kadir geceniz mubarek olsun..
kadir geceniz mubarek olsun..
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
kadir geceniz mübarek olsun arkadaslar buradan bir sorum olacak barbarian, siyahus ve derwish e sizin montlar ne kadar acaba yanlış hatırlamıyorsam shark tı galiba? nereden aldınız?
Tüm ZN kullanıcılarının Mübarek Kandilini kutlarım
arkaaşlar bende zen milletinin kadir gecesini kutluyorum bu gecede kazasız belasız keyifli sürüşler yaşamamız için dua edelim.
sevgi ile...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
bütün dostların kadir gecesi kutlu olsun
@kyox
abicim bu rüzgarlık nie öle değişik,hiç görmemiştim bunu
Can YERLİ
06 YC 502
@Can
bende yeni görüyorum araştırğımda böyle bişiy görmemiştim, kelepçe ile takılmıyor sinyal lambalarına takılıyor. iyi bişeymiş motorunuzun hızlandığının farkında olmuyorsunuz çünkü rüzgar kesilmiş oluyor ama motorumdan baş ağrıtcı ses geliyor, gürültücü olmuş yarın servise tekrar gidicem sanki motor boğuluyor gaz vermeye korkuyorum. tirtir titriyor, evet motorda bi sorun oluşmuş bakımdan sonra kesinlikle, bakalım yarın ne diyecek servis... Servisten önce Gaza bastığımda çok güzel bi sesle uçuyor gibi oluyordum şimdi yerde sürtüyom sanki...
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@ALL , Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşalr.
@umutpoy , shark değil abicim BLACK , ben hem eşime hemde kendime aldım , bide peşin aldım indirim yaptılar biraz. benimki 270 YTL eşiminki 230 YTL . Sirkecide gençmotodan aldım.
@Kyox , hayırlı olsun siperlik iyi durmuş ama sinyal kollarında biraz eğreti olmazmı o acep merak ettim.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@all
yaw arkadaşlar, hazır hava güselken, bu akşam (Cuma) bi cadde yapsak mı motorlarla, ne dersiniz? Sadece Anadolu yakası diil, Avrupa yakasından gelebilecek arkadaşlar da gelsin, şööle bi turlayalım, toplanalım, laflayalım bi yerde, nası olur?
Katılıma göre karar verelim isterseniz, saygılar..
NOT: C.tesi için de ben müsayitim bu arada, duruma göre C.tesi de bişeyler yapabiliriz belki
@ canyerli
Cancım, sitemize "route66 kullanıcılarıyız" notuyla 3-4 ankaralı arkadaşımız kayıt olmuş. İstersen bir check et. Bahsettiğin grup bu olabilir. Sevgi ve selamlarımızı da ilet lütfen. Forum'a da bekliyoruz arkadaşlarımızı.
@ dreamdark
ben uymaya çalışırım bu cadde projesine
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@siyahus
çok teşekkürler
@dreamdark
ben gelemem akşam caddeye(size iyi eğlenceler ) ama gündüz bayram tatilinde birşeyler yapabiliriz sizin içinde uygun olursa?
Günaydın arkadaşlar. Şu toplanma işini cumartesi yapalım lütfeeen.
günaydın arkadaşlar... ne yalan söylim bende c.tesi toplanma taraftarıyım
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
gunaydınn arkadaslar walla cadde olursa bna uyar her turluu ama cumartesı ısten cok gec cıkıcamm :(
@darkform
Ben yaklaşık 5-6 zn ye sticker bıraktım.demekki içlerinden biri bunlarda olabilir kanımca.Birde yanlış hatırmalıyorsam route66 die bi sticker gördüğümü hatırlıyorum bi zen de.Güzel sticker demiştim.Bakiimmm bi
saygılarr...
Can YERLİ
06 YC 502
bahtıyarrr nerelerdesınn ben motoraaa bınmek ıstıorummm ):
@elıff
bahtıyarrr nerelerdesınn ben motoraaa bınmek ıstıorummm ):
yarın bakıma bırakacam Zenimi(hatta başında bekleyecem). Bakımdan sonra eğer uygun olursam sana haber vereyim ya da akşam topluca buluşalım bence. yok o da olmadı pazar buluşuruz. Doya doya kullanırsın.
bn hafta sonu gelemem lewısten cagırdılar eskı calıstımm yer yardıma gıtcem malum bayaram arıfesı yaa saol walla ne dıımkı sana ama aksam bulusulursa bna hbr werın mutlaka gelırım
bayram tatılı gırıoo arayaa werceksın ama bakıma yaa gec olursa alman bayramıı zensızmı gecırcen :(
ne düşünürsünüz bilmem ama bayramdan önce yetiştirme yurdunu ziyeret etsek çok faydalı olurdu bence...
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
bende gelmek istiyom kara traktörü garajdan çıkardım zor oluyor böle iett falan havada yağmur falan olmazsa her türlü ordayım see leşmek üzere
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
@ÇOCUK YUVASI
Arkadaşlar yarın cumartesi öğleden sonrası için Harem'e çok yakın olan Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası müdüresi ile az önce görüşme yaparak randevu aldım.
Yaklaşık 10 kişi olarak gelebileceğimizi bir motorsiklet klübü olduğumuzu söyledim inşallah yarına toparlanırız. Çok sevindiler yalnız motorlara bindirme konusunda sokağa çıkarma yasal olarak mümkün olmadığını ama ilerde piknik yapıldığında böyle bir macerayı çocuklara yaşatmanın harika olduğunu belirtti.
Arkadaşlar yarın Ziyaretin ardından Polenez köye gideriz harika olur. Darkform yardımını bekliyorum..
Öglen yemeginden sonra çok uygun olur dendi saat 1,30 gibi.. Hediye getirtiginizde üzerimize atlıyacaklarından bir de görevli eşlik edecek haliyle bizlere..Yaş gurubu 7-12.. Kapasite 50 ama bazıları bayram dolayısı ile evlere gönderilmiş olabilir.
Haydi Ramazan'da Çocuklara güzel bir bayram heyecanı yaşatalım Zenciler
Harem - Üsküdar Kefeci dede Mah. Grifzenasım Sk. No:6 Tel: 0216.3418442
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)