25 kasım cevahir uygun
25 kasım cevahir uygun
]
25 Kasım bana uygun değil, ama yarın akşam katılmak için elimden geleni yapıcam ;)
Umut iyi kurtarmışsın
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ZeN ScooClub
Sevgili Ankaralı ZeyTiN'ler,
Perşembe akşamı (23 Kasım 2006) saat: 21.00’de Lone Star Cafe'de buluşuyoruz !
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Buğday Sokak No: 5 / 1 Kavaklıdere – Ankara
tel: 426 79 13
Acil durumda: 0532–331 06 80’den bilgi alınabilinir.
Toplantımıza eşleriniz ve arkadaşlarınızla da gelebilirsiniz.
Toplantımız dahilinde organizasyonumuz ZeN ScooClub dahilinde neler yapabileceğimizi konuşacağız.
Katılım için Can Mazumoğlu'na ( X-CURE ) bilgi aktarabilirsiniz.
Saygı ve Sevgilerimizle;
ZeN ScooClub
www.zenscooclub.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------
SYM Wolf 125 Classic
geçmiş olsun bahtiyarefe
bende 1000 km bakımımı yaptırdım geçen
bide sinyalimin camı kopmuştu komple değişti 10 ytl
ve sag aynamı çalmışlardı oda 15 ytl
normalde 2 si birden satılıyomuş ama şansına tek aldım..
yag değişimide 20ytl idi
ikitekerli günler diler..
oooo bu ankara buluşmalarıda hep çok geç oluyor ya
125 ZN
06 ZN 181
arkadaslar birazdan kahve dünyasında olcam geliyosunuz dimiiii
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@darkform
21 Kasım, Perşembe gününe denk gelmiyor, yanlışlık olmasında
@bulent sarı
bende birazdan ordayım, görüşmek üzere..
Erkan
@gayfe dünyası
ii eğlenceler arkadaşlar aranızda olamadığıma çok üzgünüm sınavlar var dua edin.
@zenscooclub
150. üyemiz vatana millete hayırlı olsun hoş geldın KRALL
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@darkform
Barışcım 23 Kasım olucak dalgınlığına denk geldi heralde.
Can YERLİ
06 YC 502
23 kasım düzeltildi, çok pardonnnnnnnn
Dağıldım yine abi 42392352 iş arasında çok pardon.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ohhh ne gusel olmuss gelemedımm :( nesse baska samana artıkk
İsmail saol fotolar için, siteye de girerim bugün içerisinde.
Doğruluğu ve asıl kaynağı hakkında herhangi bir bilgim yok, ancak böyle bir forward email aldım ve paylaşayım istedim:
2928 SAYILI TRAFİK KANUNU
Trafik kazası sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kazazedelerin, kanuna göre tedavi için ücret ödememesi gerektiği belirtildi.
Tüketiciler Birliği, kazazedelerin haklarıyla ilgili bir rapor hazırladı. Kaza sonucu yaralanan ve herhangi bir hastanede tedavi gören kazazedelerin bu tedavileri sonucu hastane tarafından ücret talep edilemeyeceğinin belirtildiği raporda, 2918 Sayılı Trafik Kanunu'na göre herhangi bir trafik kazası sonucu yaralan kişi en kısa sürede hastaneye yetiştirilmek ve gereken tedavinin yapılması hükümlerini içeriyor. Yönetmeliğe göre, hastane acil servisi, kendisine gelen kazazedenin maddi durumu, sosyal güvencesinin olup olmadığına ve hastanın özelliğine bakmadan gereken tedaviyi ve müdahaleyi herhangi bir ücret talep etmeden yapmak zorunda. Bu tedavi sonucu oluşan masrafın ise Sağlık Bakanlığı Karayolları Trafik Döner Sermaye İsletmesi tarafından karşılanacağının belirtildiği rapora göre, vatandaşların haklarını bilmediği için sorunlar yaşandığını ve hastanelerin bu kanundan bihabermiş gibi gözüküp vatandaştan para talep etmelerinin suç olduğu belirtildi.
Lütfen tanıdığınız herkese iletiniz.
Kazasız günler dileğiyle.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Güzel çıkmış resimlaer ismail eline sağlık. iyi oldu görüşme özlemişim yaw . Boncuklada tanıştık nihayet bu arada sitemize üye olan son 5 üyenin 4 ü ankaradan . Ankara coştuuuuu . 153 olmuş üye
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Evet dün akşamdan bende çok keyif aldım. Rutin'e bağlayalım derim. Birde içinde bulunduğum vicdani rahatsızlığıda Hasan-Sevim ikilisine fondü yedirerek giderdim, buda bana kar kaldı. Boncuk iyiki geldin, devamını bekliyoruz Bu arada dayanamicam çatlarım: Boncuk'un kendisiyle ilgili sevindirici bir süprizi var. Zorla ağzından aldım dün. Heralde fotolarla bizlerle paylaşır bu süprizini forumdan ilerleyen günlerde . Ben kendisi adına çok sevindim. Sabırsızlıkla fotoları bekliyoruz. Ee artık attım ortaya bir laf foto koymazsan küser herkez
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
sizde saolun arkadaşlaaarr, huzurlu bi ortamdı...
ayrıca bende buluşmaları rutine bağlama konusuna katılıyorum
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
evt ya bende çok sevndm boncuk un sürprizine artk en klas fotolarını bekliyoruz gezilerde de grup liderliği yaparsıntoplantı resimelri çok hoş olmuş bence de düzenli bir periyoda oturtsak guzel olr...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
güzel bir buluşma olmuş eğitim uzun sürdüğü için yetişemedik önümüzdeki hafta tekrarlayalımmı ne dersiniz
]
Arkadaşlar ankara organizasyonunda bir mekan değişikliği yaşandı. İlgilenen üyelerimiz yukarıdaki ilgili duyuru mesajımızı tekrar okuyabilirler.
Sevgiler, Saygılar.
SYM Wolf 125 Classic
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)