Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Urban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial ZN 125
    Herkese iyi geziler, umarım çok eğlenirsiniz...

Dün ilk kez, Köroğlu'nda bir Zen'ci dostumuzu durdurarak kendisine klüp stickerlerinden verdim. Umarım yakında kendisini de aramızda görürüz (yada o zaten bizimle birliktedir???). Bu şekilde eylemlerimiz devam edecek.

@ canyerli, redragon, roa
    Benim işyerim hemen Beğendikten aşağıya inerken sağdan 2. bina. Kızılay çok yakın. Ama bu da sorun değil. Uygun bir yer ve ortam bulup hem tanışma, hem de stickerleri ulaştırma fırsatı yaratabiliriz.

@ darkform
    Sevgili admin dikkatinden hiçbir şey kaçmıyor . Bundan sonra her yerde club logosunu ön plana almaya çalışacağım. Bu arada madem buralara kadar geldik, hani arabalarımızın da camına yapıştırabileceğimiz tipte stickerler de yaptırabilir miyiz acaba.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kill_nill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    geziden sonra ilk yazan benim heralde ehuehu
    herşey çok güzeldi hepinizle tanıştıgıma çok memnun oldum..
    önümüzdeki gezilerde görüşürüzzzz
    ikitekerli günler diler..

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @Urban
    Benim işyerimde kızılayda.ne zman herkes müsait olursa o zman bi görüşelim.Abicim tunalıda baya var zenci Stickerlar elime geçince vericem hepsine.Bu arada 2 gün önce hiç beklemediğim bi olay oldu.tam eve 2 bina kala kocatepe köprüsünden 3 tane zen çıktı ve ışıklardan tunalıya döndüler.çok uzaktım yetişemezdim.ama inanamadım.acaba onlar kimler çok merak ediyorum... Birgün onları görüp te siz kimsiniz dediğim zman,"asıl sen kimsin lan,biz ... clup tanız demelerinden korkuyorum.
    Can YERLİ
    06 YC 502

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @all
    gezi sonrası kill_nill den sonra ikinci olarak bende evdeyim gezi süperdi hepinize teşekkür ediyorum
    kısa bir boğaz turundan sonra karadenizin eşsiz güzelliklerinden biri olan garipçe köyüne vardık kale gezintisi yemek molası ve ardından rumeli fenerine gittik fenerdeki kalede bir süre vakit geçirdik resimler çekildik umut sağolsun bir kere daha motorun üst kapağını söküp motorun aksamını tanıttı daha sonra iftara yetişmek için yola koyulduk iftara birbuçuk saat kala fındıklı kahve dünyasında mola verdik vee molanın ardından iftar açıcak olan arkadaşlar sultanahmete gitti ve süper bir gezi oldu tekrar tekrar grup adına herkeze teşekkür ediyorum...

@umutpoy
    anahtarını alıcaktım unuttum

@darkform
    fondüüüüüüü zen in kanatları açıldımı)))))))baba unutmazsın değilmi şile gezisi fotolarını yuklemeyi
    ]

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    üçüncü de benim heralde
    anadolu yakasında darkform, siyahus,elif buluşup motorla karşıya geçtik orada diğer arkadaslarla buluştuk her gezi gibi buda çok zevkli idi çok eğlendik havanın puslu olmasına rağmen herşey çok iyiydi dreamdarkın motoru çizmesi, durduk yere kendliğinden kırılan sinyal gibi ufak tefek pürüzler vardı sadece
    @thebarbarian
    anahtarı verdim de sen almadın. Bu arada ağzının tadını gerçekten biliyosun şu ikram çikolatalar süpermiş
    @kill_nill
    gerçekten çok güzel kullanıyorsun motoru. Motosikletin üzerinde çok şık duruyorsun tanıştığıma çok sevindim

Motosikleti
    @umutpoy
    ağzımın tadını iyi bilirim ehuehuheuhsen dua et çukulata verdim ehuheuh
    ]

kill_nill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    @umutpoy

teşekkür ederimmm
    motoru açıp anlattıgın içinde tekrar teşekkürler...
    ikitekerli günler diler..

gerigelenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 zn
    istanbul grubuna çalışmaları için teşekkür ederim...
    havale tamamdır stickerları bekliyorum
    zen scooclub'ün trabzon temsilciliğini üstlendim...
    burda 1 asya ve 1'i bayide olmak üzere 3 zeytin var...
    yani 4 olduk...trabzon grubu güçleniyormu ne...

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    @antikacı
    ankara bile okadar deyil nerdeyse :d
    125 ZN
    06 ZN 181

gerigelenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 zn
    motoru kahvenin önüne çektim...
    ilk aldığımda bu nedir doğru dürüst bişey alsaydınya diyenlere bile güzel gelmeye başladı zeytin...
    hergün onlarca kişi motoru inceliyor...
    iyi ki almışım bu motoru..

redragon merhaba kardeş beni sormuşsun mesajını bulamadım umarım bir problem yoktur selam
    sailor

Motosikleti
    125 zn
    yok abi nolsn,aynı sen naptın alıştınmı motoruna, sorun flan varmı
    125 ZN
    06 ZN 181

soilor

sorun yok işimi fazlasıyla görüyör çok keyifli ve güzelmiş keşke daha önce alsaydım arabayı çıkarmıyorum artık ufak tefek işlere bire bir ve çok tasarruflu canım sıkıldıkça geziyorum kızımı bindirince inmek istemiyor onunda çok hoşuna gitti sorun yok şükür herkeze selam aman yavaş lütfen
    sailor

Motosikleti
    125 zn
    nerde bu zenciler ya?????
    125 ZN
    06 ZN 181

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Selam arkadaşlar , gezi süperdi herkese çok teşekkürler. sıkışık trafikte sahilyolunda bi scooterım olduğuna cok mutlu oldum sanırım garipçede bi ev bulursam alıp oraya yazlık niyetine gidecem (Piyango çıkınca) .Çok sevdik orayı. Yolda en komik sahne hisardan geçerken gri iyibi arabanın içinde iki genç 'ana motorlara bak laaa hepsi aynııı' deyip bizi alkışladılar çok güldük
    ben ve eşim , bahtiyarefe ,dreamdark ve ismail geziden sonra sultanahmete gittik acaip trafikvardı ama biz aralardan derelerden geçip ulaştık tam ezan okunduğunda biz motorları parkettik. Yeni arkadaşlarla tanıştığıma cok memnun olduk. Kill_Nill cok güzel kullanıyorsun motoru , başta acaba gruba ayak uydurabilirmisin diye düşünmüştüm sonra kendimden utandım elifte bahtiyarefe'nin motoru epey bi kullandı hatta bi ara rüzgar gibi geçti yanımızdan nooluyo dedik fotoğrafları unutma sakın bende yarın akşam siteye koyacağım malum bu gün epey bi yorgunum saat 10 da girdik eve. Herkese iyi geceler diliyorum.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    @siyahus&eliff
    resimleri hemen yukleyinnnnnnnnn eliff msn ye ekle beni )))))))))))))))))))))))
    ]

sailor

redragon kardeş senin gönderdiği mesajları bulamıyorum ben bu siteyi anlamış deyilim başkayerlerde buluyorum gerçi bu motor muhabbeti deyil ama soylemek istedim kolay gelsin

thebarbarin kardeş sende mesaj atmışsın size komik gelecek ama gerçekten ulaşamıyorum ondan dolayı yanıt veremiyorum
    sailor

droral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125T, Kymco Grand Dink 250, Honda Today

far hakkında...

Herkese merhabalar, bir seneden fazladır Asya 125T kullanıcısıyım. Forumunuzda okuduğum kadarıyla far problemi yaşıyorsunuz. Ben bu far sorunumu motorumu aldıktan 2-3 ay sonra çözdüm. Birazdan aşağıda anlatacağım ucuz sayılabilecek yöntemi üşenmeyip uygulayanlar en az bir araba farının aydınlığına kavuşacaklar...
    Bizim motorların farları iki parçadan oluşuyor; 1- plastik far tası, 2- plastik far camı. Bu sistem en fazla 35w'lık ampülün ısısına dayanabiliyor. Daha yüksek wattlı bir ampül ısıdan dolayı sistemin eriyip deforme olmasına yol açıyor. Araştırmalarım neticesinde Renault Toros'ların farlarının bizim motorlara uyduğunu saptadım. Tek yapmanız gereken oto sanayiinden bir adet Toros farı (camı ve tası birbirine yapışık "optik" far), bir adet 55/60w halojen far ampulü ve bir adet de ampul soket edinmek... Sonrasında farı, kromajlı far yuvasının kelepçelerini açacak, eski far camı ve tasını tamamen çıkaracak, far kablosunu da keseceksiniz. Fara giden 3 adet kablo vardır. 1- Şase, 2-Kısa far(+), 3- Uzun far(+). Bunları yeni ampulün soketine doğru bir şekilde (deneme- yanılma ile) yerine bağladıktan sonra farınıza oturtun ve yeni farı da aynen söktüğünüz eski far gibi yerine takın. Ben bu sistemi yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Akü 55w'lık ampulde bir sorun yaratmadı. Geceleri önümü eski farla kıyaslanmayacak derecede çok iyi görüyorum...
    ANCAK FAR SEÇİMİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN BİR HUSUS VAR: TOROS'LARDA 2 TİP FAR MEVCUT: 1- FAR CAMINDAKİ DESENLERİN ASİMETRİK OLDUĞU TİP, 2- FAR CAMINDAKİ DESENLERİN SİMETRİK OLDUĞU TİP. SİZİN MUTLAKA ALMANIZ GEREKEN TİP DESENLERİN SİMETRİK OLDUĞU TİP. ÇÜNKÜ ÖBÜRKÜ IŞIĞI DÜZENSİZ BİR ŞEKİLDE DAĞITIYOR...

Kolay gelsin....

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlarrrrrr!

ben de evdeyim sonunda ve ben de yazıorummmm

sabah motoru garajdan çıkarıp silerken, bi anda yere düşüp yan tarafının çizilmesiyle, hayırdır inşallah diyerekten, moralim "0" bir şekilde başladım güne açıkçası. Sonra sevgili, minik artçım Elif'i aldım ve Harem'e gittik. Burada ilk önce Siyahus ve eşi, sonra da darkform ve umutpoy'la buluşup birlikte vapura bindik ve ben başladım motoru söküp, takıp, silip, boyamaya vapurda Vapur yanaşıp dolmabahçe'ye gittiğimizde, aynı işlemleri burada da uygulamaya devam ettim, arada gelenler oldu, onlarla tanıştık (tabi ben bunları hayal mayal hatırlıyorum, o sırada aklım zeytinime kaçıvermişti). Sonra zoraki olarak tamirat işlemlerimi sona erdirdim, çünkü yola çıktık İnsanların meraklı bakışları arasında, kalabalık bir "sevimli, karizmatik" motorsiklet gurubu olarak yollarda ilerlerken, kendimi bir an Harley Davidson kullanır psikolojisinde hissettim açıkçası Asfalt ağladı beeeaaaa! akabinde arkadaşların da anlattığı, gezideki duraklarımız esnasında, zeytinimi kurcalamaya devam edip, sizlerle de bu anları paylaşırken, oldukça iyi vakit geçirdim açıkçası Son olarak iftar açmak üzere siyahus ve eşi sevim, bahtiyarefe ve ismail'le birlikte sultanahmet'e gittikten sonra, artık bu uzun motor yolculuğunun sona ermesi gerektiği kanısına varıp, eve dönüş yoluna koyulduk karnımız da doydu tabi Bu arada eve gelince yine motoru silip parlattım (rahatsız mıyım ben acaba?)

Kısacası arkadaşlarrrrrrrr, hepinizi tanıdığım için çoook mutluyum ve bu keyifli gün için hepinize sonsuzzzz teşekkürler ediyorum En kısa zamanda tekrar buluşup tekrarlarız bunu umarımmm

bu arada ben istanbulriders gezilerine de katılmayı düşünüyorum, orda da hep birlikte oluruz belki

Alıntı droral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar, bir seneden fazladır Asya 125T kullanıcısıyım. Forumunuzda okuduğum kadarıyla far problemi yaşıyorsunuz. Ben bu far sorunumu motorumu aldıktan 2-3 ay sonra çözdüm. Birazdan aşağıda anlatacağım ucuz sayılabilecek yöntemi üşenmeyip uygulayanlar en az bir araba farının aydınlığına kavuşacaklar...
    Bizim motorların farları iki parçadan oluşuyor; 1- plastik far tası, 2- plastik far camı. Bu sistem en fazla 35w'lık ampülün ısısına dayanabiliyor. Daha yüksek wattlı bir ampül ısıdan dolayı sistemin eriyip deforme olmasına yol açıyor. Araştırmalarım neticesinde Renault Toros'ların farlarının bizim motorlara uyduğunu saptadım. Tek yapmanız gereken oto sanayiinden bir adet Toros farı (camı ve tası birbirine yapışık "optik" far), bir adet 55/60w halojen far ampulü ve bir adet de ampul soket edinmek... Sonrasında farı, kromajlı far yuvasının kelepçelerini açacak, eski far camı ve tasını tamamen çıkaracak, far kablosunu da keseceksiniz. Fara giden 3 adet kablo vardır. 1- Şase, 2-Kısa far(+), 3- Uzun far(+). Bunları yeni ampulün soketine doğru bir şekilde (deneme- yanılma ile) yerine bağladıktan sonra farınıza oturtun ve yeni farı da aynen söktüğünüz eski far gibi yerine takın. Ben bu sistemi yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Akü 55w'lık ampulde bir sorun yaratmadı. Geceleri önümü eski farla kıyaslanmayacak derecede çok iyi görüyorum...
    ANCAK FAR SEÇİMİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN BİR HUSUS VAR: TOROS'LARDA 2 TİP FAR MEVCUT: 1- FAR CAMINDAKİ DESENLERİN ASİMETRİK OLDUĞU TİP, 2- FAR CAMINDAKİ DESENLERİN SİMETRİK OLDUĞU TİP. SİZİN MUTLAKA ALMANIZ GEREKEN TİP DESENLERİN SİMETRİK OLDUĞU TİP. ÇÜNKÜ ÖBÜRKÜ IŞIĞI DÜZENSİZ BİR ŞEKİLDE DAĞITIYOR...

Kolay gelsin....

selamlarrr ve teşekkürler,

gerçekten iyi bir çözüme benziyor peki bir de bu işlemi kendimiz yapmamamız halinde, parça ve işçilik dahil ortalama bir maliyet verebilir misin acaba bize?

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı droral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Helal olsun diyorum araştırmacı zihniyet nasıl buldun bunu yaw hayretler içerisindeyim katkın için çok teşekkür ederiz ve hoşgeldin aramıza. tek bişey sormak istiyorum dışarıdan nasıl görünüyor farın yani üstten ve arkadan bakıldığında nasıl görünüyor.Malum içeriye takılan bir parçayı dış bir parça olarak kullanıyorsun, ek noktaları nikelajı vs. eğer üstten ve arkadan fotolarınıda gönderebilirsen çok sevinirim. tekrar teşekkürler.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler