selam arkadaşilar nasılsınız uzun zaman oldu he foruma göz atmayalı bi baktım gezdim tozdum forumuda baya iyi işler olmuş neyse tekrar hoşgeldim
selam arkadaşilar nasılsınız uzun zaman oldu he foruma göz atmayalı bi baktım gezdim tozdum forumuda baya iyi işler olmuş neyse tekrar hoşgeldim
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
milletttttttttt! ösledim sizi yaw
Gezmekten pek fırsat bulamıyorum nete girmeye, havalar güsel tabi
En kısa zamanda grşelim mutlaka
slm arkadaşlaaar,
yarın 6000 bakımına götürcem bnm canavarı nelere dikkat etmem gerektii konusunda bi fikri veya tecrübesi olan var mıı ???
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
walla ismail benimki de 6200km. oldu, ben de götürcem bakıma, kullanma kılavuzunda yazıyodu yanlış hatırlamıyosam 6000km.de yapılması gerekenler, gerçi iyi bi servis bilir ne yapacağını heralde
oytun abicim valla yarışta kesin birinci gelirsin sen benim gibi yılların motorcusu hız canavarını geçtiğine göre herkesi geçersin
slm beyler.denizli li ZN sahibi kimse yok mu burda?
hoşgeldin wolvorine
]
Meraba wolvorine http://www.zenscooclub.com/uye_listesi.asp sayfasından bir göz gezdirebilirsin Denizli'li varmı yokmu diye. ben tam hatırlamıyorum.
ii gunner.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili Ankaralı ZeyTiN'ler,
Perşembe akşamı (30 Kasım 2006) saat: 21.00’de Lone Star Cafe'de buluşuyoruz !
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Buğday Sokak No: 5 / 1 Kavaklıdere – Ankara
tel: 426 79 13
Acil durumda: 0532–331 06 80’den bilgi alınabilinir.
Toplantımıza eşleriniz ve arkadaşlarınızla da gelebilirsiniz.
Toplantımız dahilinde organizasyonumuz ZeN ScooClub dahilinde neler yapabileceğimizi konuşacağız.
Katılım için Can Mazumoğlu'na ( X-CURE ) bilgi aktarabilirsiniz.
Saygı ve Sevgilerimizle;
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
hoş bulduk arkadaşlar.ben bu motordan haberdar değildim.honda activa veya beat alcaktım.fakat bu motorun tipi baya hoşuma gitti.hem fiyat olarakta uygun.paramdan fazla götürmemesi için bu motordan alacağım yakında inşallah.
@wolworine
aramıza hoş geldin motoru türkiyede ilk alanlardan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim web sitemize göz at istersen üye ol www.zenscooclub.com karşılaştığımız sorunlar ve çözümleri orada yer alamakta büyük bir arızayla karşılaşan yok mesela benim düldül 6200km de bir defa yolda kaldım buji kablosu çıkmış yerine takınca yola devam :9
motoru alınca kayıt olurum artık.şimdilik sadece motorda karşılaşılan sorunlara bakarım.tekrar hoşbuldum.
aramıza hoş geldin wolvorine
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
arkadaslar yarıs organizasyonunda ben de varım....
bilginize
SIYAH DAMALI
UZJ 63
amma yarış meraklısı varmış be...
Çok yakında ciddi bir seri-gezi projesini hayata geçiriz işallah. Bu durumda o gezilerden birinde yarış'da yapılacak (tabi full güvenlik göz önünde bulundurularak... düz yol ve kısa mesafe kalkış yarışları yapılabilir katılımcılar arasında. )
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaslar nekadar bastığınız değil ne kadar gittiğiniz önemli lütfen!!!!!!!!!!!bizim zenler süraat motoru değil ki
@all
Merhaba arkadaşlar
Birkaç gün forumdan uzak kaldım, ama sebeplerim var, çok yoğun bir haftaydı.. bu arada bünyem zayıf düşmüş anlaşılan, dün grip aşısınıda yiyince bugün yorgan döşek evdeyim
Arkadaşlar gelelim sürprizime..... Suzuki Burgman/400 aldım
Kampanya yapmışlar 2006 model "0" 11.500 Ytl. Bende değerlendirebildim.
Zen kardeşiliğimiz bakidir.. merak edenler varsa duyrulur!..
@nacicino
Gelecem ilk fırsatta gayfe içmeye
Kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzere
Erkan
hayırlı olsun abi allah kaza bela göstermesin bizi unutmazsın inşallah
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@boncuk
geçmiş olsun ,motor hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
]
hayırlı uğurlu osssunnnn efsane makina, enfessss
Ben burgman falan anlamam, toplantı ve gezilere bekliyoruz
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)