@droral
verdiğin bilgiler için emeğine sağlık çok teşekkürler en kısa zamanda değiştiireceğim bunu www.zenscooclub.com da teknik verilere eklersen sevinirim ....
@droral
verdiğin bilgiler için emeğine sağlık çok teşekkürler en kısa zamanda değiştiireceğim bunu www.zenscooclub.com da teknik verilere eklersen sevinirim ....
]
kulüp etiketlerini motorların neresine yapıştırıyorsunuz...
varmı öyle bir ayarlama...
herkes aynı yere yapıştırırsa hoş olur diye düşündümde...
yakında etiketlerim gelir...
bir foto ekleyerek nereye yapıştırdığınızı gösterirseniz sevinirim sevinirim...
@ droral
Tek kelimeyle efsanesin diyorum. Emeğine sağlık. İşte bu motorsikletlerin bu huyuna bayılıyorum, drodal gibi azmedersen bu motoru bi şekilde uydurup kaydırıp, yürütürsün , büyütürsün. Yap boz gibi hastasıyım. Tekrar bu harika paylaşımdan dolay teşekkür ederim (özellikle umutpoy ve derwish, drodal'ın bu postunu okuduklarında delirecekler bence.)
@ gezi ekibi
Gelen herkeze selamlar sevgiler. Hakkaten en keyifli gezilerimden biriydi. En kötü günümüz böyle olsun, gelen herkeze tekrar tekrar teşekkürler. Kill_Nill pek çoğumuzu sürüşüyle kendine hayran bıraktı. Bayan şöförlere laf edenlere ağzının payını verircesine, bir çoğumuzdan daha emin, sağlam ve dikkatli. Tebrikler, budur diyorum
Fotoğrafları eliff'den aldım. Yarın öğleden önce siteye eklemeye başlarım.
@ antikacı
Trabzooonnn... katkından dolayı çok teşekkürler. Yarın stickerların kargoya verebilirim diye ümit ediyorum. Stickerlar için standart bir yer yok, nereye istersen.
@ barbarian
olm yorgunluktan ölüyorum. Ama saat 2 ve uyuyamıyorummm... Yok bi daha fondü mondüüü mahvoldum maffff... Bitirdin beni mod.
@ dreamdark
Abicim n'olur takma kafana. Seni anlayabiliyorum. Ancak motosiklet bu, mutlaka olacak çizik çuzuk. hem onlara çizik denmez nazar boncuğu onlar nazar boncuğu.
@by_multeci
Multeci "dayı"yla bozdu bütün yol. Ve beni acayip güldürdü. Allahta seni güldürsün. Sayende bütün dönüş yolu acayip eğlenceli geçti benim açımdan
Bugün sabah Bülent anadolu yakasından vapur ile geçerken (bizim vapuru kaçırdı ve bir sonrakiyle geldi) Dorado'nun su soğutmalı 200 c'lik kocaman bir modelinin üzerinde bizim sticker'ı görmüş. Bu kulüp çığrından çıktı
selamlar, sevgiler & ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Arkadaşlar tekrar merhaba, farınızı yenilediğinizde motorunuzun dış görünüşünde hiç bir değişiklik yok. Farın dışındaki nikelaj muhafazaya hiç dokunmuyorsunuz. Sadece içindeki far camı ve tasını(aynasını) değiştiriyorsunuz. Dışarıdaki orijinal kromajlı muhafaza aynen duruyor....
@droral
araştırmacı gazeteci uğur dündar gibisin valla helal olsun diyorum sonrada susuyom tıp
@darkform
nedir abi öle güldürdü falan ayıp yani delikanlı adamız komik insanmıyız biz dayıyaya geline adam bir efsaneydi hele o fren mevzusu yokmu ya yolda gidiyom adam yolu kapattı soru soruyo arkadan korna gelmeze daha duracak bide jeep mevzusu var adam düşecek yere jeep e çarpıyo düzeliyo abi bundan sonraki tüm gezilerde en geriden gelecem komedi oluyor yahuu
birde beni msn eklede bir kaç bişi soracam sana forumla ilgili
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
arkadaslar gezı gercekten cok guseldıı herkesse tek tek tesekkur ederımm..kıll_nıli gercekten kutluorum bnde cok gusel we motora cok yakısmıss yakında bnde oyle aranısda olucam yaa saten cok zewklıydıı yaa kullanmak ya gercekten herkeze tessekkur ederımm sızlerle cok ıı wakıt gecırılıoo yaa
günaydın arkadaşlar
evet keşke gelebilseydim sizinle sonuna kadar ama bu klübün her yeni üyesini tanıdığımda motoru aldığıma da bu klub girişimi içerisinde yer aldığıma da çok seviniyorum.
@darkform
abi çözdünmü gelen ses meselesini bu arada?
SIYAH DAMALI
UZJ 63
selamlar tayfa
problemsiz bir gezi yaşadığınız için kutlarım.
@darkform
senin dediğin dorado ile ümit ile ben geçen gezi için haremden karşıya geçerken tanışmıştık (sanırım o adam) hoş sohbet bir insandı
far olayına gelince aslında çok iyi bir çözüm bulmuş DRORAL benim aklıma gelmedi aslında ben ön farı komple değiştirmeyi düşünmeye başlamıştım ki bu çözümü gördüm uygulayacağımı sanmıyorum şu anki halinden memnunum ben.
hafta içi uyan olursa KOZYATAĞI CARREFOUR da bir buluşma ayarlanabilir. yalnız bir iki gün önceden kararlaştıralım zira işten geç çıkıyorum ona göre ayar çekeceğim.
Selam Arkadaşlar
@droral
süpersin.teşekkür ler paylaşım için.Bu arada toros farı oluosa,murat 131 farı da olur.içini bilmiorum ama dış aynı.toros bulamayanlar için alternatif.(aslında benim aklıma gelmişti beeee )
@ALL
hani resimler arkadaşlar.Özendiriosunuz bari merakımızı giderin
Can YERLİ
06 YC 502
canyerlı resımler ogleden soora sıtee eklencek
emre maıl adresını ozelden at sana senın resımler yollıım
ya bu karşı(anadolu) grubu ne güzel böle akşamları falan görüşüp duruyo biz niye böle şeyler yapmıyoz aksamları beşiktaşta filan ya da ne biliim taksimde yapalım derim böle şeyler ? barbarian aykan onur hakan Kill nill can ve diğer arkadaşar hı?
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@derwish, @siyahus, @dreamdark
neden olmasın ayak üstü 4 kişi olduk iyimi
ok.
yarın için öğleden sonra mesaj yazarım buraya
saat 19:00 uygun mudur herkese ?
@bulent sarı
baba ben her akşam motor üstündeyim efe ve aslılarla bu arada çarşamba salsa dersim var onun dışında istediğiniz zaman görüşebiliriz
@all
sevgili zenscooclub üyeleri sitemizde kayıtlı olan bayan arkadaşlarımızın msn adresleri karşı tarafın onayı alınmadan msn listelerine eklenmektedir bayan üyelerimiz bu durumdan rahatsız ve şikayetçi olmuş durumundalar sizden grup adına ricam gereken anlayışı ve hassasiyeti göstermenizdir
zenscooclub
mod
]
@ derwish
bana uygundur her türlü nasılsa 1 dak ka uzaklıktayız
ya bugun arka ayağı çok kolay indirdim
çok kolaymış meger
arkaya doru çekmem yetti.. eheueh
motor sayesinde güçlendim zaten 97 kiloyu kaldır çek çevir döndür
ikitekerli günler diler..
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)