Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    naber nil kimsecikler yok herkes cumaya gitti gelmedi mi nedir?
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kill_nill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    ii ne olsun çalışıyoruz vala bugun iki taraftada ses yoktu ilginç
    ikitekerli günler diler..

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    ben yeni geldim bülent camide uyuya kalmışım
    ]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ boncuk
    hoşgeldin

@ canyerli
    fotoyu yarın değiştirmiş olacağım abicim.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yeni geldim bülent camide uyuya kalmışım
    Allah kabul etsin mümin kardeşim
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

enderkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco like 125
    Lafı geçtiği ve daha önce hiç görmediğim için piaggio zip 100 e bir göz attım, kesinlikle 125 zn deki hava yok, fazla modern, fazla teknolojik, fazla şehir beyefendisi bence. Klasik scoter da görebildiğim en iyi model 125 zn (ve tabi asya nın benzer modeli), öte yandan sym nin de mindi si vardı galiba, bir de önceden de dediğim gibi honda today 50, gözümle görmüş olmasam da onda da bir klasik havası var gibi geldi bana. Yanıt veren ve yardımcı olan arkadaşlara çok çok tşk ler. Gördüğüm en cana yakın ve düzeyli topiklerden biri burası, tekrar tebrikler.

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Lafı geçtiği ve daha önce hiç görmediğim için piaggio zip 100 e bir göz attım, kesinlikle 125 zn deki hava yok, fazla modern, fazla teknolojik, fazla şehir beyefendisi bence
    @Ender kaptan
    walla süpersin. Aynen katılıyorum. 125Zn den başkası henüz gönlümde taht kuramadı. Ne biliyim keşke Honda bunun orjinalini getirsede güvenle paşa paşa binsek.
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı enderkaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lafı geçtiği ve daha önce hiç görmediğim için piaggio zip 100 e bir göz attım, kesinlikle 125 zn deki hava yok, fazla modern, fazla teknolojik, fazla şehir beyefendisi bence. Klasik scoter da görebildiğim en iyi model 125 zn (ve tabi asya nın benzer modeli), öte yandan sym nin de mindi si vardı galiba, bir de önceden de dediğim gibi honda today 50, gözümle görmüş olmasam da onda da bir klasik havası var gibi geldi bana. Yanıt veren ve yardımcı olan arkadaşlara çok çok tşk ler. Gördüğüm en cana yakın ve düzeyli topiklerden biri burası, tekrar tebrikler.
    selam sitemize girdin mi bilmiyorum ama orada da çok yararlı bilgiler bulabilirsin www.zenscooclup.com Teknik sorunlar veritabanı teknik sorular veri tabanı etkinliklerimize dair detaylı anlatımlar ve fotoğraflar... bugün haftanın son günü olması itibariyle ciddi bir yoğunluk var herhalde herkeste forumumuz en sesiz sedasız günün yaşadı
    iyi akşamlar
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @Darkform
    Teşekkürler
    @enderkaptan
    Piaggionun kalitesi tartışılmaz ama bazı modellerinin tipi çok biçimsiz düşüncesindeyim.Karizma arıyosan zen den şaşma ama bi ömür bineyim diosan da piaggio
    Can YERLİ
    06 YC 502

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz
    seçtiğimiz motordan anlaşılacağı üzere zaten hepimiz aşağı yukarı hayata aynı bakış açısına sahip insanlarız. topluluğun kendi içinde tutarlı davranışına devam edeceği konusunda şüphem yok. zaten bir süre sonra altımızdaki motor değil onun üzerindeki insan önem kazanıyor, böyle olması da gerekir zaten. köklü ve güçlü bir altyapı oluşturduğumuza inanıyorum. bugüne kadar tanıştığım üyelere (arkadaşlara) bu vesile ile teşekkür ederim. sonuçta madde değil mana önemlidir ve biz de manaya önem veriyoruz.
    tabiki arada ortaya çıkarmaya çalıştığımız "ruha" aykırı insanlar olacaktır (dharma üstüne alınma) fakat bu insanların genel kaideyi bozacağını sanmıyorum.
    motor ile ilgili konular da kendimize yetmeye çalışıyoruz zaten bu çabamızın sonucu sitemizin teknik bölümlerinde yer alıyor.

@enderkaptan
    aprilia nın mojito diye bir motoru var klasik tarz 125 cc oldukça hoş bir motor.
    fiyata 4.490 ytl yazılmış.
    SCARABEO 500 var bi de o uçuk bir fiyat 9.063 EURO

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    arkadaslarım hoş geldiniz bizlrle iyi vakit geçirmeniz dileklerimle....

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jamaisvu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen nasıl hitap ediyorsan doğrusunu yazmıısn ama asıl konu plaka dahil yuvarlarsak 3 milyara geliyor bu motor bence çinli kullnmaktansa bu motor süper arıza çıkartmassam bas ağrıtmaz.

İllaki piaggio, motoru bu fiyata satıyorsa hakkını da veriyordur diye düşünüyorum. Ancak benim motosiklet mantaliteme göre, 100 cc'lik bir scootera bu parayı verene kadar, daha farklı motorlar almayı tercih ederim. Mesela 3 milyar ona verene kadar, 3.5 milyara 2.el CBR-125 ya da, "0" kilometre ramzey 200 GY-2(kross) ya da keeway chopper olabilir bence.

Ayrıca Çin motoru diye önyargılı düşünerek alsam da, 4600 Km.yi geçmeme rağmen şu ana kadar motorda ciddi bi sorun yaşamadım(maşallah).Bakımlarını düzenli olarak yaptırıp, motorla ilgileniyorum tabiiki.

Bence son derece hesaplı ve keyifli bi motor, ben mondial'den çok memnunum açıkçası.

yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum

bu arada son 2 gündür motorun altından, sanırım egzostdan garip sesler geliyodu, tahminim egzostun delindiği ve kaynak gerektiği yönündeydi. Bugün şirkete motorla geldim, burdaki sanayiye gidip bi egzostcuya gösterdim, delik yokmuş, bağlantı yerlerinden birinin contası civatası mı ne düşmüş, yenisini takıp bi güsel sıktı, cillop gibi oldu yine, bilginiz olsun

bu arada arkadaşlar, benim motor 4600'ü geçti artık, kayış değiştirmem gerekiyo mu acaba? bi de kayış değiştiren arkadaşlarımız varsa, maliyeti nedir, paylaşırsanız sevinirim

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Aramıza katılan tüm dostlara hoşgeldiniz. Son bir kaç aydır nikah telaşı içinde fazla uğrayamıyorum.

Benim motor sonunda 1000 km'yi geçti. Geçen hafta motoru servise bıraktım şöyle iyice elden geçirdiler. Dikkatimi çekti motorun sesi değşti. Sanki daha gürültülü çalışmaya başladı. Sizde de böyle bir şey oldu mu?

Ama Zen'i bugün ilk defa sağanak yağmur altında kullandım. Hem eşimle hem yalnız olarak. Özelliklede baya bi yokuş yukaları gittim. Keçi gibi tırmanıyor meret. Lastikler kayacak diye korktum ama hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Motorun geç çalışma problemi bitti. Sorun neymiş sormayı unuttum ama usta bir şekilde halletti. Kış günü dahi bu motor kullanılır arkadaşlar. Üstümüze fazla yağmur filan sıçratmıyor. Dikkatli ve düşük hızda seyredilince pek sorun olacağını zannetmiyorum.

gerigelenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 zn
    % 10 indirim

ZeN ScooClub ! üyelerine

sineK ten

http://www.sinekahve.com/

% 10 indirim

stickerını yapıştır gel...

ne yazıkki sineK sadece Trabzonda

KULÜP ÜYESİ ARKADAŞLAR. ORADA BİR KAHVEYLE ( CAFEYLE) ANLAŞIP İNDİRİMLİ BİR BULUŞMA NOKTASI AYARLAYABİLİRSİNİZ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    125ZN
    Valla ben de herkesle aynı şeyi yazacam ama olsun borcum kalmasın. Ben de herkese teşekkür ediyorum.Bu kadar iyi bu kadar cana yakın olduğunuz için. Başta tabii ki thebarbarian'a. Stickerları bıraktığı için.
    Ben de ilk aldığımda herkes "ya çin malı işte. alınır mı falan tarzında bir sürü şey söyledi. Arkadaşım bunu almamı tavsiye ettiğinde forumları taradım biraz. Herkes vay efendim on gün sonra vidaları yoldan toplarsın falan yazmış. Tamam çamurluğumu düşürmüş olabilirim. Ama o tamamen benim bilinçsizliğimden kaynaklanıyor. Ama zeni bir de bayi de görünce tamamdır dedim. Başka bir şey alınmaz zen dururken.
    Fazla teknik bilgi veremeden ve kendimden utanarak ben de ilk 4500 km izlenimlerimi paylaşayım. Benim hatamdan kaynaklanmayan arızası benzin hortumunun sıkışması ve bunu tamir eden ustanın bujiyi tam yerleştirememesi sonucu yolda kalmam. Gerçi başka arızası da olmadı. Valla bu kadar çamur benim üstümde olsa ben şimdiye dek çoktan fatal error vermiştim ama zen'im sadece stop ediyor. O da her zaman değil.
    Yağmur çamur toz toprak düz bayır demeden bir çok yere gittim. Bazen tek bazen artçıyla ve hiç bir zaman utandırmadı. Ve her binen hayran kaldı zenime. Babamı bile gezdirdim acemilik günlerimde. Arkadaşlarımı, Üniversiteden hocamı. Bazen günde 250 km yaptığım oldu ve hiç bana mısın demedi.
    Sadece bir kere düştüm. Onu da anlattım ya nasıl düştüğümü hala anlayabilmiş değilim. Yağmurda bile hala hiç kaymadı.

Bilmem ki başka ne diyeyim. İyi geceler diyeyim en iyisi. Herkes kendine iyi baksın..

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    @moderatörler

antikacı kardaş çok süper solemış ağzından bal damlamış yaw harbi ii fikir hem klubumüzün büyümesi ve tanınması içinde iyi bir fırsat die düşünüorum

taksım yada beşiktaş civarlarında bi kafeye kım hayır diebilir ki
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @dreamdark
    kayışı değiştirmesen bile bir kontorl ettir bak bakalım yıpranma payı nedir usta zaten söyler değişmesi gerekir diye...maliyeti hemen hemen 50 60 lira civarı ama kapak kontrol için açıldığında değiştirmesen bile işçilik alınıyordur onu baştan konuş
    ]

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @Antikacı
    :D Antikacı süpersin yaa ne diyimm..
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @antikacı
    SineK çok güzelmiş bir çay içmek isterdim trabzona geldiğimde ilk olarak sineK e gelecem
    indirim süpermiş ama az gibi be sanki şöyle %50 falan olacak ki yol parasını kurtarsın

talla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BLACK ZN
    @umutpoy
    ilahi umutçummm

@all

zen milleti bu hafta byblade kardeşimize başsağlığı vermeye gitsek diyorum ne dersiniz???
    [CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]

[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler