Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    arkadaşlar az önce köprüden ilk geçişim sırasında KGS nin anlamınıda kavramış oldum... KaçakGeçişSistemi
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bugün forumda şööööleeee bi geriye bakayım dedim ve ilk mesajımı 23.sayfada gördüm ve gözlerim yaşardı 167.sayfadayız arkadaşlar bilmem dikkatinizi çekiyormu iyiki sizleri tanımışım hepinizi çok seviyorum........
    Yawrum benim hislerimiz karşılıklı. iiki varsın.
    Bide salı günü gelsen tam olucaktıda yine ekiyosun

@ ismaill

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

kill_nill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    ya salı bende gelemicem
    bende egitimde olucam:(

bide bugun hasta oldugumdan beri bi haftadır binemedigim motoruma bineyim dedim
    bi çıkardım motoru bide ne göreyim sag ayna yok
    delirdim yaaa:(
    apartmanda çalmışlar
    ama yinede bindim motora)
    ikitekerli günler diler..

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Geçmiş olsun nill bikere benim bisikletimin arka tekerinin içindeki mili çalmışlardı tekeri bırakmışlardı

ne 167 si arkadaşlar 168 bide geyik forumumuzda var 15-16 sayfa Maşallah. bide havaar güzelleşse gezilere başlasak tam süper olacak

Geçen hafta IR buluşmasından dönerken köprüye girdim acaip trafik vardı sağdan sağdan bastım . tam gişelere geldim hatta parayıda hazırladım soona bi ken dime geldim şapşallığın sınırı yok bende para var ama verecek gişe yok neyse dedim usta motorcular gibi OGS den geçen birinin yanına yamaniim öyle geçiim. Şansda yok zaten yanında geçtiğim salağında OGSsi yokmuş . zırıl zırıl öttü. cezayı bekliyom şimdi
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @siyahus
    allah iilini versin abi offf geberdim gülmekten okurken . Ancak aynı şeyi ben yapmaya kalksam kesin benimde başıma benzer şeyler gelirdi. panikler falan gider bide polis arabasına falan çarpardım heralde. O yüzden seni gayet ii anlayabiliyorum

@ eğitim tayfası
    Nedir bu eğitim kardeşim nerdedir kaçta başlar kaçta biter... 9'da 9:30'da falan çıkıp gelemezmisiniz ? Yoksa sabaha kadar motormu kullanıcaksınız delirdinizmi

@ dreamdark
    Nerdesin emre kayboldun. Motoru temizlerken dondu kaldı biyerlerde bu soğuklarda çocuk sonunda galba

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @darkform
    kahve dünaysında servis erken kapanıyor eğitimin kaçta biteceği belli değil ama bu eğitimde kaçmaz ileri sürüş teknikleri sertifikamız olucak heuehuehu
    @siyahus
    gülmekten öldüm baba ilk denememde banada jeep denk geldi giremedim yanına arkasında sıfır yapııştım geçtim yine öttü bende cezayı bekliyorum ama geçenlerde efecanla beraber ikim motor yanyana geçtik ehuheuhehuu
    ]

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @siyahus
    çok geçmiş olsun pratik yol söyleyeyim size plakanızı kıvırın nasıl olsa sac kırılmaz sonra geçin bırakın ötsün o polislerin vergi alma yetkisi yok
    @thebarbarian
    bizi çağırmak yok mu eğitime küçüğüz diye bende gelemiyorum iş var akşamları abicim aralıkta özgürüm ozaman ikimiz birşey oragnize ederiz herkesi toplarız olurmu?

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Arkadaşlar,

Artık sitemize eklenecek olan ve bugüne-dek eklenmiş olan mevcut resimler fotoğraflar hakkında yorum yapabilirsiniz.

http://www.zenscooclub.com/albumler.asp

Sevgiler, saygılar,
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @darkform
    Yaw Barışçım bu ara hava güzel, değerlendireyim dedim, çok geziyorum motorla, h.sonu Rıza da ben de kaldı, hep 2 tekerlek üstündeydik o yüzden pek fırsat bulamadım nete girmeye bu arada ben de ileri sürüş teknikleri eğitiminde olcam Salı günü..

Eğitim detayları: http://www.istanbulriders.com/forum/...p?topic=1932.0

@siyahus
    hasancım walla ben artık kaşarlandım o konuda hiç para vermiyorum köprüye hatta dün de köprü çıkışında gişelere girmeden sağda durdurup yaptım operasyonu, sonra aynen devammm neyse alışırsınız zamanla

Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    Q siyahus
    abi bende aynı senin duruma düştüm dün, ama kendimi bi arabaya yamadım ötmedi ... ama çok fena bi rüzgar vardı dönüşte feribotla geldim

kill_nill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    arkadaşlar motosiklet modelleri bölümünde 2 .sayfaya düşmüşüzzzz
    olucak iş değil bakıyorum sayfaya ala ala nerdeyis die meger geride kalmışızzz
    nerlerdesinizzzzzz :(
    ikitekerli günler diler..

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ kill_nill
    kış geldiya millet sessizleşti Normaldir...

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    ya arkadaşlar ben günde ortalama 8-10 defa foruma giriyorum ama hep aynı kişiler... dier arkadaşların da bi şekilde dikkatini çekemezmiyiz

naciçino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ArkadaŞalr Slm 24 Kasim Dondormam Gaymak Fİlİmİ GÖsterİme Gİrİyor SÜreklİ Tekrarliyorum Untmayin Dİye Gİdelİmmİ Nedersİnİz 25 Kasim Cumartesİ Uygunmu Herkes İÇİn

Bİrde BİŞey Sorcam Zen İmİzİn Yan Tarfindakİ Parcalarin Sag Ve Soldakİ Buyuk Parcalardan SÖz Edİyorum Fİyatlarini Bİlen Varmi

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    ben giderim derim..
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı naciçino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ArkadaŞalr Slm 24 Kasim Dondormam Gaymak Fİlİmİ GÖsterİme Gİrİyor SÜreklİ Tekrarliyorum Untmayin Dİye Gİdelİmmİ Nedersİnİz 25 Kasim Cumartesİ Uygunmu Herkes İÇİn

Bİrde BİŞey Sorcam Zen İmİzİn Yan Tarfindakİ Parcalarin Sag Ve Soldakİ Buyuk Parcalardan SÖz Edİyorum Fİyatlarini Bİlen Varmi
    belki barış (derwish) biliyodur
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı naciçino adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tam olarak hangi parçayı kastettiğini anlayamadım. Biraz daha detaylı bilgi verirmisin.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

naciçino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mondial yazan yerin her iki yanı yada soyle anlatyım bagajı acmak için anahtarı soktuğumuz yerin bölüm varya tamamı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    125ZN
    @Naciçino
    Abi daha dün fiyatını öğrendim. 44 ytl. Ama bu sadece sol taraf. yani iki taraf 88 ytl. Ayrıca bazı fiyatlar da şu şekilde. Belki birilerinin işine yarar ya da kazık yemekten kurtulur.
    Önpanel:50 ytl
    Ön çamurluk(komple): 30 ytl
    Alt panel( sağda ve solda birer tane olmak üzere iki uzun plastik) tanesi 10ytl.
    arka çamurluk: 5 ytl
    sinyaller(komple,)tanesi 9 ytl
    Nerden biliyorum diye soracak olursanız yine kaza yaptım.Çok şükür çok önemli bir şey olmadan atlattık. Lütfen arkanıza kimseyi almayın. Eğer arkadaşıma bir şey olsaydı kafayı yerdim herhalde. Salı günü görüşmek üzere inşallah. Geçte olsa gelmeye çalışacağım...

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    abi çok geçmişler olsun nasıl oldu kaza anlatırmısın?
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler