mrs.kerık hosgeldınn
mrs.kerik hoşgeldinnnnn ne iyi ettinde geldinnn
ikitekerli günler diler..
hoşgeldın mrs kerik inş gezilerimizede gelırsın
arkaaşalar gezi süper olmuş aldığım duyumlara ve baktığım fotolara gore allah kısmet ederse grubun önünü açık görüyorum buyuk işler başaracağız
özellikle darkform ve the barbarian a katkılarından ve uğraşlarından dolayı çok teşekkürlerimi huzurlarınızda arz etmek istiyorum(çok resmi oldu beaa)
saygılar....
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@mrs.kerik
foruma hoşgeldin bizimle iyi vakit geçireceğine eminim)))))))))))))))
@derwish
cevahir alışveriş merkezinde o istediğin motor için özel yapım pantolonlarından var dükkanın adı kahveci uğra bir bak bence fiyatı ise 180 tl civarı hem üst olarak montta satılıyor yani istersen takım olarakta alabiliyorsun
bu kış uludağa kayak yapmaya giderken bende bir çift alıcağım su kesinlikle geçirmiyor)))))))))))))))))
@talla
bütün arkadaşlara teşekkür etmek gerek herkez süper bir uyum içerisinde)))))))))))))))))
]
arkadaşlar mrs.kerik yeni biri değil
siyahusun eşi kendisi
ikitekerli günler diler..
hehe anlamamısmı kımse hasanın sıfresı flnda demıs bıde
Mrs. Kerik
Meltem&Latif ten kocamaaaaaaaaaaaaaan bi hoşgeldin
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@ Mrs.Kerik Hoşgeldin hayatıııım e zamanı gelmişti artık .
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
yaw ben hiç sizi yüz yüze gormedım ama fotolardan tanıdık gelmiştiniz ama ii kandırdınıs bizi kerik ailesi )))
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@mrs kerik
yaw bende diyorum hasanın şifresi ne alaka haay allah sölesen eşiyim diye tekrar hoşgeldin sevimmmmmmm
]
hooşşşşbulduukkk arkadaşlar çok mutlu oldum keşke daha önceden kayıt olsaydım latif & meltem gezilerde sizi görmek istiyoruz motoru satmadıysanız eğer,diğer bütün arkadaşlara teşekkürler çok sıcak bi karşılama oldu
(beni tanımayanlar için ise ben hasanın yani siyahusun eşiyim )
Bizde çok istiyoruz ama bu haftasonu küçük bir kaza geçirdik motorla. Meltem de bende Allah'tan motorun üstünde değlidik
Meltemin kuzeni ısrar etmiş o da vermiş kız da aniden gazı kökleyince motor şahlanmış daha üstüne binmeden.
Motorda sanırım pek bişey yok haftasonu servise bırakıcam nolur nolmaz diye hem 500km bakımıda gelmişti. Ondan sonra inşallah havalar güzel olursa katılrız.
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
arkadaşlar bizim siteye üye olur olmaz bir kendini bilmez beni msnine ekledi bişiler yazdı walla moralim bozuldu acemi olduğum için bütün iletişim bilgilerinide yazmıştım ilk işim onları silmek oldu yani sizin anlıycanız dakika 1 gol 1
@latifpolat
çok geçmiş olsun onlara bişi olmasında motor tamir edilir nası olsa ,inşallah görüşürüz üzüldüm walla :(
@mrs.kerik @siyahus
iyi niyetli kötü nasıl oluyor gruba bayanların msn lerine alarakmı katılcakmış
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Bayanların onayını almadan ekleyen ya da birşeyler yazıp gönderen arkadaşlar.Böle yaparak erkeklik gururlarınızı ayaklar altına alıyosunuz.Kendinizi MAHO olarak görüorsanız ki böle yaparak eminim görüyosunuz sizin yeriniz burası deil.Lütfen böle basit hareketler yaparak kendinizi küçültmeyin.
@Mrs.kerik
ben anlamıştım zaten yaaaa .
@latifpolat
geçmiş olsun.Bişe olmaması sevindirici
Can YERLİ
06 YC 502
@latifpolat
abi geçmiş olsun ya arkadaşınn kuzenınede motora da bi ara ömürün oralara gelınce goruşelm yaw cebim yazıo sitede gelınce ara ben buralardaym ya avcılaar(okul orda) ya merter(işim orda)yada ömürdeyım (evım burda)
@siyahus
gruba katılmak için bayanların msn sinimi tercih ediyor yuhh ya buna bir çözüm bulacağız en kısa zamanda ben bu kişilerin nick ve msn lerini tespit ediceğim ve teşhir ediceğim adreslerinden tutun telefonlarına kadar msn abazaları .......
]
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)