aslında yarınada acele bi gezi düzenlyip yada ileriki bi tarihe akşam zenlere bide cadde yuzumu gostersek yada bostancı sahilde falan toplanıp otursak iftar sonrası
aslında yarınada acele bi gezi düzenlyip yada ileriki bi tarihe akşam zenlere bide cadde yuzumu gostersek yada bostancı sahilde falan toplanıp otursak iftar sonrası
@ by_multeci
abicim msn adresin nedir. Ben pek sık kullanmıyorum MSN'i yanlız. Mail ile bana daha rahat ulaşabilirsin.
@ bulent sari
Bulen ya allah razı olsun. Ben daha buyuk bir sorun var sanıyordum. Sayende çözdüm, teşekkür ederim.
@ carrefour takımı
bana uyar, saati söyleyin yeter, iş çıkışı 4 dakikada ordayım
Mad_StaR
Hoşgeldin
@ kill_nill
Rica ederim. Umarım kafadan attığımız o geçici çözüm işini görmüştür.
@ kyox
tekrar geçmiş olsun - maket süper, ben bir tane alıyorum
@ siyahus
korumlar iimiş. Derwish'e bi tane taktıralım. Yoksa motorun geriye kalan yarısıda yok olacak
@ umutpoy
gelmeye çalış yarınnn
GEZİ RESİMLERİ:
Az sonra eklemeye başlıyorum. Çok yoğun bir gündü, malum hafta başı, kusura bakmayın geciktim.
Bu arada elinde/makinasında resim olan arkadaşlarım, siteye resim ekleme işini üyelerde yapabiliyor biliyorsunuz. Oldukça da basit. Bir deneyin isterseniz.
Kulüp moderatörlerimizden thebarbarian'ın yazdığı mesajı herkezin dikkate almasını bende önemle rica ediyorum. Tatsızlıklara mahal vermeyelim:
"@all
sevgili zenscooclub üyeleri sitemizde kayıtlı olan bayan arkadaşlarımızın msn adresleri karşı tarafın onayı alınmadan msn listelerine eklenmektedir bayan üyelerimiz bu durumdan rahatsız ve şikayetçi olmuş durumundalar sizden grup adına ricam gereken anlayışı ve hassasiyeti göstermenizdir
"
SYM Wolf 125 Classic
eet darkform sonunda geldıı resımlerı gorebılır merak eden arklar hepsı bnde saten
waLLa Elif hadi ben de merak ettim.Hadiiiiii
@bulent sari
ya bu karşı(anadolu) grubu ne güzel böle akşamları falan görüşüp duruyo biz niye böle şeyler yapmıyoz aksamları beşiktaşta filan ya da ne biliim taksimde yapalım derim böle şeyler ? barbarian aykan onur hakan Kill nill can ve diğer arkadaşar hı?
Valla ben neredeyse her gün beşiktaşa gelebilirim. Ama kimi zaman uzun kalırım kimi zaman kısa. Foruma çok sık bakamıyordum ama avrupa gezileri için hergün okuldan çıkmadan bakarım artık.
hoşgeldin mad star
@all
bence de grubumuz çok süper. Ve çok hızlı bir şekilde büyüyor.
hoşbuLduk burası süper yaa inş.en kısa zamnda buluşmaLara geLicem.
Caddede bi sürü 125 süper oLur
arklar caddeıı dusunun walla ıı olur bıde mujde fotolar konmuss hadı bakın bakalım zen clup te
burdan herkese sesleniyorum hiç kimse çin motoru alması özellikle dışı plastık olanları almatın pişman olacagınıza emınim garanti bile vere bilirim çunku bendedevar
arkadaslar fotolar gusel bıras makınemın azızlıgıne ugradık ama olsun guzel ama bı kactanede buraa koyalım bu sıtedekılerde acıp baktıklarında gorsunlerr barıs ellerınden operr
@yarışçı 14
ne oldu böle ateş püskürüyosn???bizde var çok şükür hiçbir sorunumuz yok
125 ZN
06 ZN 181
ben gıdıom arklar det det tartısma yokk hee hadı ıı aksamlar
yaw carrefour grubuuuu! acaba yarın carrefour sonrası bi cadde mi yapsak ne dersiniz?
arkadaşlar 31 resim ile "5nci ZeN ScooClub Gezisi" fotograf albumlerine eklendi.
Keyifli seyirler.
Satasanlara lutfen cevap yazmayalim.
Sevgiler,
DarkForm
SYM Wolf 125 Classic
ResimLere baktım harikaa bi gezi oLmuuşşş
harbi güzel gezi yapmışız DAYI!!! nın resmini çıkartıp motorun önüne asacam
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)