bütün yaz oturdum oturdum bu soğukta Zen'imle işe geldim Oh be dünya varmış ne trafik ne sıkıntı
Naciçino;
DÜn akşam yine bizi ikramlarınla mahçup ettin. Çok teşekkür etmek istiyorum sıcak ilgine burdanda. Ayrıca o yaptığın şey muhteşemdi, şaka yapmıyorum onun patentini almalısın.
Dondurman gaymak'a bi aksilik olmazsa bizde geliyoruz. Dün akşam izin aldım Naci'nin yanında
Pariş:
Vaay kardeşim kaçma öpüjeem en sonunda dvdler geldi nihayetinde. Şaşırttın beni gözlerim yaşardı Tenkyu beybi
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Allah be cuma latif'i görücem !
güle güle izle abicim. İnatla sç.. duvarı deler oldu. Aslında benim kendi kopyalarım hiçbi zaman geri gelmedi kuzen'den. Bende bir arkadaşa kopyalattım ve alıp sana yolladım. O dıvıdı'ları üzerindeki el yazısı benim değil Zor oldu ama sonunda başardım hehe
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
darkform..
gönül ferman dinlemiyo be abi alışığım bn ufak motorada.. bi ona binmedim
Hatırlatma : 2005 model 3400 de Zat 150.. (awatardaki)
takas düşünen olursa buyursun Msn: inblackdreams@hotmail.com
(isteyene pm ile telf verilir)
Saygılar dostlarım
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
arkadaşlar motorun 6000 bakımını yaptırdım bugün... filtre, balata, kayış, yağ, buji hepsi değişti. Kazadan dolayı ayna ve fren kütüğü de kırılmıştı hepsini yuvarlak hesap 150 ye yaptırdım, (balatalar honda) bi de maske aldım süpermiş yaa... Yarışalım diyen arkadaşlar bi kez daha düşünsün
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
maskesiz çıkmam abi... Büyük bi olaymış o bende ilk denediğimde budur demiştim. Hatta geçen toplantıda sana al diye biraz baskı yaptığımı hatırlıyorum ismail
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)