Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Resimler hakketen güzel. Dayıda olaya renk katmış
    [CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
    [CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
    [COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    droral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125T, Kymco Grand Dink 250, Honda Today
    @droral
    abi süper ya sizi tebrik ederim bu buluş için ayrıca teşekkürler ama şöyle bir olay var sakın far açıkken motoru çalıştırmaya kalkmayın zaten motorun ürettiği güç 60watt(12v*5A=60w) akü zarar görebilir[/QUOTE]

Sevgili umutpoy, ben farlarımı gece ve gündüz hiç kapatmıyorum. Dolayısıyla da far açma-kapama düğmesini hiç ellemiyorum. Yaklaşık bir yıldır motorumu far açıkken çalıştırıyorum ve bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım....

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı droral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @droral
    Sevgili umutpoy, ben farlarımı gece ve gündüz hiç kapatmıyorum. Dolayısıyla da far açma-kapama düğmesini hiç ellemiyorum. Yaklaşık bir yıldır motorumu far açıkken çalıştırıyorum ve bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım....
    Ne akü çıktı bea... ne dediysek yüzümüzü kara çıkarttı. Alarm kadırmaz dedik, far kaldırmaz dedik onu dedik bunu dedik hepsinde mat etti bizi. Demekki o kadar da dandik diilmiş...

@ DAYI
    Abi dayı her resimde var delirtti beni resim seçemedim resmen

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @droral
    o zaman harika bu far buluşu . Tekrar teşekkürler

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @all
    gezi ve resimler çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.
    @DAYI
    geziye renk kattığını düşündüğüm bir insan.pis pis gülüşleri de ayrı bi cumhuriyet.Yurdum insanı işte.çok güldüm.
    Can YERLİ
    06 YC 502

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    eheheh dayı yav sen bide gezidekilere sor ortalıgı birbirine kattı adamın fren yapmasıyla dengesinin bozulması bir oluyo jipe çarptı bide bidaki geziye olurda gelirse 5-6 kişiyi kafadan düşürücegini düşünüyorum

Motosikleti
    herif tek tek bütün motorların frenlerine baktı ya:D öldüm gülmekten bi ara bana yöneldi yol da hemen frene bastım geçti beni nemelazım üstüme flan çıkar öldürür dül dülümü

burakxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    arkadaşlar yarın buluşma gibi bişey olucakmı iftar yapıp dolaşırmıyız ona gore bende gelirim belki

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    @ burakxxx yarın akşam carefourda bulusuyoz , erken gelenler iftar yapıyo geç gelenler muhabbete katılıyo ama caddede gezermiyiz bilemiyom

Bu arada fotoğraflar sitede rapidede yükleniyo . 54 foto biraz zaman alıyo :( bu yüzden fotolara darkform gibi yorum yazamadım maalesef affedersiniz artık. Rapiddende indirmek biraz vakit alabilir 42MB çünkü Allah kolaylık versin.

http://www.zenscooclub.com/album_gos...geziler&gID=19

http://rapidshare.de/files/36132687/Scooclubgezi5.zip
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

by_multeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA TRAKTÖR 125ZN
    abi resimlerde eliffin çektiği resimlerin tarihlerine dikkat edin 7 ayın bilmem kaçı yılı 2029 he bide saat gece 3 civarı
    Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
    [img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
    [img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]

Motosikleti
    @siyahus
    teşekkürler abicim resimler harika eline sağlık boş zamanlşarında fotorafçılık yapıyorsun galiba çok profesyonel resim hayran oldum

cengizhankavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda varadero xl1000v
    tebrikler arkadaşlar güzel gezi olmuş zaten beraber olunca güzel olmayan gezmi olur?bende en kısa zamanda aranızda olmak isterim kalın sağlıcakla.bu arada benim zen 6200 km ye geldi halen gidiyo ateş gibi,ben alalı 1 ay olmadı daha vede 4000 km de aldım bunu sadece işe gidip gelirim diye ama heryere gidiyorum :D
    her yolculuk bir macera

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ Dayı.

Bir ara önümde düşmek üzereydi. Tamamen dengesini kaybetti. Eywah gitti bu sefer derken yanındaki jeep'e çarpıp düzeldi. 15 saniye sonra yine önümde giderken duran araba ile kaldırım arasına girmeye kalktı. Aslında motor rahat rahat girer o araya fakat bu motorun üstünde bizim DAYI var. Dayı panikleyince eywah düşüyorum bi sağ bi sol derken milimlerle kurtardı geçti. Geçince önündeki trafiği açık zannetti ve gaza abandı. Ama önündeki araba duruyor. Haydaaa bu seferde bir fren bi sağ bi sol sol ayak içeri sağ ayak dışarı hop gidon sağa falan derken..... Düşünün 4-5 km böyle geçti. Adım başı tehlike. Dayı potansiyel kaza unsuru. Güleyimmi ağlayayımmı. İçim çekiliyor ama bir yandan da gözlerimden yaşlar geliyor gülmekten. Allaha emanet gitmek diye buna denir.

benzincide hepberaber durduk. Dayı hala ZeyTiN cennetinde bütün motorlara saldırıp arka frenlerini mınıcıklıyor (benim arka frenim tutmuyor acaba bu gençlerinki nasıl). by_multeci geldi "dayı naaapion sen aman dayı kendine dikkat et bak sakat gidiosun" dedi. Bizim dayıda yapıştırdı "Ben bilmemneköy de itfaiye şöförüyüm hızlı giderim"

Yav resmen ağladım gülmekten. Anlatmaklada olmazki görmeniz lazım. Dayı anlatılmaz Yaşanır...

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @darkform
    barış baba eliff makinadaki tümm resimleri rapide yukleyebilirmisin)))))))
    ]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    125ZN
    Ya bugün akşam biraz boştum. Dedim zenimi biraz daha tanıyayım. Açtım iç organlarını baktım şöyle bi. İşte vidaları falan sıktım sağındaki solundaki. İçeridekilere hiç dokunmadım. Bu arada farın yanındaki vidalardan biri eksik. DAYI sökmüş olabilir mi? Bu arada ZENimi çok hor kullanmışım. İçi neredeyse çamur olmuş.
    Gelelim sadede: En son aküyü bağlarken herhalde ters bağladım. Sigortada bi ışık gördüm. Daha sonra kabloların yerini değiştirdim. Fakat yine çalışmadı. Sigortayı elime alıp baktığımda ise içindeki tel kopuktu. Sizce zenime ne oldu?) Bir diğeri Akünün kutup başları normalde öne mi bakıyor yoklsa atkaya mı? Herkese iyi geceler. Acele cevap istiyoruuuum. Lütfeeeen. Yarın akşam Floryaya gitcemmm.

tamamdır arkadaşlar teknik sorunlaru,ı karıştırırkengördüm. Bujinin kutup başaları öne bakıyor. İyi geceleeeeer

Motosikleti
    @bahtiyar
    siyah olanı eksi kutuba kırmızı olanı ve de sigortayı artı kutuba bağlıyacaksın sigorta kutusunun içinde yedeği var onu takarsın oraya yönü farketmez
    işte sigorta bu işe yarıyor o olmasa bütün elektrik tesisatı yanacaktı sana 300 ytl ye malolacaktı fakat o yandı masraf 25 kuruş !!

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ bahtiyar
    evet bahtiyar umutpoy'un da dediği gibi elektrik ile ilgili her kablolamada kırmızı + ve siyah - akımdır. Akü kutupları öne bakıyor, yedek sigortayı yanan ile değiştirip, kırmızı kabloyu +'ya siyah kabloyuda -'ye bağla ve devam. Hiçbir sebeple, bir şekilde sigortasız bağlamayasın. Aksi takdirde bir dahaki bir kısa devre'de umutun dediği 300 YTL uçar gider.

@ thebarbarian
    yükliim yükliimde bu yavaş bağlantıyla nasıl yükliim... Bi denicem. Ayrıca makinanın ayarlarını yapmadığımız için resimlerin hemen hemen 3/4'ü haşat...

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    gunaydın herkesee eet arkadaslar ayarlarını yapmadıımız ıcın makınenın azızlıgıne ugradık genede guzel resımler war tarıhh olayıda harbıden bnıde kopardı ıdare edın artık napalım

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @darkform
    kanka en iyisi sen bana cd ye cek kargo yap işyerine ben burdan yukliyeyim boş vaktim çok nasıl olsa))))))))))))))))))
    ]

kill_nill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    günaydın herkeseee..
    o dayı bey amca (o nedemekse) banada bişiy dedi bende efendim anlamadım dedim..
    saol iyiyim diye karşılık verdi bana.. ehueheue
    fotolar için teşekkürler..
    bide arkadaşlar sitede bişiy dikkatimi çekti (zamanında aspde çok site yaptım eheueh) herhangi bi sayfadan üye girişi yaparak girdigimizde tekrar aynı sayfaya yönlendirmiyor.. giriş sayfasına yönlendiriyor.. bence hangi sayfadan geldiysem oraya login olmuş bi şekilde girmeli.. minicik bi yorum..
    ikitekerli günler diler..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler