arkadaşlar az önce köprüden ilk geçişim sırasında KGS nin anlamınıda kavramış oldum... KaçakGeçişSistemi
arkadaşlar az önce köprüden ilk geçişim sırasında KGS nin anlamınıda kavramış oldum... KaçakGeçişSistemi
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
ya salı bende gelemicem
bende egitimde olucam:(
bide bugun hasta oldugumdan beri bi haftadır binemedigim motoruma bineyim dedim
bi çıkardım motoru bide ne göreyim sag ayna yok
delirdim yaaa:(
apartmanda çalmışlar
ama yinede bindim motora)
ikitekerli günler diler..
Geçmiş olsun nill bikere benim bisikletimin arka tekerinin içindeki mili çalmışlardı tekeri bırakmışlardı
ne 167 si arkadaşlar 168 bide geyik forumumuzda var 15-16 sayfa Maşallah. bide havaar güzelleşse gezilere başlasak tam süper olacak
Geçen hafta IR buluşmasından dönerken köprüye girdim acaip trafik vardı sağdan sağdan bastım . tam gişelere geldim hatta parayıda hazırladım soona bi ken dime geldim şapşallığın sınırı yok bende para var ama verecek gişe yok neyse dedim usta motorcular gibi OGS den geçen birinin yanına yamaniim öyle geçiim. Şansda yok zaten yanında geçtiğim salağında OGSsi yokmuş . zırıl zırıl öttü. cezayı bekliyom şimdi
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@siyahus
allah iilini versin abi offf geberdim gülmekten okurken . Ancak aynı şeyi ben yapmaya kalksam kesin benimde başıma benzer şeyler gelirdi. panikler falan gider bide polis arabasına falan çarpardım heralde. O yüzden seni gayet ii anlayabiliyorum
@ eğitim tayfası
Nedir bu eğitim kardeşim nerdedir kaçta başlar kaçta biter... 9'da 9:30'da falan çıkıp gelemezmisiniz ? Yoksa sabaha kadar motormu kullanıcaksınız delirdinizmi
@ dreamdark
Nerdesin emre kayboldun. Motoru temizlerken dondu kaldı biyerlerde bu soğuklarda çocuk sonunda galba
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
kahve dünaysında servis erken kapanıyor eğitimin kaçta biteceği belli değil ama bu eğitimde kaçmaz ileri sürüş teknikleri sertifikamız olucak heuehuehu
@siyahus
gülmekten öldüm baba ilk denememde banada jeep denk geldi giremedim yanına arkasında sıfır yapııştım geçtim yine öttü bende cezayı bekliyorum ama geçenlerde efecanla beraber ikim motor yanyana geçtik ehuheuhehuu
]
@siyahus
çok geçmiş olsun pratik yol söyleyeyim size plakanızı kıvırın nasıl olsa sac kırılmaz sonra geçin bırakın ötsün o polislerin vergi alma yetkisi yok
@thebarbarian
bizi çağırmak yok mu eğitime küçüğüz diye bende gelemiyorum iş var akşamları abicim aralıkta özgürüm ozaman ikimiz birşey oragnize ederiz herkesi toplarız olurmu?
Arkadaşlar,
Artık sitemize eklenecek olan ve bugüne-dek eklenmiş olan mevcut resimler fotoğraflar hakkında yorum yapabilirsiniz.
http://www.zenscooclub.com/albumler.asp
Sevgiler, saygılar,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
Yaw Barışçım bu ara hava güzel, değerlendireyim dedim, çok geziyorum motorla, h.sonu Rıza da ben de kaldı, hep 2 tekerlek üstündeydik o yüzden pek fırsat bulamadım nete girmeye bu arada ben de ileri sürüş teknikleri eğitiminde olcam Salı günü..
Eğitim detayları: http://www.istanbulriders.com/forum/...p?topic=1932.0
@siyahus
hasancım walla ben artık kaşarlandım o konuda hiç para vermiyorum köprüye hatta dün de köprü çıkışında gişelere girmeden sağda durdurup yaptım operasyonu, sonra aynen devammm neyse alışırsınız zamanla
Q siyahus
abi bende aynı senin duruma düştüm dün, ama kendimi bi arabaya yamadım ötmedi ... ama çok fena bi rüzgar vardı dönüşte feribotla geldim
arkadaşlar motosiklet modelleri bölümünde 2 .sayfaya düşmüşüzzzz
olucak iş değil bakıyorum sayfaya ala ala nerdeyis die meger geride kalmışızzz
nerlerdesinizzzzzz :(
ikitekerli günler diler..
@ kill_nill
kış geldiya millet sessizleşti Normaldir...
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ya arkadaşlar ben günde ortalama 8-10 defa foruma giriyorum ama hep aynı kişiler... dier arkadaşların da bi şekilde dikkatini çekemezmiyiz
ArkadaŞalr Slm 24 Kasim Dondormam Gaymak Fİlİmİ GÖsterİme Gİrİyor SÜreklİ Tekrarliyorum Untmayin Dİye Gİdelİmmİ Nedersİnİz 25 Kasim Cumartesİ Uygunmu Herkes İÇİn
Bİrde BİŞey Sorcam Zen İmİzİn Yan Tarfindakİ Parcalarin Sag Ve Soldakİ Buyuk Parcalardan SÖz Edİyorum Fİyatlarini Bİlen Varmi
ben giderim derim..
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
mondial yazan yerin her iki yanı yada soyle anlatyım bagajı acmak için anahtarı soktuğumuz yerin bölüm varya tamamı
@Naciçino
Abi daha dün fiyatını öğrendim. 44 ytl. Ama bu sadece sol taraf. yani iki taraf 88 ytl. Ayrıca bazı fiyatlar da şu şekilde. Belki birilerinin işine yarar ya da kazık yemekten kurtulur.
Önpanel:50 ytl
Ön çamurluk(komple): 30 ytl
Alt panel( sağda ve solda birer tane olmak üzere iki uzun plastik) tanesi 10ytl.
arka çamurluk: 5 ytl
sinyaller(komple,)tanesi 9 ytl
Nerden biliyorum diye soracak olursanız yine kaza yaptım.Çok şükür çok önemli bir şey olmadan atlattık. Lütfen arkanıza kimseyi almayın. Eğer arkadaşıma bir şey olsaydı kafayı yerdim herhalde. Salı günü görüşmek üzere inşallah. Geçte olsa gelmeye çalışacağım...
abi çok geçmişler olsun nasıl oldu kaza anlatırmısın?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)