Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Kasım 2006, 01:16
canyerli arkadasimiza katiliyorum..yollarimiz o kadar kotu ki, kafes soforleri o kadar kotu ki, keyifle motor kullanamiyorum. yollardaki cukurlardan, istesem de hiz yapamiyorum..zaten motoru yavas ve kontrollu surdukce keyifli oluyor bence. yollardaki ve trafikteki tehlikeyi, onceden emniyetli mesafeden gorerek duruma gore manevra yapmak haz veriyor bana. gectigimiz yaz yurt dışına çıkma şansım oldugundan, ulkemizin motosiklet kültürü konusunda ne seviyede oldugunu üzülerek gördüm. londra' da televizyonda kısa trafik eğitim programlarına rastladım. şoförler için uyarılarda bulunuyorlar: "think bike" diye.
ve şehirdeki motosikletliler de tıpkı dergi sayfalarından fırlamış gibiler. hepsinde mutlaka kask, full koruma, reflektörlü giysiler vs..heryerde motorlar için özel park yerleri mevcut..adamlar aşmış..hele trafik! trafikte hiç telaş yok, otomobillerin birbirini sollama yarışı yok, manyak gibi şerit değiştirme yok..herkes şeridinde ve sakin bir şekilde araç kullanıyor gerçekten. geçenlerde bir yazı okudum çok hoşuma gitti: "gün içinde trafikte 50 kişiye yol verseniz, 1 kişiye yol vermeniz yaklaşık 5 saniye sürse, bu toplamda yaklaşık 4-5 dakika eder ve gitmek istediğiniz yere 5 dakika geç kalmak çok da önemli değildir."
Reklamlar
-
02 Kasım 2006, 02:45
@ cakidi
ah yaa... yazdıklarını ağzım sulanarak okudum. Özellikle telaş içermeyen bir trafik kısmını. Sanırım ancak bizim torunlarımız o bilince erişmiş bir toplum içerisinde rahat edecekler. :(
ii gunner.
KONU DIŞI:
EVINIZDEKI FAZLA MOBILYALARI , KULLANMADIGINIZ
KIYAFETLERI, KITAPLARI VE DAHA PEK COK ESYAYI
VEREBILECEGINIZ ADRESLERI BILIYORMUSUNUZ ?
SIZIN IHTIYACINIZ OLMADIGINI DUSUNDUGUNUZ BIR COK SEYE
IHTIYACI OLANLARI UNUTMAYIN LUTFEN MAILI
TANIDIKLARINIZA DA YOLLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.
1. TOCEV 0212 280 25 11
2. ACIL IHTIYAC PROJESI VAKFI 0212 491 06 61 – 534 33
82
3. COCUK ESIRGEME KURUMU 0312 310 24 60
4. KADEV (KADIN EMEGINI DEGERLENDIRME VAKFI )
Beyoglu'ndaki vakif binasinin hemen alt katinda Nahil
ismindeki dukkanda ikinci el esyalar satiliyor. 0212
292 26 72
5. www.velimolurmusun. org sitesinden bir cocugun
velisi olabilir ve Express Kargo da sponsor oldugu
icin ucretsiz gonderim yapabilrsiniz.
6. Taksim Genclik ve Cocuk Evi. 13 – 18 yaslarindaki
kiz cocuklarinin siginma evi. Herseye ihtiyaclari
oluyor. 0212 251 28 18
7. Beyoglu Sosyal Yardim Magazasi 0212 251 83 44 nolu
telefonu arayip adresinizi soylediginizde bir gun
sonra evinizden neyi vermek istiyorsaniz alip
fakirlere dagitiyorlar.
8. Umut Cocuklari Dernegi ev esyalarini kabul ediyor.
0212 297 61 05 – 297 61 06
9. Toplum gonulleri vakfi'nin magazasina satilmak
uzere hediye edebilirsiniz. www.tog.org. tr
10. TOFD (Turkiye Omurilik Felclileri Dernegi ) 0212
661 08 61
11. Bir ogretmenin cagrisina da kulak verebilirsiniz
'' Trabzona bagli Duzkoy Cayirbagi I.O . ogretmeniyim.
600 civarinda ogrencimiz zor sartlarda egitim
goruyor.yardimci olabilirseniz seviniriz.''
mesutmevlude@ mynet.com
12. Mahalle muhtarlari da bu tur yardimlari alip
dagitabiliyor.
BELKI KULLANMADIGINIZ ESYALARINIZ BIRILERININ DAHA COK
ISINE YARAYACAKTIR.
ii gunner.
-
02 Kasım 2006, 16:11
@darkform
barış bu konuya verdiğin hassasiyet için teşekkür ederim çevremdekilere mesajını ileteceğim
-
02 Kasım 2006, 17:05
Evet buna ne demeli ?:
ÇİN MOTOSİKLETLERİNİN HER TÜRLÜ YEDEK PARÇALARI
SAYGINLAR MOTORDA!!!
LÜTFEN DAHA DETAYLI BİLGİ YADA BAŞKA BİR PARÇA İÇİN BİZİMLE TEMAS KURUN:
SAYGINLAR MOTOR
TEL : 0 272 2293723-2293725
FAX : 0 272 2293748
E-MAIL : info@sayginlarmakina.com
Çok çok yüksek ihtimalle yansanayi yedek üreten yerli bir imalatçı. Ve eğer gerçekten böyleyse toplu sipariş bile kabul eder kesin.
Gittigidiyor.com'a ilan vermiş. lütfen inceleyin:
http://urun.gittigidiyor.com/CIN-MOT...0QQidZZ2902125
ii gunner.
-
02 Kasım 2006, 19:32
@baris
çok saolasın. Ben de mail gruplarına ileteceğim.
@all
yeni servisimle ilgili bi şeyler karalayacam zenscoocluba. Lütfen okuyun. Hoşça bakın zatınıza..
Pardon ya karalayamıyorum. javascript lazımmış. bu bilgisayarda da yok. Ama akşam karalayacam söz.
-
02 Kasım 2006, 23:31
@canyerli
yarın aksam 21' de toplantı varmış...gelmek istiyorum ama birbirimizi nasıl tanıyacağız? büyük ihtimalle hava yağışlı olacak..o zaman motorsuz gelirim.
-
03 Kasım 2006, 01:20
@ canyerli
Evet Can gelecek olan arkadaşlara yardımcı olman açısından sol gömlek cebine sarı gül iliştirmeni ve eflatun papyon takarak buluşmaya gitmeni öneriyorum
Şaka bir yana oraya gidip birbirinizi tanımadan dağılmayında... bir yol önerir eminimki Can (Nası attım topu Can'a )
ii gunner.
-
03 Kasım 2006, 03:08
Arkadaslar Bende Şunu SÖyleyebİlİrİm Starbucks Olarak Bİzde Oyuncak Topluyoruz Çocuklar İÇİn Şİddet İÇermeyen Ve KullanilmamiŞ Oyuncak Eger İlgİlenİrsenİz Oyuncaklarinizi ÖmÜr Starbucks A Kİ Ben Ordayim Veya Herhangİ Bİr Star Bucksa Getİİrewbİlİrsİnİz Cumartesİ Semİnere Gelecek Arkadaslardan İlgİ Beklİyorum Oyuncaklar İÇİn Önemle Duyurulur
Bu Arada Kahve Semİnerİne Gelİcek Olan ArkaddaŞlar :: Hava KÖtÜ Motorla Gelmenİzİ Pek Tavsİye Etmİyorum Dİkkatlİ Olalim Yazin Bol Bol Bİncez Nasilsa
-
03 Kasım 2006, 03:39
@ naciçino & starbucks tayfası
evet arkadaşlar, cumartesi günü havanın 2 derecelere kadar düşmesi bekleniyormuş. Hatta kar yağışı veren siteler bile var. Bu durumda katılım son derece düşük olur diye düşünüyorum ? Ne diyorsunuz ? Erteleme yada iptali söz konusu olabilirmi ?
ii gunner.
-
03 Kasım 2006, 04:01
Ankara lı arkadaşlar mondial servisi diye geçinen bir servis Ümit isimli arkadaşımızın 150rs ini bakım sonrası toplarken resmen dağıtmış forumda topici de mevcut lütfen bakıp ona göre hareket edelim bizim de başımıza gelebilirdi unutmayalım.Garip olan baya mondial düşmanı varmış bi okursanız bana hak verirsiniz.Topicte servisin adı yer almakta lütfen dikkat!!!!!!
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
-
03 Kasım 2006, 04:17
-
03 Kasım 2006, 17:01
gelmek isterdim ama bu aksam gelemiyorum..size iyi eglenceler..
-
03 Kasım 2006, 18:22
bence havalr biraz düzelsin , haftaya yapalım derim semineri sonuçta gelmek isteyen çok kişi var fakat hava şartları nedenıyle gelmeyenler çoğunlukta olacaktır.
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
03 Kasım 2006, 20:29
-
03 Kasım 2006, 23:38
@kayfe semineri
arkaaşlar, az önce naciçinoyla beraberdik yarın kar yağsa bile seminer olacak.
ama tavsiyemiz toplu taşıma yada 4 teker kullanmanız ayrıca naci süprizlerle çıkıcakmış karşımıza bende merak ettim çok sıkıştırdım da sölemedi
yarın görüşmek üzere...
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
04 Kasım 2006, 17:35
Selam arkadaşlar , bir süredir yoktum şehir dışındaydım ve net bağlantım yoktu. Ancak girebiliyorum bugunkü toplantıya gelemiyorum kusura bakma naciçino . en heveslilerden biriydim ama eve yeni geldim. size iyi eğlenceler diliyorum.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
05 Kasım 2006, 00:54
evet arkaaşlar gerçekten çok gusel bir buluşmaydı önce naciçinoya sonra starbucksa teşşekkür ediyorum.
havalr güzelleşince inşallah 20 kişi dolduralım orayı herkesin bilmesi öğrenmesi gereken bir kültür kahve kültürü.ayrıca birbirinden nefis starbucks leezetlerinide bize tattırdığı için naciye ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.
sevgi ile...
-
05 Kasım 2006, 01:50
Teşekkür Ederim Inşallah Daha Başka Gezilerde Tanişirim Diğer Arkadaşlarim Ile Tekrar Hatirlatiyorum 24 Kasim Da Dondurmam Gaymak Filmi Vizyona Giriyor Hep Beraber Gidelimmi Nedersiniz
Erkancim Slm
-
05 Kasım 2006, 13:55
kafve
Özürdiliyorum o gün için gelcekler listesindeydim ama iş arkadaşlarım kitap fuarı düşünmüşler oraya gittim. neler yaptınız kaç kişiydiniz foto varmı merak ettim.
selamlar
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
05 Kasım 2006, 14:25
saalık olsun kyox kardeşş çok güzel bir seminer kaçırdın yanlız haberin olsun ama starbucks hepbirlikte gelirsek yeniden seminer düzenleme sözü verdi bize 5kişiydik latifpolat arkadaşımıza çok teşşekür etmke isterim ismini yazdırmadığı halde meltemle birlikte geldiği için.fotolar siteye koyulacaktır.
sevgi ile...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler