Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Boncuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Selam arkadaşlar
    Bende dün bir arkadaşımla beraber motorize şekilde önce karşıya Bağdat Cd.'e geçtik.. arkadaşta fuar davetiyesi varmış 2 tane, dönüşte akşam bastık, fuara gittik.. Farknda olmadan motorculuk öyle bir içime işlemiş ki eski şevkle incelemedim bile araçları.. Motorsiklet fuarını iple çekiyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    izmit yarışlarından bir kaç foto ben müdahae hakemiydim

efecan bayrak hakemiydi

seçkin pit çıkış hakemiydi

pit

kenan sofuoğlu

çatalca ormanlı köyü motokros yarışları ve biz yine görev başındayız
    bayrağa bak bee hangi ülkenin bayrağı bizimki kadar büyük

efecan ve ben kahve keyfi

o elindeki sarı bayraklı olanda benim ehuehuhuehe

fırlamaya bak biz düz yolda yuruyemiyoruz

sabah kahvaltısı

10 numara

tmf hakem heyeti

]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Keyifli geçmiş sanki ?
    Sevindim.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    kyox eet cok ıyı olurdu ama artıkkın gectı yaa ARKADASLAR BULUSALIMM ZEN SIZDE OLSA BIR GORELIM OZLEM GIDERELIM YAHUUU SESIMII DUYMUOMUSUNUZZZ

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @thebarbarian
    Fotolar çok güzel. baya keyifli bi gün olmuş gibi hakketen ;)
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Slm arkadaşlar,

Az önce 4000 bakımı yaptım. Yağ değişti, filtreler temizlendi (hava, yağ, benzin), egzoz ve motor civataları sıkıldı, rolenti ayarı yapıldı, motor aksamı yağlandı, difransiyel yağı değişti, wd40 ile metal yüzylere paslanmaya karşı bi katman atıldı, buji temizlendi, ön arka fren ayarları yapıldı vs... vs... vs... Sanırım tam 4 saatim gitti ve geberdim Ama sanırım değdi. Kayış değişimi hariç herşeyi yaptım galba, lastik havalarına kadar kontrol ettim. Toplam maliyet 10 YTL bile değil tahmin edersem (yağlar + kullanılan wd40 + dahil). Kayışıda değiştirdikmi cillopssss... Ne oldu şimdi kaç paradan kurtulduk 100 YTL'mi

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    pravo darkform pravo bizde örensek de biz de yapsak keskem!

Benimkinin de 4000 bakım zamanı geliyo ama ben yine servise gitcem sanırım.
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Urban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial ZN 125
    Uzun süren bir aradan sonra nihayet tekrar Ankara'dayım. Bu arada gelen mesajlardan klübün Ankara toplantısının yapılacağını (ve belki de yapıldığını) da öğrendim ve bu fırsatı kaçırdığım için kendi kendime kızdım.
    Ben şu aralar motorsikleti kızağa çektim ama o buluşmaya katılmak ve ekip ile tanışmak güzel olurdu. Buradan Can Yerli kardeşimize sesleniyorum... Tekrar bir organizasyon olursa bana da haber verin. Ben her ne kadar yaşlı ve miskin birisi olsam da katılmak isterim grubun faaliyetlerine. Herkese sevgiler.
    Urban

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı bulent sari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pravo darkform pravo bizde örensek de biz de yapsak keskem!

Benimkinin de 4000 bakım zamanı geliyo ama ben yine servise gitcem sanırım.
    Bülentcim yağı değiştir, vidaları sık ve devam et... Benim filtreler ve buji tertemiz çıktı. Sende Van'ın toz toprak bi köyünde kullanmıyosun sonuçta aynı yollarda gidiyoruz. Difransiyel yağı idare eder vaziyetteydi ama ben açmışken onuda değiştirivereyim dedim. Yani diyeceğim odur-ki senin kız muhtemelen seni 1000-2000 Km daha temiz götürür. Ancak kayış konusunda bi fikrim yok. Orası sana kalmış. Forum ve sitede gördüğümüz üzere 4000 ile 10.000 arası gidiyo o meret. Ha keza değiştirsen bile bi garantisi yokya... değiştirirsin 5 km sonra atıverir eşşek sıpası...

Bırak yakamı kardeşşşşimmm yaptırıcam servisi diyosan amenna, en temizi, en güzeli derim.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @Urban
    saygıdeğer Suat abi öncelikle estağfrullah=).yaşın bi öneminin olmadığını her fırsatta herkes dile getirio bütün arkadaşlar zati=).Sana özellikle mesaj attım hatta normal mesajla birlikte 2 tane msj gelmesi lazım.Bundan sonrakilerede haber vericemizden hiç kuşkun olmasın.Seninde olmanı çok isterdik.
    Saygılar...
    bu arada biz buluşalı yakşalık bi 2-3 hafta oldu sanırsam ama resim eklemeyi ben dahil unuttu herkez heralde.
    ahanda günün anısına resim.
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    @darkform
    motoru 6000 bakımda sana getiriceğim ehuehuehue yaw bu yağladığın zincir nerde???????
    ]

Arkadaslar tmm motorun goruntusu cok guzel ama parcalarının ne kadar dayancagından suphelerim var Neden derseniz eger Bir kere Cin mali Ornek vereyim Kanuninin yamaha cryton a benzer bir modeli var motor tamircisiydeyken musteri geldi Daha gun aldı ve kanuniyi gosterek motor bozuk galiba dedi Tamirci bir baktı ki Motor da catlak var ? Gerisini siz dusunun Artı olarak Yamaha Crypton Modelinin 2 uretim yeri var Birisi yanılmıyorsam Filipinler ve Cin Birisi 3000 YTl digeri 1500 YTL artık gerisini siz dusunun

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    abi difransiyel yağı değişti zincir yağı değil düzelttim. Başka yağ namına motor yağı değişti, motorun iç aksamı, amortisör ve yay ile fren aksamları yağlandı. Başka paslanmaya karşı metal aksamlar yağlandı. Fren hidrolik yağı değişti. Egzantrik zinciri diye bi zımbırtı var onada ulaşmak imkansız zaten. Umut görmüş hatta onu sanırım.

ii gunner.

@ rakibalik
    Biz 167 sayfadır bunları konuşuyoruz. Keşke önyargılarını belirtmeden önce biraz okusaydın yazılanları.

Sevgiler, saygılar.
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @thebarbarian
    darkform dediği gibi yanlış yazmış difransiyel arka tekerlek ile kayış arasında kalan bölüm eğer egzantrik ise subaplarının açılmasını sağlayan motorun üst kapağının altındaki zincir incecik bişey zaten aynı kolye zinicir gibi ama hayati önemi var bizim yağlamamıza gerek yok çünkü motora koyduğumuz yağ orayıda yağlıyor böylece sorun kalmıyor ama şans o zincir koparsa motorda çöpe gidiyor 10.000-20.000 arası değiştirmekte yarar var

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    ZeN ScooClub

----------------------------------------------------------------------------------

21 Kasım 2006, Salı günü, saat 19:30'da, FINDIKLI KAHVE DÜNYASI'nda buluşuyoruz ! Soğuk kış günlerinin bastırmasıyla birlikte İstanbul ekibinin keyifli gezileri de sekteye uğramış oldu. Ancak üyelerimiz toplantılarına devam ediyor. 21 Kasım Salı günü tüm üyelerimizi ZeN'li yada ZeN'siz "Kahve Dünyası"na bekliyoruz !

(Toplantımız iş çıkışı saatlerimize göre ayarlanmaya çalışıldı. Ancak Salı akşamı boyunca Kahve Dünyası'nda bulunacağımız için geliş- gidiş saatlerinizi 19:30'dan sonra olmak şartıyla dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz...)

Toplantı'ya katılımınızı http://www.zenscooclub.com/forum/for...=53&FID=1&PR=3 adresine tıklayarak forumumuzda belirtebilirsiniz.

Saygı ve Sevgilerimizle,
    ZeN ScooClub
    www.zenscooclub.com

----------------------------------------------------------------------------------
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    yaw 21 kasım saat 19:30 da ileri sürüş teknikleri eğitimi var sertifika alıcaz başka gün yokmuydu ehuehueuehueheu neyse sağlık olsun başka zaman ......
    ]

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    yaa bende surus teknıklerı egtımınekatılcaktım yahuu :(

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    banada salı uymuyor sınav haftam dolayısıyla gelemeyeceğim
    iyi eğlenceler sizlere...
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

ismaill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN 2006
    walla şuanki durumlara göre ben toplantıya katılırım heralde ...
    [B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:

Motosikleti
    ya arkadaşlar bugün forumda şööööleeee bi geriye bakayım dedim ve ilk mesajımı 23.sayfada gördüm ve gözlerim yaşardı 167.sayfadayız arkadaşlar bilmem dikkatinizi çekiyormu iyiki sizleri tanımışım hepinizi çok seviyorum........
    ]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler