Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2006, 16:50
Ben fazla ancak işler caddelere trafik olunca giriyorum. Taksime bile giderken hep ara yolları kullandım. Çayır çimen geze geze geldim. Hatta ambarlara girdim deymeyin keyfime. Kırmızı ışık oluncada mutlaka camı açık bir arabanın yanına giriyorum. İflet oluyorlar ama hep iyi arabaların yanına. Mesela bu sabah Mercedeste bir adam vardı, mutlaka büyük bir şirketin genel müdür filan, öyle bir baktı ki acıdım hatta gel arkama atla ben seni bırakayım diyecektim.
Şu hayırlı günde Allahım trafiği felç et yarabbim ! Gidemesinler bir yerden bir yere. Amin.
Şaka maka bende artık işe motorla gidemiyeğim, malum otopark günlüğü 5 ytl. (En ucuzu ve açık) + benzin parası. Çık işin içinden çıkabiliyorsan.
Reklamlar
-
16 Haziran 2006, 17:02
Kaza ve Anket
Scud çok geçmiş olsun... arkadaşlar arka arkaya kaza haberleri almaya başladık ne olur daha dikkatli daha yawaş ve daha az kazasız günler geçirelim. Tekrar tekrar geçmiş olsun Scud.
Aşırı yoğun bir gün nedeniyle sabah için söz verdiğim anketi ancak yetiştirebildim, üzgünüm. anket adresi: http://www.easyasnet.com/anket
ii seçimler
ii gunner.
-
16 Haziran 2006, 17:21
Sizin Mondial 125ZN forumu çok hızlı ilerliyor 21 mayısta açmışsınız
21. sayfaya gelmişsiniz !
Ben 12 mayısta Mondial 150Hs forumunu açtım daha 10. sayfada !
-
16 Haziran 2006, 17:55
scud çok çok geçmiş olsun kardeşim duyunca çok üzüldümm biraz daha dikkatli
darkform sanada çok teşekkürler bu anket için
[COLOR="Blue"][/COLOR][B][I][/I][/B]::: »¦«:๘๑۩۞۩๑●~<ι_ωιℓℓ_ηєωєя_ωαℓк_αℓσηє>๑●~๘๑۩۞۩๑●»¦«:::[SIZE="2"][/SIZE]
-
16 Haziran 2006, 18:33
-
16 Haziran 2006, 19:39
isim konusun da ki benim kişisel fikrim, ZeytiN her ne kadar uygun bir isim olsa da motoruma zeytin dedirmem alçaltıcı geliyor kulağıma. Benim motorum benim için Pegasus'tur. (kanatlı düldül) Kendimi onun üzerindeyken ata binmiş gibi hissediyorum.
Geçmiş olsun Scud kardeş. Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler.
Bence öncelik forumdaki arkadaşların olduğu isim listesi oluşturalım. her yeni geleni listeye ekliyelim.
Bir de kullanıcıları tanıyalım, tanışalım. İlgi alanları, iş, okul, fotograf, nerde oturduğu..
-
16 Haziran 2006, 22:10
herkese slm,1 haftaya kadar bnde 125zn mi alıcam işallah aranıza katılıyorum ben motoru ayvalıkta alıcam ehliyet plaka sorun olmaz heralde jandarmayla(işallah)
yolumuz açık olsun
-
16 Haziran 2006, 22:28
selam reDragon
O bölgelerden Altınoluk'tan olup kısmetse bu yaz gelirken ZeytinN'im ile gelicem. Kesin ayvalık'a gelicem.
Plaka ruhsat işine gelirsen bence onu hallet. Hiç bir zaman ehliyetsiz binilmemli motora. En haklı durumdayken haksız olursun. Bak bugün benim başıma görünmez kaza geldi. Şimdi aklıma geldi keşke heriften para alsaydım. Nasıl olsa ben haklıyım ve ehliyetimde var. Diklenseydi hem döverdim hem de çatır çatır yeni motor aldırttırırdım. Ama işte şans efendi adama dank geldik çok şükür durmumda yerinde oldupu için garibe bulaşmadım. İşte o yüzden önce ehliyeti al.
Ruhsatsız sakın dolanma. Sonuçta sende tip konuşma iyiyse jandarma karışmaz ama şansa bırakma. Sonuçta kötü bir kaza filan olur İl jandarma komutanı tüm ruhsatsız ve ehliyetsiz motorları toplayın der işte o zaman faka bastın derim.
Oram buram ağrıdığı için benden bu kadar. İstanbul'da olan arkadaşlarla yarın akşam barda buluşmak üzere.
-
16 Haziran 2006, 22:52
bilgi için saol scud
kaza konusunda haklısın valla ama dier taraftan bndede peder subay zaten saolsun askeri kimlik var ama ciddi biş oldumu haklısın valla naaplım dikat edicez artık kaza flan olursa vay halime.
ya bide bu motorun yıllık vergi masrafı falan nolcak,trafik sigortası flan istiyolarmı bundan
-
16 Haziran 2006, 23:56
-
17 Haziran 2006, 00:45
scud;
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Motor için üzülme sana birşey olmamış ya gerisini boşver. ayna alınır heralde
-
17 Haziran 2006, 00:47
scut
cok geçmiş olsun kardeş
ucuz atlatmışsın yani
benim motorun 5 metre giderek yaptığı kazada 100 ytl lik masrafı cıktı
yani sen cok sanslısın
herkes dikkat etsin arkadaşlar
hafif motor bunlar..ani harekette uçuyorlar
-
17 Haziran 2006, 01:17
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sizin Mondial 125ZN forumu çok hızlı ilerliyor 21 mayısta açmışsınız
21. sayfaya gelmişsiniz !
Ben 12 mayısta Mondial 150Hs forumunu açtım daha 10. sayfada !
hs yeni çıktı biraz zaman geçsin o zaman arızalardan forum dolacak şu an herkes memnun
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
17 Haziran 2006, 01:53
motoruma laf yok bn çok memnunum. yeni alıcak arkadaşlara tavsiye ederim. başlangıç için hiç de fena değil.
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
-
17 Haziran 2006, 02:23
Scud kardeş geçmiş olsun umarım ilk ve son kazan olur... Kardeşler benim ZN yok ama izin verirseniz fikir belirteyim: ZeytiN çok hoş bi isim olmuş motora ve arkadaşımızın yaptığı logoda çok güzel... Bana göre zeytin küçümseyici bi isimde değil (sadece kendi fikrim). Motorunuzla mutlu vakitler geçirirsiniz inşallah...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
17 Haziran 2006, 11:08
isim ve lolgo
slm isim "ZeytiN" ve logo cuk oturmuş diyorum, tebrik ederim.
benim motor 1400 km yi devirdi arkadaşlar maşallah diyorum şeytan kulağına kurşun , arkadaşlar benim kafama servis konusu çok takılıyor, 1000 bakımı için gittiğim servis iyidi fakat çenesi çok düşüktü, herşeye hazır cevap, itici geldi bana, birde sattığı motorlara bir aydır plaka almamış (birkaç müşteri vardı ben gittiğimde) gözüm tutmadı anlayacağınız. 13 ytl de yağ parası aldı.
Arkadaşlar klüp kurma işimizi bir an önce nihayetlendirip sürü moduna geçelim derim ben, servisler, bayiler vb. tüm ihtiyaçlarımız için piyasada ağırlık oluşturalım.
kaskınızdan sinek eksik olmasın
-
17 Haziran 2006, 11:45
-
17 Haziran 2006, 11:51
Anket
Günaydın Zeytinler !
Anket olayını hatırlatmak istedim:
http://www.easyasnet.com/anket
Ayrıca ankete ZN'si olan - olmayan herkezin katılması gerektiği kanaatindeyim. Zira ismin diğer motosiklet kullanıcısı arkadaşlar tarafından da onay alması bizi mutlu eder diye düşünüyorum. Birde bu oylamanın ardından pazartesi günü aktif olmak üzere; bu forumdaki ZN kullanıcılarına özel şifreli bir 2. oylamayı da gündeme getireceğim. Bu oylamada buradan vereceğim site adresine gireceğiz ve forumdaki kullanıcı adımızı ve özel mesaj alanımıza gönderilen özel şifremizi kullanarak oylamamızı yapacağız. Herkezin oyları açık olacak ve bu şekilde adil bir oylamayı kendi aramızda gerçekleştirmiş olacağız. Önümüzdeki hafta içi her iki oylamanın da sonuçlarını değerlendirir ve kulübümüzün ismini resmi olarak belirleriz diye düşünüyorum.
Sevgiler ve ii gunner.
-
17 Haziran 2006, 12:16
darkform en iisini yapıosun bence ZeN daha çekici geliyo ZeytiN biraz fazla cafcaflı geldi.bide ilerde asyalılarda katılır flan ZeNaS gibi bişiler olabilir die düşündüm
-
17 Haziran 2006, 12:30
Scud çok geçmiş olsun abi,
Yeni okuduk kusura bakma,
Allah beterinden saklasın.
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler