Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Güzel diyosun giallorosso , ama söylede bi durum var asıl scooterları diğer büyük motorcular aralarında pek istemiyo gezilerde. Onların hızını yavaslatmamız sık sık durmamız işlerine pek gelmiyo. Biz onlara ayak uyduramayız onlarda bize uydurmak istemiyo. O yüzden biz kendi içimizdeyiz. Bide burada hepimizde aynı tip motor var ve aslında bumotoru alanlarda birbirine yakın düşünce tiplerinde insanlar galiba. Kendi aramızda süper anlaşıyoruz ve cok güzel bi topluluk olusturduk. Bi gezimize katıl ne dediğimi daha acık anlarsın teşekkürler.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@ giallorosso
Hatırlattığın ve bizide bu organizasyonda düşündüğün için teşekkürler. Bende çok katılmak isterim. Ne diyorsunuz arkadaşlar ?
Bu arada kendi içine kapanık grup yorumuna kısmen katılıyorum. Grup olarak aktivitelerimizi kendi içimizde yapıyoruz, doğrudur. Belki bu konuda da yapabileceğimiz birşeyler vardır. Örneğin bu anlamlı günde fener alayına katılmakla başlayabiliriz.
Ancak bu yoruma kısmen de katılmıyorum. Çünkü bugüne dek defalarca gezilerimize dışarıdan arkadaşlarımız farklı motosikletleriyle katıldılar ve biz bundan hep mutluluk duyduk, davet ettik. Kulüp aslen nostaljik motosiklet kulübü olsada farklı modellerle üye olan arkadaşlarımızı her zaman kabul ettik, ayrımcılık yapmadık. Birde kendi üyelerimiziden yine birçok arkadaşımız farklı kulüplere de üyeler. Onların organizasyonlarına katılıyorlar ediyorlar... Demek istediğim böyle bir kapanık düzen kurmadık, hep bu fikrin aksini uygulama gayreti içersindeyiz. Yinede dediğim gibi bu konu hakkında biraz daha çaba gösterebileceğimiz noktalar olabilir sanırım. Fener alayı iyi ve anlamlı bir giriş olabilir.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
bnce butun zncıler oraa katılmalı ew nekadar bırlık beraberlık ıcınde oldumussu gostermelııyızz ne kadar cok zn olursa o kdr gundemde oluruzz we ıı olurr bence
bende gelirimmmmm.....
ikitekerli günler diler..
Ehi ehi konuyla alakası olmıycak ama Küçük Zenim geldi paylaşmak istedim Artık kışın binmediğim günlerde masamda buna bakarım
@Geçit hakkında
Bu kadar kalabalık ve gürültülü ortamlar bana kaotik geliyor. Seviyesizlikler çok olabiliyor ne yazık nerde çokluk orda kaos
Kendinize iyi bakın
Ahanda Zenciğim
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
[QUOTE=kyox;458681]Ehi ehi konuyla alakası olmıycak ama Küçük Zenim geldi paylaşmak istedim Artık kışın binmediğim günlerde masamda buna bakarım
@Geçit hakkında
Bu kadar kalabalık ve gürültülü ortamlar bana kaotik geliyor. Seviyesizlikler çok olabiliyor ne yazık nerde çokluk orda kaos
Kendinize iyi bakın
Kyox süpermiş abi koptum valla. Güle güle kullan. Aman dikkat et. Tam koruma olayına
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Fener alayı ya bu Cumhuriyet Bayramı Fener alayı arkadaşlar. Yok arkadaşlar olay falan çıkması çok zor. Binlerce polis oluyo zaten...
Bağdan Caddesi'nde oturduğum için her sene istisnasız katılırım. Muhteşem bir şenlik oluyor. Hatta son yıllarda siyasi gelişmeler çizgisini değiştirdiği için iyiden iyiye kalabalıklaşmaya başladı. Tam bir sevgi seli oluşuyor. Koskoca cadde de adım atacak yer olmuyor. Bi Fener şampiyon olduğunda bide Cumhuriyet Bayramında Bağdat Caddesi inanılmaz görüntüler sergiliyor. Olay çıkma ihtimali ancak bir terör örgütünün baltalamasıyla olabilir. Yoksa bireysel anlamda olay çıkması hemen hemen imkansız. Dediğim gibi binlerce resmi ve sivil polis oluyor. Resmi bir geçit bu, güvenlik maximumda.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@kyox
kerim acayip şirin bişe çok beğendim.nerden almıştın???bende alıcam kesinlikle.hatta 29 ekimi o küçük maketlerle evimde fener alayı yapıp kutlamayı bile düşünüorum
Can YERLİ
06 YC 502
bugun 10-10-2006 siteye üye olalı tam 1 yıl oldu
@canyerli
bizde ankara mt olarak bişeyler yaparız 29 ekimde sen üzülme
yeni gelenler hoşgeldiniz
125 ZN
06 ZN 181
@Maket
Feyizoglu.com da Honda joker 90. Kırmızı ve gri renk. fiyat 25 ytl
ilginç bişey diycem maketin altında pil yeri var vidalı ama YALAN . ehuhehu içi boş... Sele altına kaskınızı koyabiliyorsunuz çok hoş
@kyox
abi bence toplu bi alışveriş gerçekleştirelim benim feyizoğluyla az çok muahbbet var eski bi müşterimizdi de
arkaaşlar bence gidelim caddeye motor arkadaşlığı nasıl olurmuş gösterelim cümle aleme ne dersiniz
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@kyox
süper bişey ya siyahından alıp benim düldülün üzerine yapıştırmak geldi içimden ama pahalı gibi sanki
@gezi
fener alayına katılalım derim ben
@darkform
ben evdeyim iftardan sonra çıkıcam yola sende gel mutlaka hem ağmrda durdu
@umutpoy
ne yazık siyahı yok be
@kyox
bizde boyarız biraz uğraşarak boyarsak bişi olmaz
@akşamki tayfa
ben gelemiyorum acil eve geçmem gerekiyor bol eğlenceler allah orucunuzu kabul eylesin
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
@kyox
tüh olmadı ozaman bu arada kerim abicim şu 29 ekim e bişeyler yapabilirsen çok iyi olur ya doğru düzgün görüşemedik bir türlü
@darkform
geliyormusun abi ben çıkıyorum birazdan bir siyahusun telefon nosunu verebilirmisin bna
@umut
Olay karşı tarafta cereyan ediyo (kadıkoy) bide iş çıkışı karşıya git gel kasar beni.. Katılcak arkadaşlardan bol foto bekliyorz
iyi geceler
slm arkadaşlarrrrr
biz carrefour'dan döndük, ilk yazan da benim sanırım
siyahus, mrs. kerik, darkform,derwish ve umutpoy, toplandık, bolca çene çaldık ve evlerimize dağıldık kısa ama keyifliydi
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)