Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ekim 2006, 20:38
@darkform
kanka senin far daha iyi aydınlatıyo bence de, gerçi tamamen karanlık bi yolda baksak daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum. İstersen sen o ampulün marka modelini bi yazıver bana, ben bi işyerimin ordaki sanayiden ampul aldığım elektrikçiye bi sorayım o ampulü
@siyahus
geçmiş olsun yaw, bilirim o duyguyu, en kısa zamanda toparlarsın numaraları inşalla
Reklamlar
-
07 Ekim 2006, 20:59
@siyahus
geçmiş olsun bende çok dikkat ediyorum cep olayına çünkü hep açık unutuyorum
-
07 Ekim 2006, 22:30
@canyerli&roa
ben haftanın 7 günü kızılaydayım okulumda kızılayda, benin okul senin 1 arka sokakta zaten.roa abi ben seni bekliorum ozamn bakıma birlikte gideriz benim acelem yok.
hehe yaşasın zen ANKARA
-
07 Ekim 2006, 23:21
ya bu far olayı iyi güselde ben bu farlarla uzunları yakıyorum ve sürücülerden tepki alıyorum farın çok insanın gözünü alıyo diye nasıl olcak ben anlamadım vala
benim problemim aslında önümdeki çukurları görememek karanlık yolda.. bu farı biras aşagı falan egmek mümkün değilmi.. olmasmı öle bişiy
bide demin motoru düşürdüm :( evin önünü kazmışlar yol yapmak için yerden epey yüksek biyeri yandan çıkmaya çalıştım olmadı motor yana yattı..
baktım bişiy yok gibi yarında geziye gelcem allah kerim artık
ikitekerli günler diler..
-
08 Ekim 2006, 00:00
kill_nill adlı üyeden alıntı
ya bu far olayı iyi güselde ben bu farlarla uzunları yakıyorum ve sürücülerden tepki alıyorum farın çok insanın gözünü alıyo diye nasıl olcak ben anlamadım vala
benim problemim aslında önümdeki çukurları görememek karanlık yolda.. bu farı biras aşagı falan egmek mümkün değilmi.. olmasmı öle bişiy
bide demin motoru düşürdüm :( evin önünü kazmışlar yol yapmak için yerden epey yüksek biyeri yandan çıkmaya çalıştım olmadı motor yana yattı..
baktım bişiy yok gibi yarında geziye gelcem allah kerim artık
@kill_nill
öncelikle geçmiş olsun, iyi bişey olmamış sana da motora da tekerlekler zaten küçük olduğu için, genelde yan çıkmaya çalışmak bi yerlere, denge açısından çok iyi bi fikir diil bu motorda, aklında olsun
bu arada farını yukarı - aşağı ayarlama şansımız var tabi, pazar günü bi el atıp deneriz istersen
-
08 Ekim 2006, 00:03
@kill_nill
geçmiş olsn
yarınki gezinizide işallah kazasız belasız cezasız tamamlarsınız bol bol foto istiyoruz ona göre
-
08 Ekim 2006, 00:52
saolun
tam yan değildim çaprasdım ama çıkmadım işte evin önüne girmek için orası var bitek..
neyse oluyo böle şeyler
yrn oruç tutucak olan varmı ben tutarsam iftar için biras erken ayrılırım sanırım..
ikitekerli günler diler..
-
08 Ekim 2006, 01:29
yarın ben de oruç tutcam zaten, gezi sonuna kadar kalamam muhtemelen
-
08 Ekim 2006, 01:58
Az önce eve doğru gelirken benim motorun altından gelen garip ses abartmaya başladı. Yarın sabah Harem'e kadar şansımı denicem. Baktım çözemedim işi, üzülerek geri dönücem. Çünkü ya bişeyler biyerlere fena halde sürtüyor, bulup rahatlicam, yada çok ciddi bir problem var...
Vites aksamından gelen dağılmış bir bilya sesi gibi sanki. Buda berbat bi durum demektir. Gelemezsem hepinize iyi eğlenceler.
ii gunner.
-
08 Ekim 2006, 02:02
@hepinize
5. geziniz için sizi şimdiden kutlar iyi eğlenceler dilerim...
bu grubun giderek büyüyeceğine inanıyorum...
öyle ki birgün o geziye ben ve eşimde katılacağım...
-
08 Ekim 2006, 02:03
@hepinize
-
08 Ekim 2006, 02:27
Öncelikte teşekkürler arkadaşlar.
Geçmiş olsun kill_nill.
Darkform inşallah azalır seste yarın beraber oluruz. çok üzülürüm gelemezsen. Ayrıca enazından bizde bi anlamaya çalışırız belki birilerinin bi bildiği çıkabilir.
Yarın bende eşimle geliyorum ve ikimizde oruçlu olacağız. Belki erken kaçmak yerine bi yerde beraberde iftar yapabiliriz. Yarın konusur kararımızı veririz.
Antikacı , inşallah dediğin gibi olabilir. Yada bi bakmışsın atmışız motorları bi kamyona biz gelmişiz trabzona gezmeye bellimi olur kader kısmet.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
08 Ekim 2006, 02:37
hepinize iyi gezmeler arkadaşlar
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
-
08 Ekim 2006, 02:38
@hepinize
-
08 Ekim 2006, 02:43
arkadaşım o mondıal servisine gitte bi kayış iste bakalım bulabilecekmisin bence alma o motoru bende 125 mt var ve aldıgıma çok pişmanım adamlar motoru ucza satıyor ama parçadan kazanıyorlar bi parça iste 2 ay sonra alırsın 100 150 ytl en az o parçaya senden isteyecegi para alma
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
-
08 Ekim 2006, 03:54
Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.Yapılacak olan gezide herkeze bol keyifler diliyorum.
@kill_nill
Ben far kısmını iyice göstergeye değecek şekilde kaldırdım hala kısalarda çok yakın gösteriyor devamlı uzunla dolaşıyorum karşıdan gelen sürücülerden daha bi tepki almadım artık nerdeyse havaya baktıracam farı
-
08 Ekim 2006, 04:36
roa adlı üyeden alıntı
Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.Yapılacak olan gezide herkeze bol keyifler diliyorum.
@kill_nill
Ben far kısmını iyice göstergeye değecek şekilde kaldırdım hala kısalarda çok yakın gösteriyor devamlı uzunla dolaşıyorum karşıdan gelen sürücülerden daha bi tepki almadım artık nerdeyse havaya baktıracam farı
aynen benimkinin tıpkısının aynısı
-
08 Ekim 2006, 05:07
@Kill_nill
bende oruç tutucam isterseniz iftarı hep beraber yapalım
@darkform
abi yapma ya gelemezsen çok üzülürüm... motor yüzünden katılamıyacaksan abi 9.00 da ara beni sizi oraya geliyim beraber gidelim olur mu?
-
08 Ekim 2006, 10:24
@all
PAZAR; MARMARANIN BATISI İLE KIYI EGEDE SAĞANAK VE GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR.
HAVA SICAKLIĞI; YAĞIŞ ALAN YERLERDE AZALACAK, DİĞER YERLERDE ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK.
11 30 da dolmabahçedeyim
-
08 Ekim 2006, 10:34
@thebarbarian
oytun bey korkuttunuz beni gezi iptal die yüreğim iniyordu yada hazırlıklar flan içimde patlıyordu
@darkform
umarım geliyorsun, ben evden çıkıyorum 10 dk sonra kadıköy varanın önündeyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler