hoşbuLduk teşekkürler
hoşbuLduk teşekkürler
@mad_star
Hoşgeldin Selcan Ankara'dan sevgiler.
Tamamdır derwish, yarın saat 19:00 da ordayım mülteciyle buluşuruz sırayla gelenler bizi yemek katında çay , sigara falan içerken bulabilir. darkform dan ses çıkmadı henüz ama gelir inşallah oda.
mad_star hoş geldin ,
Bu arada arkadaşlar zenscooclub 110 kişiye ulaştı ve katılım ivmesi her gün artıyor. Maşşallah.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Selam arkadaşlar , gezi baya keyifli olmuş anlaşılan tebrik ederim ..
@Yeni arkadaşlar hoş gelmişler grup büyüdükçe geziler daha bi şenlikli olacak yehhhuuu ..
@Avrupa grubu.. Ramazan bitmeden bi iftar yapalım tabi Anadolu da gelebilir geç bulmazlarsa... Sultanahmet köftecisine gidelim ne dersiniz...
Size traji komik bir olay anlatıcam ..
Geçen akşam eve işten motorumla geldim kontağı kapattım baktım ODA NE! motor susmuyor Allah aywayı yedik. Dene dene olmuyor. Pazar saat olmuş 10, bu saatte Motorcu serviste bulamazsın.. Aklıma Barış baba geldi danışmak için hemen onu aradım Bana Akü kablosunu çıkarmamı önerdi bende özenle bi yandan gırgır çalışan motorumun aküsünü kontrol kalemi ile vidalarını söküp çıkardım ODA NE! motor susmadı, öbür kabloyu çıkardım yok susmuyor az enerji kalmıştır die gaz verdim baya bi yok susacağı yok.. 1 saat bi telaş .. Sonunda yoldan geçen bi motorlu abiyi durdurdum, eleman bana Alarmın varmı onu kapat dedi .. Ehuehu bi düğmeye bastım sustu meğer alarmım sessizde iken motoru çalıştırmışım devredeymiş Alarmı olanların aklında olsun
O akşam Barışı da telaşlandırıp rahatsız ettim. Burdan tekrar öpüyorum saygılar abi
@darkform şu reklam olur dediğim duyuruyu burdan yapsak sorun olmaz dimi
Arkadaşlar Feyizoglu.com da bizim Scoolarımızın maketleri var. Honda shadow Kırmızı ve gri 25 ytl
Herkeze scoolu günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@MaD_StaR
hoşgeldin
@kyox
O maketi bende gördüm hatta alacaktım ama sonra vaz geçtim ben kendim yapacam zaten bugune kadar ne istediysem hep kendim yapmışımdır büyük maliyetli işler haric
biliyorum zor olacka baya bi zaman alacak ama kendin pişir kendin yeler her zaman hoşuma gitmiştir
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
ho$bulduk.geziLere katıLmaya çaLışacağım.Çünkü çok güzeL bir ortam beLLi ki.
Arkidişler Honda Joker diyince bakın neler çıktı ehuehu bunu sitemizde modifiye zenleremi Honda shadowamı eklesek ?
Bi de bu linke bakın
http://50ccm.webpark.pl/Honda/mjoker_2.jpg
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
waay bu çok güzeLmiş yaa ayna gibi süper
oo super seyler goruoorum neler oluooo ??
siz lastiklerine bakın
]
Ön tampon korumasıda güzel duruyor
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
ewet çok güzeLmiişşş
Ahanda darform , derwish bahsettiğimin yan ve ön korumalar bunlar gibiişte . Acaba özel ölçüyle yaptırılabilirmi. dreamdarka yaptıralım yoksa butun hayatı motor boyamakla geçecek
ya bu geziler çok eglenceli oluyo bence 3 gunde bi yapalım
bide geçen gun çok şanslı bi grup oldugumuzu farkettim aramızda kıl uyuz uyumsuz hiç bi insan yok herkes zen ruhunu taşıyo
@buraxxxxx
kıl uyumsuz puhahahahahahhaha öle adamları aramızda barındırmayız heralde ehuheuheue
]
@siyahus derwish
yarın iftardan sonra bende gelebilirim die tahmin ediyorum(tabi isterseniz ) gelemiyecek olursam haber veririm
@droral
abi süper ya sizi tebrik ederim bu buluş için ayrıca teşekkürler ama şöyle bir olay var sakın far açıkken motoru çalıştırmaya kalkmayın zaten motorun ürettiği güç 60watt(12v*5A=60w) akü zarar görebilir
yaw bu burak süper adam onur da ööle ama kardeşim geçen gezide bi ton macera anlatmışsınız bu sefer bişii yok valla başkalarından dinliyoz sizin maceraları. Bi daaki buluşmada canlı performans istiyoz ona göre.
uyuz adamlar muhabbete bakıp sarmaz bizi burası diyolar heralde
Umutpoy abi isterseniz ne demek yaw , yarın da süper olacak heral
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)