Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    MaD_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva TR125T-19 satıldı hyosung gt250r yolda (:
    benim zeytin siyah.Zeytin dediğin de siyah oLur zaten
    Turuncusu çok soLuk gözüküyodu.Bi de gri wardı onu da beğenmedim.
    Her$eyde oLduğu gibi motorda da siyahı seçtim.Pişman değiLim

daha aLaLı 2 ay oLdu,şimdiLik bi probLem yok
    bi tek direksiyonda bi gevşekLik war.vidaLarı gewşemiş sanırım.Bi ara serwise götürücem ama zamanım yok.Onun dışında çok memnunum zeytinimden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    aman canım yaa dıreksıon bu ıhmalee gelmess bıran once gotur bnce yada sen bısım bulusmaa gell massalah bısımkıler her derde dewa bulurlar bı aresını ; )

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @arkadaslar
    lastik konusu çok önemli malum yağmurlar başladı acaba kışın lastiğin havasını indirmek gerekli mi ? kaç psi yada bar olmalıdır

Motosikleti
    ewet götürücem en kIsa zamanda.BuLu$maya da geLicem sösss

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı umutpoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @arkadaslar
    lastik konusu çok önemli malum yağmurlar başladı acaba kışın lastiğin havasını indirmek gerekli mi ? kaç psi yada bar olmalıdır
    Valla motorda farklımıdır bilmem ama arabada lastikleri kışın indirmek tersine zararlı. inik lastikte su yolları yeterince görevini yapamadığından su üzerinde kızaklama ve yol tutuşu açısından daha kötü olmasına yol açıyor. normal havasında olması gerekiyor lastiklerin. Ancak dediğim gibi belki motorda farklıdır ama sanmıyorum.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ Mad_star & ALL

Arkadaşlar yerel forumumuzu site üyelerine özel ve temiz tutmak amacıyla yeni kayıtları engelledik. Site üyeliğinizin 1-2 gün ardından yerel forum üyeliğiniz de aktif oluyor. Yani gelip sadece foruma üye olup gitmek gibi bir durum söz konusu değil (en azından şimdilik durum bu).

@ umutpoy
    Umut hatırlarsan erdem abi 22 - 22.5 psi çok uygun demişti. Ama kuru havadan bahsetmişti. Yağmur için bir bilgim yok ama fikrimce YAĞMUR KANALLI LASTİKTE, 19-20 psi iyidir gibime geliyor...

Arkadaşlar bizleri yolda tutan ne motosikletin kendisi, ne amortisörler nede jantlardır. Motoru yolda tutan lastiğin ta kendisidir. Lastik motosikletimizin asfalt ile tek bağlantısıdır. lastik hava basınçlarınızı mutlak suretle kontrol edin. ne kadar pahalı amortisör takarsanız takın, yol tutuş için ne kadar mücadele derseniz edin, aşırı inik yada aşırı şişik lastikler sizi fırlatıp atacaktır. Daha önce pek konuşulmamış olsada, özellikle ve özellikle 2 tekerlekli araçlarda lastik hava basıncı hayati önem taşır. Hatırlatmak istedim.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı umutpoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @arkadaslar
    yetersiz hava basıncı kontrolü zorlaştırır aşırı şişirilmiş lastik ise yer ile teması azaltacağından özellikle kışın kaymalara yol acacaktır. LASTİK BASINCI kitapçıkta yazdığına göre 175KPA/225 KPA arasında olmalı

bu arada diş derinliğini kaybetmiş lastiklere de dikkat etmek lazım
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    Arkadaşlar Bu bi Scooter:
    http://www.youtube.com/watch?v=AhoTYHFgI5I
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    o bi scooter o herif hasta

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    off yaa zaman gecmek bılmedı bugun canım cok sıkılıoo :(

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    o videodaki çocuk scootertrash uyesi taninan birisi zaten
    ]

by_multeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA TRAKTÖR 125ZN
    arkadaşlar size bir test denemesi sonrası yazıyorum bizim scoo lardada ön kalkıyor ama bu kadar gitmez digen olursa da alnında öperim
    Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
    [img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
    [img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    gitmeyelim denemeyelim ehliyetlerimizi alalım efendice kullanalım derim ben

ve hatta byblade kardeşimizin başına gelen o çok üzücü olayı hatırlayalım

netekim 2 yıl üç yıl ciddi kaza yapmadan kullandım diyenin alnından ve aklından öpelim....
    SIYAH DAMALI
    UZJ 63

Motosikleti
    @all
    arkadaşlar bu hafta sonu izmit körfezde yapılacak moto gp yarışlarında ben aslı ve efe hakem olarak görev aldık pazar günkü yarışlara sizleride beklerim

sevgiler
    ]

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı bulent sari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gitmeyelim denemeyelim ehliyetlerimizi alalım efendice kullanalım derim ben

ve hatta byblade kardeşimizin başına gelen o çok üzücü olayı hatırlayalım

netekim 2 yıl üç yıl ciddi kaza yapmadan kullandım diyenin alnından ve aklından öpelim....
    Evet evet , ehliyette eğitimde şart arkadaşlar. Sürücü kursları ehliyet sınavına girmeden eğer tümüne giderseniz epeyce eğitim veriyo . Hemde bi sürü değişik makinaya binebiliyosunuz. Benim gittiğim kursta scooter, racing , cruiser tarzı bi sürü motor vardı istediğine biniyodun. her haftasonu cumartesi pazar 30'ar dakka bin gez süper oluyo yaw.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    sevgili arkadaslarim motosiklet.net mondial 125 zen basligi altindaki yazismalarimiz dikkat ederseniz msn muhabbetine donusmeye basladi motosiklet.net modlarindan uyari almaktan cekiniyorum bu tip msn yazismalarini kendi forumumuzda yaparsak kimseden uyarı almamış oluruz ve istediğimiz muhabbetide yaparız bu konuda hassasiyetinizi bekliyoruz

http://www.zenscooclub.com/forum/for...35&PID=276#276
    ]

Motostyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125ZN
    Selam arkadaslar uzun zamandır yazamıyordum malum iş güç.yeni gelen arkadaslara hoşgeldiniz diyorum özellikle motorsiklet kullanan bayanların artmasna sevinmiyor değilim demekki tek becerebilrdikleri otomobil kullanmak değilmiş .uzun süredir yazamadığım içinde bazı çıkan arızaları paylaşamadım sizinle ama şöyle bi sıralamak gerekirse orta sehpanın kapandığı zaman motora dayanan lastik koptu ve iğrenç bir gıcırtı yapıyo ayrıca sanırım motor biraz çekişten düşmüş olabilir gibime geliyo onceden 100'ü ve 110'u düz yolda cok rahat ve cabuk görüyodu ama şimdilerde 80 de bisüre takılıktansorna hızını alınca 90 100 zorlanıyo bide morota 2 değişik zamanda vibrasyon yaşıyom 1.süre zarfı 60-70 arası 2.süre 90+ da.şimdilik bu kadar herkese keyifli ve kazasız sürüşler.hmm birde önmüzdeki günlerde kısa mesafeli bir gezi yada toplantı yapılacakmı?yapılırsa lütfen c.tesi günleri olsun .
    [url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Ehliyet konusuna azami dikkat diyorum arkadaşlar. Geçen gün iki üyemizi 1'er milyara yakın bir rakkamla şehit verdik. Gerçekten üzücü bir durum. Ha keza ceza durumu gerçekleştikten sonra herkez üzüldü, keyfimiz kaçtı ve geziyi iptal etmeye karar verdik. Ehliyetlerle birlikte temiz sorunsuz sürüşler...
    SYM Wolf 125 Classic

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    evet şehitlerden birisi olarak olası bir polis kontrolünde durumu polisin insafına bırakmak hiç hoşuma gitmeyen bir durum
    zaten son olayda da gördüğümüz gibi fazla bir hareket alanımız da olmadı
    bundan dolayı ehliyet almak zor bir olay değil memleketimizde biraz zaman biraz da para ayırarak bu dertten köklü bir şekilde kurtulabiliriz. yoka motorun anahtarını polise uzatmak zorunda kalırsınız.

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    ehliyet olmayan arkadaslar için site sponsoru gelişim sürücü kursuyla görüşsünler yada bana kesin bir sayı versinler sürkurla konuşurum toplu olarak gidilirse indirim olabilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler