arkadaşlar yağışlar başlamadan bi halı saha maçı yapsak çok iyi olur yaa...
tamamen dostluk maçıı... barış???
arkadaşlar yağışlar başlamadan bi halı saha maçı yapsak çok iyi olur yaa...
tamamen dostluk maçıı... barış???
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
@siyahus
En bü_ yük An_KA_RA
Can YERLİ
06 YC 502
ben futboldan hiç hazzetmem ve anlamam ama destek içn tribünden maça dahil olabalirim bence en büyük ankara
@ ismail
abi çıkmaz 2 takım bizden diyorum
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
arkadaşlar maç fikrime verdiiniz destek için çok saolun yaa...
bence motor yarışı düzenliyelim boş bir pist işimizi görür en hızlı zen kimin zeni ehuehu ne dersiniz ortaya ufakta bir ödül koyarız mesela bi kupa alırız ve birinciye veririz
]
Olur bence ehehhe gerçi benim motor ağlıyo 100 kiloluk adam taşıyo ama iş yarışa gelince asfaltı ağlatırım AlimAllah
En büyük Ankara olsun ama Ankaralı arkadaşlara acıyorum valla ankaralı 4 teker sürücüleri genelde cok kötü bizim burda çektiklerimizin misli fazlasını çekiyosunuzdur orda Allah yardımcınız olsun .
Artık trenlemi buluşuruz nası yaparız bilmem ama Ankara istanbul buluşması şart oldu. Bahara yüzyüze görüşelim
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
ismail seninle sık sık şişlide karşılaşıyoruz istersen mecidiyeköy şişli kısa mesafe kapışalım )))))))))))
]
eywallah ismailcim verelim anahtarı hazır almışken birde bakımını yaptırırsın
]
hiç ağzınızı yormayın boşuna o kupa açık ara farkla benim olur. 58 kiloyum olum ben 60 bile diil. yarım beygir zaten benden dolayı borumuz var bizim. Uçuyo şerefsiz altımda, 97 oktanıda bastımmı rakip makip dinlemem
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
oo beyler yarış mı var ama 97 yok beyler eşit şartlarda 95
darkforma katılıyorum 2 takım çıkaramayız , evet yarışta kendine guvenen arkadaşlar mekan ve zaman??bekliyorusss
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@siyahus
Şart şart.Ankaralı sürücüler hakkında haklısın.çoğu ruhhastası
ZEN CUP 2007 yi İstanbul-Ankara Abant ta buluşup zamana karşı yapalım ne dersiniz.Ama alırım hepinizin anahtarını
Bu arada size yataktan yazıyorum bugün kü ankara toplantısına malesef gidemeyeceğim .hasta olmuşum burnum ağzım fln tıkalı her yerim.Akşama düzelirim die bekliodum ama yok...
Can YERLİ
06 YC 502
@canyerli
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
zen kullanan üşümez hasta olmaz ehu))
]
@all
dondurmam gaymakla ilgili bir organizasyon varmı?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Kusurabakmayin Sik Sik Gİremİyorum Foruma Kahve DÜnyasina Da Gelemedİm Zaten Erkan SÜprİz Nedİr DİŞycem Ama Şİmdİ Sen Soylemezsİn
ii geceler herkeze
Dondurmam gaymak için bir sonraki hafta sonuna kendinizi şimdiden yavaş yavaş ayarlayın arkadaşlar. Sanırım 2-3 güne kadar bir bildiri yayınlanır.
Selamlar,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)