arkadaslar herkese selam
daha sonra detaylı konusuruz bulustuğumuzda da gerçi ama bu aralar hem biraz sıkıntılıyım hem iş yoğun.. Arada bir yazdıklarınızı okuyorum ama bir süre hiçbir organizasyonda yeralamıyacağım herkese sevgi ve saygı...
arkadaslar herkese selam
daha sonra detaylı konusuruz bulustuğumuzda da gerçi ama bu aralar hem biraz sıkıntılıyım hem iş yoğun.. Arada bir yazdıklarınızı okuyorum ama bir süre hiçbir organizasyonda yeralamıyacağım herkese sevgi ve saygı...
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@bulentsari
ne gibi bir sıkıntı kötü bişiy yoktur umarım
ikitekerli günler diler..
ismail süper resimler saol. Bu arada bizi sürekli kucağına al laaaan diye döven eleman ismail'in kucağındaki yeşilli
Ben muhtemelen fener alayına katılamıyorum. Sanırım caddedekine yaya olarak katılacağım.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
herkese ii hafta sonlarııı...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
@darkform
:((((((
@bulentsarı
baba hayırdır yapabileceğimiz bişey varmı
]
Arkadaşlar biraz pahalı ama yinede paylaşayım dedim. İngiltere'den yedek Honda SRX 90 (joker 90 / Shadow srx 90) parçaları.
Bunları PayPal sistemiyle satın almak mümkün. Ülkeye girişini sağladıktan sonra gümrük problemiyle karşılaşılabilir. Ancak sadece 1 adet (kişisel kullanım amaçlı olduğunu ispatlamak için 1 adet, yani satmak için getirmiyoruz) olmak suretiyle, gümrük ücreti ödemiyorsunuz. Ancak gümrük memurunun keyfine göre, 25 YTL pul parası ödemek durumunda kalınabilir. Yurtdışından PayPal aracılığıyla bolca alıveriş yaptığım için bu konularda biraz bilgim var diyebilirim.
Ön fren diski:
http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?...5153&a=5828053
Kayış:
http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?...5153&a=5828174
Ön fren kolu:
http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?...=25153&a=25685
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
özür diliyorum hala servıse gıdıp kayısı soramadım..
bu sıtedekı kısılere sorsak?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Evet baya kasıp üretilmiş tüm honda srx (Joker / shadow 50/90) modellerinin tüm orjinal motor parçalarının seri üretim yedeklerini de temin edebileceğimiz yeri buldum. Ancak malum motorlar 50 cc ve 90 cc olduğu için parçalar uyumsuzluk gösterecektir.
Açılan sayfadan modele tıklayın, parçalar listelensin:
SRX50:
http://www.cmsnl.com/srx50_model1250/
SRX90:
http://www.cmsnl.com/srx90_model1251/
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Selam arkadaşlar,
Bugün kısmetse Starbucks'ta görüşüyoruz.
Elinizde sticker varsa ben bir tane istiyoruuum, duyurulur
Görüşmek üzere
Make: Honda
OEM#: 23100-GW3-013
Product#: 23100GW3013
Price € 28.50
drive belt
budur sanırım..
@darkform
bilgiler için saol.Uyup uymayacağı konusunda bi karar verebilsem ben almak isterim.90 lığınki olur heralde 35 cc nin lafını yapmaz chinliler
Can YERLİ
06 YC 502
pekı soyle yapsak
herkes zenscooclub a bellı bı mıktar yatırsa 5 mılyon vs gıbı..
su kayıstan bıtane alınıp denense?
(bu arada bende para yatırcam da nası nereye bılgı ıstıorum
benım kayıs tıtreme yapmaya basladı buyuk ıhtımalle kayısın tırtıkları gıttı bıraz oyuzden kaydırıo..
Benim Zeytin yaklaşık 5.000 km oldu. Bu sabah servise gidip kayışı kontrol ettirdim, kayış yeni gibi dediler, 3-5 bin km. daha idare eder dediler. 7.500 km deyken tekrar konrol ettireceğim.
kayış konusunda bir kaç şey söylemek istiyorum valeo kayış 20 ytl sevpa da 40 ytlye takıyorlar birde kayışın kopması sadece şans yeni kayışın kopmayacağı garantisi yok yeni takılan kayış bile 3-4 km sonra kopabilir yani işimiz Allah£a kalmış durumda
kayışı ben 4200km.de değiştirmiştim arkadaşlar, motorum şu anda 5300'de. Değiştirilen kayışta yıpranma payı fazla değildi ama yine de değişmesi daha sağlıklı olur dendiği için değiştirdim.
Ben NBC Motor Servis'te (Göztepe) yaptırdım bu işlemi, maliyeti işçilik dahil 50YTL tuttu. Takılan kayış Bando marka, hondalarda kullanılan kayış.
Bu arada usta bi baktı benim motordan da Bando marka kayış çıktı, Normalde Asyalarda fln çin malı, biraz daha düşük kaliteli parçalar kullanılıyomuş, adam da şaşırdı
Yani arkadaşlar, "Mondialler diğerlerine göre biraz daha kaliteli" kanısının, boş bir laf olmadığına artık inanıyorum sanırım
Ayrıca dün motorun yağını kendim değiştirdim, bir de hava filtresini yenisiyle değiştirdim, inanır mısınız motor ilk günkü gibi oldu resmen, bu kadar mı farkeder yaaa, uçuyo resmen
@dreamdark
hava filtresini nereden ve kaça aldın kalp kalbe karşıymış benden biraz önce değiştirdim yağını benimkinin ama bir sorun var galiba sesi değişti yada bana öyle geldi görecez bakalım daha önce 4 kere deiştirdim fakat bu sefer bişeyler oldu heralde yada bana öyle geliyor
umutcum hava filtresini bizim burda küçükyalıda bi mondial servisi var Hamdi Ustadan aldım 12,5 YTL. Bu arada bizim hava filtresi 125 MT ile aynı, bilginiz olsun
@ BONCUK & STARBUCK SEMİNERİ KATILIMCILARI.
Arkadaşlar starbucks kahve seminerinin tarihi 4 KASIM. Yani bu cumartesi değil, önümüzdeki cumartesi. Bir karışıklık oldu sanırım. Bilginiz olsun, bu hafta sonu boşu boşuna oraya gitmeyin.
Kayış hakk.
kayış konusunda kesilikle umut'a katılıyorum. yeni kayış bile 3-5 km içerisinde kopabilir. bu kayış mevzuunun hiçbir garantisi yok. Ayrıca yıpranma payının anlaşılması son derece güç ve yine bu yıpranma payı pek gözle görülen birşey değil. Aramızda bu kayışışı 8000 Km sorunsuz kullanıp kendi isteğiyle değiştiren de var, 3500 Km'de attıran da...
Sticker konusunda bilgi sitemizde mevcut arkadaşlar:
http://www.zenscooclub.com/haber-sticker-01.asp
hepinize ii hafta sonları,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ya arkadaşlar benim motor 8999 da kayış ,hava filitresi daha hiç bişi değiştirmedim
yarın Bostancıya gelecek kimse varmı?
@dreamdark
teşekkür ederim
@bazen25
helal olsun ne diyim kayış neysede hava filtresini mutlaka değiştir çünkü orası motorun akciğeri
@anadolu yakası tayfası
perşembe akşamı toplansak mı yine carrefour da sohbet ederiz çay içeriz ne dersiniz?
@gürültü
yağını değiştirdim bugün evde olmamdan yararlanark fakat bir terslik var daha önce hiç böle olmamıştı motor gürültülü ve vuruntulu çalışıyor(yada bana öyle geliyor) acaba ne olmuştur?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)