Bu modellerin 250 cc.'liklerini üretseler ya .. Boyutlarınıda büyütseler bu ne ya uzaktan kumandalı oyuncak motosiklet gibi iykk
Bu modellerin 250 cc.'liklerini üretseler ya .. Boyutlarınıda büyütseler bu ne ya uzaktan kumandalı oyuncak motosiklet gibi iykk
o uzaktan kumandalı oyucak düz yolda 120km/sa yapıyor ayıra neredeyse 40 derecelik yokuşları bana mısın demeden çıkıyor hem de iki kişi
arkadaslarr 29 ekımme bnde katılmak ıstıorum bn kımın arkasındda olucammm bnıde alın benıde
@umutboy
Umut gürültü olmasının nedeni fazla yağ koymuş olmandır. yağı biraz al aynısı bendede olmustu
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
arkadaşlar fener alayı bagdat caddesinde olur yapmayın ya tek çift plaka geyiginede bolunucez boşuna ayrıca mtden birbirimizi tanıdık sadece benmi onlarla katılmamız gerektigini düşünüyorum
ayrıca şöylede bişey varmış ki bu farklı plaka olayının nedeni bi grup dolmabahçe bi grup ortakoyde toplanıcakmış beşiktaşta buluşulucakmış sonrada konser varmış fener alayı dedikleri olay bu
ben bagdat caddesindekine gidicem mt nin dışındada motosiklet grupları geliyomuş ayrıca 100 den fazla motor olucak kayıtlara göre
ya kim nereye gidiyor kimler geliyor herkes bi yazsın arkadaşlarrrr....
yalnız zaten bagdat caddesindeki gündüz daha erken saatlerde yani isterseniz her ikisinide gidilebilir..
her iki taraf için karşıya geçmek zor olabiliyor tabi..
zaten birarada olmasakda amacımız cumhuriyet bayramı gönüllerimiz bir olsun..
ama yakın bizamanda gezi yapalımda bir araya gelelimm
herkes yazarsa sevinirim nereye gidicegini katılıp katılmıcagını..???
ikitekerli günler diler..
ben avrupa yakasındayım karşıya geçmem imkansız kgs yok zaten turdan sonra taksimde eğlence için yer ayarladık jazz stop bara gidelecek )))))
]
perşembe akşamları herhangi bir organizasyona katılmam olası değil zira perşembeleri top tepiyorum, ne sağcıyım ne solcu futbuolcuyum futbolcu.
burnumun dibi olmasına ramen bağdat caddesi fener alayına da katılamayacağım sanırım çünkü salya sümük hasta oldum hatta dayanamıyorum yatağa dönüyoruma aaaaayyyy
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
onurla geçen bi temizleyelim şu keretaları dedik prenseside yeni çıkardım otoparktan zaten heryeri toz duman benim kızı hurdaların arasına atmışlar buda temizlik fotoraflarımız en ince ayrıntısına kadar yıkadım sildim
http://rapidshare.com/files/1065284/New_Folder.rar.html
slm arkadaşlar,
Ben Cumhuriyet bayramı ile ilgili olarak, Anadolu yakasındaki etkinlikte yer alacağım. Motosiklet.net, Superevariders ve Anatolia Tigers ortak katılımı olan, 100 motordan fazla katılım olan konvoyda 2 tane güzergah var:
1. Minibüs Caddesi, Kadıköy, Sahil yolu, Bostancı Vapur İskelesi, Bağdat Caddesi, Kadıköy güzergahında yapılacak olan araç konvoyu
Buluşma Saati : 11:30
Hareket Saati : 12:30
Buluşma Yeri : Bostancı sahil. (Deniz otobüsleri iskelesinden hemen önceki Basketbol sahalarının önündeki otopark)
2. Bağdat Caddesi Cumhuriyet Yürüyüşü Güzergahı:
Buluşma Saati : 17:30
Buluşma Yeri : Suadiye Princess Otel'in önündeki Park
Ben, akşam Bağdat Caddesi'ndeki Fener Alayına, üyesi bulunduğum sivil toplum kuruluşuyla, yaya olarak katılacağım için, öğlen gerçekleşen 1. organizasyonda yer alacağım. Ayrıca her sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bağdat Caddesi'ndeki gelenekselleşmiş fener alayına katılım gösterdiğim için, kişisel tercihim de bu yönde.
Saygılar..
yaa off b hıc bıse alamıom kım nerde napıoo yaa
ben ve 3 arkadaşım zen lerimizle beraber beşiktaştayıs.
cumhuriyeti kutlıcaksak demokratik olmalı ve çoğumluğa uymakıyız diye düşünüyorum.
sevgi ile kalın...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@cakkidi
ŞİMDİLİK Ankara MT ile idare edelim .Daha toparlanamadık malesef
@dharma
gözlerim yaşardı
Can YERLİ
06 YC 502
@all
29 ekim gezisinden sonra bol kızlı taksim jazz stop bardayız )))))))))))))) damsız almıyorum ))))))
saat 5 gibi ortaköy civarında olucağım))))))))))))))))
]
@29 ekim
gelemem
1- motor halen tamirde
2- Soğuk aldım bende, bu arada Barış sanada geçmiş olsun.
3- Pazarları çalışıyorum
Dharma konusunda, o kadar kötü biri olduğunu sanmıyorum sadece adı çıktı 9'a inmiyo 8'e.. Eminim istanbulda olsa ve gezilere katılsa anlaşmazlıklar kalkardı.. Fazla da elemanı günah keçisi yapmama taraftarıyım..
Barış dolu günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Ben saat 14,30 gibi kahve dünyasındayım. Bekliyorum.
@barıs
geçmiş olsun. Özeline mail attım ama zenscooclubdan. İyi olunca bi baksana.
i.r. buluşmasından illk gelenlerdenım herlade dier tayfa bar da devam ediolar tek kelımeyle süperdi beşiktaş maçının dağılması butun yolların kapalı olması havai fişek gösterileri...çok eğlendik.bahtiyer efe ve kill nill le de tanışma fırsatı yakalamış oldm ne mutlu bana
ssevgi ile kalın...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)