ayrıca bende trabzonluyum baba tarafından..
2 3 yılda birde giderim..
@ismail
benim km ayarıda bozulmuştu servise gittigimde koptugunu gördük yeni km teli taktılar : 15 ytl
ayrıca bende trabzonluyum baba tarafından..
2 3 yılda birde giderim..
@ismail
benim km ayarıda bozulmuştu servise gittigimde koptugunu gördük yeni km teli taktılar : 15 ytl
ikitekerli günler diler..
@ismaill
hojgeldin ismail daha sık aramızda gormek isteriz seni sitemizede uye olursan daha yakından tanışırız.orda sorunlar bolumumuz var orayada yazabilirsin sorununu.km teli olayı bıras sıkıntılı bence servise git.
sevgi ile...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
onur cok gecmıss olsunnn..arkadaslar bn baya usak kaldım formdan yaa nolcak bnım bu halım uff kısta geldııı :(
walla km telini bağladım hafta sonuna kdr idare etces artık akşamda gs maçına gitcem taa olimpiyat a bakalım n'olcak
yaw kusura bakma ismaill ya yeni mesaj attıın için bende yeni geldın sandım meer sen eskilerdenmişin
bende bilet aldım maça motorla gidicektim ama bu havada motor olmaz heralde...arabayla giderim artık o trafikte
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
tallacm önemli diil... hem ben dünkü yağmuru yedikten sonra artık gözüm korkmuyo
@ siyahus
neden iyi bişiy mi yaptım
valla bende binemyi çok istiyorum ama kara traktörüme kıyamıyorum çamur çaylak yollar kötü o yüzden kara traktörümü köşeye çektim garajda oldugu için 2 gün de bir tozunu alıyom birde hırrnn hırrnn yapıyorum ona şimdilik yetiyor hafta sonuda 1 2 tur attımmı kendine gelir ben böle yapacam garajdayken motorumu sizlerede tavsiye ederim
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
@siyahus
teşekkürlerrr
arkadaşlar müjdeee! cuma'dan itibaren havalar hızla ısınmaya başlıycakmış, yani h.sonu motora binebilcezzzz
saolun arkadaşlar gittim daha demin işte burakla motoru almaya daha önce sorduğumda işçilik 45 maşa 40 demişlerdi kadın açtı kağıdı bisürü tamir cartı curtu toplam 160 dedi cebimde var 100 milyon sonra tamamı yoksa alamazsınız motorunuzu bilmemne dedi iyce sinirlendim burakta 20 vardı bendende 10 çıktı son paramıda verdim motorun direksyon 360 derece dönüyo acayip olmuş bidaha erkale motora adımımı atmam son oldu buda işte gıcık oldum
ZenscooscoooCluB
@ onour
OOOOOOOHA diyorum ! o ne ööle... Abicim bu faturanın detaylarını bizimle paylaşırmısın. O ne be abi 160 milyona tofaş şahin'in motorunu indirir kaldırır bide komple kasaya boya atarsın misal... iice saçmalamaya başladı bunlar. Lütfen bu 160 YTL fatura dahilinde neler yapılmış bizimle paylaşırmısın ?
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ismaill
slm ark.lar ya benm motorun km teli çıkmış nasıl yapabilirim bi fikri olan var mı? Yoksa serwise mi götürsem
merhaba ismail
aynı sorunu bende 1 hafta önce yaşadım servise gittim tutanak tuttular garanti kapsamından değişeceğini söylediler bugünde tel geldi ve garanti kapsamından takıldı.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@roa
hangi servisi kullanıosun acaba???
@kyox
çok yakışıklı olmuş,kazasız belasız sürüşler sana. bu arada sağ sinyalin neden yamuk
@all
arkadaşlar bugün Karum un önünde bitane jinlun city fun a rastladım.2tane sticker bıraktım.görenler var mı bilmiyorum Jinlun u .gerek göstergeleri,gerek ön farın uzantısı hakkaten çok güzel motor.Honda shadowun selesine dikkat etmişsinizdir,jinlun un ki onunla birebir aynı
Can YERLİ
06 YC 502
slm engin ben aynur bende bu motorun grisi var aşağı yukarı üç aydır kullanıyorum bayan olduğum için teknik olarak çok bilgim yok fakat şimdiye kadar bir ses çıkmadı fakat alır almaz ön ayna bölümünü komple değiştir hemen ya kırılıyor ya da yalama oluyor çok basit yapmışlar ön kısmı görünüm olarak güzel ama bence birazda bir erkek için fazla hafif tekerleri küçük olduğu için bazı yollarda zorluyor arkadana doğru dürüst birini alamıyorsun
Yine de sen bilirsin benim çok memnun olduğum söylenemez
@canyerli
abi ankada birsürü zenci var hiç haberleri yok bizden yada bizim onlardan
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)