Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Kasım 2006, 17:14
Malesef bende listede olan ve gelemeyenlerdenim... Kusuruma bakmayın. Hava çok kötüydü ve 4 tekerim bende değildi. O kadar yolu gözüm yemedi açıkcası. (Caddebostan'da oturuyorumda). Umarım bol bol eğlenmişsinizdir. Kyox'un dediği gibi foto varsa sitedeki geziler alanına da ekleyelim.
Sevgiler,
ii gunner.
Reklamlar
-
05 Kasım 2006, 20:56
arkadaşlar motoru 4 bin bakımına sokucamda bana bunun maliyeti ne kadar olucak neler değişilicek ne yapılıcak bi açıklarmısınız bide erkaleyemi(mecdiyekoy) yoksa maslak servisinemi gotiriyim kararsız kaldım
-
05 Kasım 2006, 22:15
bugun biraz dolanayım dedim bitaraflarım dondu yaw ne kadar soğuk kardeşim , normal eldiven takmıştım parmaklarım uyuştu. Bide ehliyeti aldıktan sonra ilk defa polis çevirdi baktılar bende öle mağrur mağrur baktım ehueheuhe . bide dizlikler olsa bile bacaklara faydası yok ruzgar geçirmeyen bi pantolon şart
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
05 Kasım 2006, 23:06
-
05 Kasım 2006, 23:08
hoppalaaaa
kardeşim sen yamaha gormemişsin ne o oyle pizzacı motoru gibi
-
06 Kasım 2006, 00:41
@naciçino
Abi semineri tam olarak dinleyemesem de her şey için çok teşekkürler. Bence bu toplantının en bomba kısmı senin sürprizindi ama. Neyse sen açıklarsın artık.
@boncuk
Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Abi valla önceki gün neredeyse tövbe etmiştim. Ama eve gelip ısınınca hemen aklım motora gidiyor ne yapayım. Bence de binmemek güzel olurdu herhalde..
@darkform
Güya beni bekleyecektin gelmedin bile Bu arada servisle ilgili bi yazı yolladım sana.scooclubdan.
@burakxxx
Genelde bütün servisler kayışı değiştiriyor. yağ değişimi var. Bir de işçilik var. Hava filtresinin temizlenmesi lazım. Eğer çok kötü koşullarda kullanmadıysan değiştirilmesine gerek yok. Fren ayarlarının yapılması, bujinin temizlenmesi lazım. Ben kayışı 30ytlye, yağı 20ytlye değiştirttim. İşçilik için fazla verdim ama benim motor bayağı problemliydi. Eğer maslağa gelebiliyorsan ben istinyedeki servisimi tavsiye ederim.
@eliff
Sesin soluğun çıkmıyor. İyi misin hoş musun?
@siyahus
Saygılarımı sunarım.
Biraz geyik oldu ama ne yapayım. Hoşça bakın zatınıza..Görüşmek üzere...
-
06 Kasım 2006, 00:47
@ bahtiyarefe
bayiler servisler sayfasına bana gönderdiğin yorumu ekledim, teşekkürler.
ii gunner.
-
06 Kasım 2006, 10:55
Günaydın arkadaşlar,
Biz(Meltem ve Ben) starbucks buluşmasına daha sonradan katılmamıza rağmen sohbetten çok keyif aldık.
Naciçino,
konukseverliğin ve sürprizlerin için çok teşekkürler,
Talla, Boncuk,
kısa ama çok keyifli bir sohbetti.
İnşallah tekrarı olur,
Sevgiler
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
-
06 Kasım 2006, 11:40
eet yaa o toplantıı ben tamamen unutmusum malum pek fasla gıremıorum sıtee
bahtıyarr eet yasıorum walla halla sıtee gıremedıım ıcın usak kaldım bırass
-
06 Kasım 2006, 13:01
-
06 Kasım 2006, 13:05
ühüühü ben gelememkı sıze ıı muhabetler
-
06 Kasım 2006, 18:10
ben 17.30da oradayım. Herkesi bekliyorum.Yine gelmezseniz
görüşmek üzere...
-
06 Kasım 2006, 22:00
güzel ve sade bir site yapmışsınız elinize sağlık
bence üye olmayan kişilerinde teknik sorunları okuyabilmesi iyi olurdu. genelde internetteki forumlarda yazılar okunabilir fakat yazı yazmak için üyelik şartı aranır. içindeki bilginin ne olduğunu bilmeden kimse üye olmayı istemez.
-
07 Kasım 2006, 01:48
Ben saat 17,30da Kahve dünyasındaydım. Bekledim bekledim bekledim ama yine gelen olmadı.
Görüşmek üzere herkeşe kolay gelsin.
-
07 Kasım 2006, 01:53
Bahtiyarefe adlı üyeden alıntı
Ben saat 17,30da Kahve dünyasındaydım. Bekledim bekledim bekledim ama yine gelen olmadı.
Görüşmek üzere herkeşe kolay gelsin.
Ah be abi... telefonlaşsanıza bu gibi durumlarda
Arkadaşlar bir satıcı gittigidiyor.com üzerinden sıfır Michelin scooter lastikleri satıyor. Lastik değiştirmek isteyen arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum:
http://urun.gittigidiyor.com/Micheli...0QQidZZ2945300
bilginiz olsun.
ii gunner.
-
07 Kasım 2006, 03:02
selamlar iş okul derken giremedim bayağı umarım beni unutmamışsınızdır bende yağmur demeden kar demeden düldüle biniyorum ama hasta oldum bademciklerim şişti fkat bu sorun beni yıldırmadı hala düldülün üzerindeyim... soğuklarda pantalonun altına bişey giymek çok fayda veriyor üşümüyorsunuz ayrıca eldiven şart eller resmen buz kesiyor eldivenim olmadığı için yün örgü eldiven kullanıyorum ama faydası olmuyor
geçen haftaki kar yağışında herkes ne yapıyor bu çılgın diye baktı hatta polisler bile selam verdi karda motr sürmenin keyfi çok başka bence
hepinize sevgiler saygılar
-
07 Kasım 2006, 13:27
Merhaba ZeN Milleti.
Bu akşam saat 20:00'da; Derwish, Ben, Siyahus, Dreamdark ve Umutpoy içerenköy Carrefour'da çay kahve yapıyoruz. Katılacak arkadaşları bekliyoruz. Gelinde özlem giderelim
ii gunner.
-
07 Kasım 2006, 13:56
Parışcım ben seninle konuşmuyorum, küstüm o yüzden gelemem
Sebebini söylememe gerek varmı bilmiyorum ama
Msn konuşmamıza istinaden;
Edit:Ya senin ilgin, güleryüzün yeter ne demek. Canın sağolsun.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
-
07 Kasım 2006, 14:07
@latifpolat
Ne desen haklısın... Beceremedim resmen...
ii gunner.
-
07 Kasım 2006, 14:17
barışcm bu akşam ki buluşmayı karşı tarafa kaydırma ihtimaliniz varsa sewinirim katılım da daha fzla olmaz mı ???
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler