Tamamdır ismailcim. İnşallah bi durum değişikliği olmaz. Sabahtan beri acaip canım binmek istiyo. Şeytan diyo bırak işi gücü çık motorla gez. zaten uzunca bi sürede boyle güzel hava zor buluruz. Ama parda lazım tabi
Tamamdır ismailcim. İnşallah bi durum değişikliği olmaz. Sabahtan beri acaip canım binmek istiyo. Şeytan diyo bırak işi gücü çık motorla gez. zaten uzunca bi sürede boyle güzel hava zor buluruz. Ama parda lazım tabi
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
hasan abi i.r. nin sayfasında bi sorun var galiba
buluşma saatini biliyomsn ? ? ?
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
Ismail , Talla "saat 19.00 da la rocca" diye yazmış , gerçi ben o saatte gelemem biraz daha geç olur . sen ona göre ayarla kendini . en güzeli 20:00 assolist gibi gideriz
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
ok abi ....
soğuk havalarda motorunuzun çekişinde bir farklılık oldumu, benimki gibi
@bazen25
ben de bi deişiklik yok hatta daha damı kudurdu yoksa
@siyahus, ismaill
buluşma saati 7.00 ama ben ve naci de daha geç gelmeyi düşünüyoruz, bahtiyar ve boncuk erken gelebilirler haberiniz olsun görüşrüüz
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Talla çok teşekkür ederim kardeşim mesajını gördüm. Ama ne yazıkki bu akşam sizlere katılamıycam. İyi eğlenceler diliyorum. Bu arada o gün naci mi çekmişti fotoyu starbucksta. Haninerde gelmedi bana
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
walla bnm motorun maşallahı war şeytan kulağına kurşun...
@siyahus, ismaill
buluşma saati 7.00 ama ben ve naci de daha geç gelmeyi düşünüyoruz, bahtiyar ve boncuk erken gelebilirler haberiniz olsun görüşrüüz[/QUOTE]
yer bana çok yakın olduu için geç gitmem için bi ndn yok ark.
sanırım bizde naciyle beraber gelemiyeceğiz nacinin işi 9da bitiyormuş malum bende de ehlıyet yok yalnız başıma meciye gitmiyim akşam vakti ama isterseniz 9dan sora merter mc yapabiliriz
@latifpolat
abi resimler bizim sitede gezi albümelri bolümünde 14 tane bakabilirsin.
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@ latifpolat
Latif bey buyrun: http://www.zenscooclub.com/album_gos...geziler&gID=23
Ayrıca aklımdasın, bugün cuma, haberleşelim...
@ dreamdark
Tavsiyene uyarak bugün bi wind-stopper maske aldım. Çok acayip bişimiş hakkaten. En sıkı aksesuar olarak bellik 1nci sırada benim için (bel arılarımı kesmesi sebebiyle) Direkman 2nci sıraya bunu alıyorum, büyük rahatlık. Yarım kask (çenesiz) kullanan tüm arkadaşlara bende şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta maskesiz bi daha asla binmem sanırım, bayıldımmmmm ! saolasın
@ talla
dün gece 01:00 civarlarında Acıbadem taraflarında ücra bir köşede tak diye polis çevirdi. Allahtan bir eksiğim yoktu. Buna ramen eksik bulmak için baya bi uğraştılar ama nafile. Sonunda bıraktılar gittim. Aman dikkat diyorum. Resmen gece mece soğuk moğuk dinlemeden alıcaklardı motoru ehliyet olmasa yada ruhsatta-belgelerde bir eksik olsa. Bu konuya özen gösterelim.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
teşekkür ederim abi , ben de gece yalnız çıkmamaya ve büyük yolları kullanmamaya özen gösteriyorum.artık alıcam ehliyetimi yeteeerr
selam arkadaşlar günaydın bakıyorum da bu elif kızımıza maskot falan demiştik ama büyümüşmü ne görmeyeli...
Yazmıyorum etmiyorum çok fazla ama takipteyim arkadaşlar. Bu arada evi taşımıştım biliyorsunuz Artık işyerime 4-5 km uzaklıta oturuyorum Ama sorun yok. Her gün motorla gidip geliyorum. Bu sadece bir sevda meselesi değil bir kolaylık bir akılcı davranış anlamına da geliyor. Tabiki gerekli teobirleri aldıktan sonra. Yani sıkıca giyinip dikkatli kullandıktan sonra.
Eldiven aldım. Bildiğiniz kar eldiveni... içi puflu falan. 5 milyon YTL. Branda aldım Tümoparsandan' 25 YTL gayet güzel.. Deri mont aldım. Koruması falan yok ama afilli.. Tümoporsanda 180 YTL'ye bizim hasanların montundan vardı. Ama benim gittiğim gün tükenmiş sonra gelcek dediler Neydi o "Wee..." diye başlayan bişey
Neyse öle herkese sevgi selam. 4 bin bakımı geliyo.. Motorumda hiçbir broblem yok ama elime biraz da para geçerse. Biraz süsünü falan da yaptıracam bu kez... Neyse sevgiler hepinize işte bende havadisler böyle...
SIYAH DAMALI
UZJ 63
oo fotolarıı gordumm zenne mılletı osledım yaa sızı bazılarınızı her hafta goruoorumda yaa ılla motorlarla bırlıkte bı bulusma sart dııl bı toplantı dusenleınde ozlem gıderelımm
bulent sarı tessekur ederımm kendıme geldım yaa artık o zamanlar bulanımlardaydımm ee bıde spor yapıoorum toparlandımm saol buyudumm buyudumm he bu arada hayırlı olsun ewını tasıdın sonunda
Selam millet geçen otoshow'un son gününde gittim, bi kaç fotoyu sizinle paylaşıyım.
Zenimi çok özledim
Selamlar
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
kyox dun bende oradaydım gercekten cok super bır fuardıı buyulendım resmen
[QUOTE=elıff;492140]oo fotolarıı gordumm zenne mılletı osledım yaa sızı bazılarınızı her hafta goruoorumda yaa ılla motorlarla bırlıkte bı bulusma sart dııl bı toplantı dusenleınde ozlem gıderelımm
arkadaşlar elif e katılıyorum eklemek istediğim bişey yok...
@eliff
off ya havalar güzel olsa bassaydık fuarı Zenlerle ne iyi olurdu
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Fuar'da her gördüğünüz arabanın üstüne oturursanız önümüzdeki yıllarda bir daha fuar falan göremeyiz arkadaşlar, saygılar..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)