İyi bayramlar arkadaşlar...
Niğdeden sevgiler saygılar.Herkesin bayramı kutlu olsun. Umarım herkes gönlünün istediği gibi bir bayram geçirir. Pazar görüşmek dileğiyle..
bütün zencilerin bayramı kutlu olsn
125 ZN
06 ZN 181
bütün arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım
]
İyi bayramlar arkadaşlar
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
bayramımız mübarek olsun arkadaslarım en yakın zamanda görüşmek üzere
Dostlarımın Bayramını Kutlar Mutlu Bir Bayram Geçirmenizi Dilerim...
Saygılar...
Can YERLİ
Can YERLİ
06 YC 502
bayramınız kutlu olsun arkadaşlar
çocukesirgeme kurumuna gerçekten çok gelmek isterdim burda yazdıklarınızı okuyunca bile duygulandım bu pazar 29 ekim de fener alayına gitmeden once bi başka kuruma ugrasak hem çocukları sevindirmiş oluruz hemde çok iyi olur okadar gitmek istiyodum kli çünkü bide herkes gelicekmi 29 ekime kimlerle katılıcaz nolucak
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.Çocuk esirgeme kurumuna yaptığınız geziyide çok takdir ettim hepinize teşekkürler.
Arkadaşlar iyi bayramlar herkeze.
Çocuk esirgeme kurumu ziyaretlerini bir rutine bağlamak için çalışıyoruz. Ancak sorun şuki, daha ücra köşelerdeki yuvaları tespit etmemiz ve ziyaret etmemiz gerekebilir. Çünkü gittiğimiz yuva çok merkezi bir bölgede olması açısından, yardım fazlası vardı resmen. Yardıma daha muhtaç yuvalar olduğuna inanıyorum. Tabi bu sadece benim fikrim. Bu konuda bizlere bilgi aktarabilirseniz seviniriz. Bildiğiniz yardıma ihtiyacı olan yuva isimlerini bizlerle paylaşabilirsiniz.
Araya abyram girdiği için 29 Ekim etkinliği konusunda tam bi açıklama getiremiyoruz. Ama sonuçta anket/oylama yapıldı. bu hafta içi kesin ve net bişiler yazıcaz buraya arkadaşlar.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Herkese iyi bayramlar, iki tekerli günler.
Akşam olsa da yatsak..
Ben de herkese hayırlı bayramlar diliyorum arkadaşlarrrrr
arkadaşlar dun başıma talihsiz bi olay geldi onur ve 2 arkadaşımızla sabaha karşı 3 gibi taksime gittik neyse polis oldugu ve bişey demedigi içinde guvenilir olsun diye motorları kızılkayaların onune bıraktık yemek yedk sonra azcık yuryuş yapalım dedik dondugumuzde bi baktım benim motor yok çekicinin arkasına baglamışlar goturuyolar neyse adamı durdurdum rica ettik noluyo niye goturuyosunuz dedik plaka 95 model beyaz fiat unonun üstüne kayıtlıymış ayrıca hacizliymiş araba şimdi çekildi otoparka emniyete gidicem konuşucam ve ne yapmam gerektigi hakkında hiçbir fikrim yok çok canım sıkıldı sinirlendim kaya motorun başıma açmadıgı bela kalmadı şimdide sahte ruhsat çıktı başımıza adamlar mafyamıdır nedir anlamadım ki onurunda plakasını arattıgımızda tescilli bir araç bulunmuyo diyo oda kaya motordan almıştı onunkinide şansa baglamadılar dun. işte boyle butun tadım kaçtı bu konuda bişeyler bilenler daha once karşılaşan falan varsa bana ulaşırsa sevinrim telefonum 5325155516
burakçım geçmiş olsun ilk defa duydum boyle bir olay bi kaya motora gitmek lazım aradınmı adamları sen?gerekirse beraber gidelım
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
şimdi aldıgım adamla konuştum bu ara bu çok sorun oluyo dedi emniyetle ilgili bişey dedi bi numara verdi orayı ara perşembe hemen hallederler dedi oyle bi nedendende otoparka çekemezler dedi bakalım herlade onemli bişey yok ama bi bakın arkaşlar sizde bence eger bulunamıyosa plaka emniyete gidip hemen hallettirn
http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#
site burası ben imzasında olanlardan bikaç plaka girdim oytununki çıkmadı mesela
Burak geçmiş olsun.Emniyette her araca ayrı ayrı bir dosya açarlar eğer sen çıkma plaka almadın isen senin motorun kayıtları emniyete gitmemiş demektir.Eğer çıkma plaka aldın isen emniyette bi karışıklık oldu demektir.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
benım basımada sole bısı geldı
bızım motorun(ben praetorıan) cbr 125 ın vergısı 273 ytl gozukuyordu
243 ytl sı 2002 model bı motora aıt cıkmıs bankada
yakında vergı daıresıne gıdıp duzelttırcem de
senınkı cok daha kotu bısı tabı..
gecmıs olsun
as125t
yuh ya sizin başınıza gelmeyen kalmadı valla bence ruhsatı yapan adamlara ve kaya motor mudur kaya üç kağıt mıdır nedir ona dava açın derim çalıntı mal yüzünden ruhsat kimin üzerine ise onunda başı yanabilir çalıntı mal yüzünden
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)