@kemal
Henüz tanışamadık ama bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
@all
Arkadaşlar, ben 2 defa çok fena yağmura yakalandım, ama bir tanesi varki unutmam mümkün değil
1,5 Ay kadar önce İstanbul'u sel götürmüştü, az kalsın arada Boncuk ile benide götürüyordu
İşyerim Tophane'de, çıktım saat 18:30 gibi yağmur hafif çiselemeye başalmıştı. Ha gayret Florya'ya eve yarım saatte yetişeyim dedim, nerde.. ilk kırmızıda beklerken lambada, sağnak bir başladı, zaten yeşil yanıncaya kadar sırılısıklam oldum. Zaten ıslandık daha ne ıslanıcaz deyip yola devam ettim. Unkapanı köprüsü tam bir felaketti, otoyol değil mübarek derenin içinde ilerlemeye çalışyordum.. Trafik durunca mecbur ya sağ yada sol ayağını feda edeceksin, sol ayak bileğime kadar suyun içinde (ayakkabı gözükmeyecek şekilde) trtafikte ilerledim. Sahilyolunda Ataköy'ün önünden geçerken, sağdan, kafama tak diye birşey düştü, bu ne derken ne göreyim, doluya tutuldum. Ağacın altına sığınsam mı dedim, hemen vazgeçtim, bende bu şans varken yıldırım bile düşerdi bize.. eve ulaştığımda saç diplerim dışında tamamen sırılsıklam olmuştum (kask sağolsun)
Derken gece saat 01:00 civarı bizim banyoda su borusu patladı evi ufak çaplı su bastı. Allah'ım dedim kabustayım galiba...
Ertesi gün Boncuk'u araba yıkama servisine götürdüm bir güzel yıkattım keratayı. Hak etti valla, o suda selde bir kere bile stop etmedi
Sevgiler,
Erkan