Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    süper ya ankara'dan mesaj geldikçe mutlu oluyorum. Artık sticklerlarınızı sağda solda gördüğünüz ZeyTiN'lere vererek gurubunuzu geliştirirsiniz. Bizde web sitesi moderatörler ve adminler olarak bu konuda her türlü yardımı yapmaya her zaman hazırız. Örneğin bir organizasyonunuz olur orada, aynı istanbul gezileri'nde yaptığımız gibi site üzerinden ve mailla bildirileri yayınlarız, dökümanları hazırlarız ne bileyim ne gerekirse çabalarız yardımcı olmaya çalışırız.

Sevgiler,
    Darky
    SYM Wolf 125 Classic

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    aydınlatma konusunda kesin bir çözüm buldum xenon kit sadece 220$ ayrı trafosu, balastı aküyü yormamak için tek çözüm bu gözüküyor ama fiyatı çok tuzlu
    @gezi
    geziye gelenler için(özellikle de kill_nill için) motorumu feda edip parçalayıp uygulamalı motor dersi vereceğim buji neresi,karbüratör neresi arka fren ayarı nasıl yapılır, far ampulü nasıl sökülür vs
    arkadaslar pazar günü hafif serpinti şeklinde yağmur olabilir bu nedenle yanımıza kalın ve sudan etkilenmeyen birşeyler almamızda yarar var

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @darkform
    saolun inşallah yetişicez size
    Can YERLİ
    06 YC 502

Onour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 Zn
    oo geride kalmışım bende geliyorum geziye sabah 10da ordayım
    ZenscooscoooCluB

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    @canyerli
    o senin dedigin zen 2 senedir orda bi eczanenin önünde duruyo siyah asya hergün yanından geçiorum bir gün konusucam ama sahibiyle

ben bakıma aydınlık evlere götürmeyi düşünüyorum kahveci motora birlikte gideriz olmazsa bakımlara

şu stickerlerden bende istiyorum ROA kardeş senle birlikte bende alıyım
    125 ZN
    06 ZN 181

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı by_multeci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende iş çıkışında size takılabilirim nere takılcanızı yazarsanız cok iyi olur benim ofis kozyatağı carrefourun orda kısa sürede yanınızda biterim
    Nerde çalışıyon multeci , bende cogu zaman carefour yanındaki altında lcwaikiki olan binada (özce center) calışıyom, k.bakkalköy taçsporda oturuyom. bayaa yakınız heralde . Yarın orda olacam ZeN'imle . Uyarsa bi görüşelim hatta kısa bi süreliğine darkform ofisinde olursa ona bile uğrayabiliriz. bu arada 3,5 senede Bay Plazada (mavi jeans -little big magazalarının üstü) çalıştım.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ siyahus & multeci
    yarın öğleden sonra gitmeyi düşünmüyor değilim, biraz çalışmam lazım, ama her cumartesi pazar olduğu gibi stüdyo ağır basabilir ve evde kalabilirim... Yarın bi teşefonlaşalım abi

Az önce Emre dreamdark ve kardeşiyle tanıştık. Elif ben emre ve kardeşi caddebostan mc'de oturduk 1 saat kadar muhabbet ettik. Emre ve kardeşi'de emin olun en az sizler kadar tatlı ve canayakın 2 insan. Kısmetse Pazar günü de geziye geliyor emre. (siyahus seni aradım ama telefonun kapalıydı)

Birde elif'e birinci kur ilk motosiklet dersi verildi. Ama bu dersten nasibini alan benim zeytin oldu euhuehueh Şaka yapıyorum, sadece motor biraz sağa yatar gibi oldu (durduğu yerde tehlikesiz) ama son anda toparladı elif ve baya bir yol yaptı. İlk dersinde tarafımdan geçer notu kapmıştır

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlarrr, ewt biraz önce barış ve eliff'le tanıştık, iyiki de tanıştık bundan sonra motorla yanlız gezmek yok zaten Pazar günü inşallah hava güsel olur da keyifli bi gün geçiririz hep birlikte

elif ileri sürüş teknikleri konusunda uzmanlaşmanı dört gözle bekliyoruzz, hadi bakalımmm

roa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    reDragon

Bende motoru aynı yerden aldım biliyorsun bugünde gittim servise baktım ustalarla tanıştım yedek parça sorunu olmayacak kadar büyük bir stok var biraz daha beklersen km olarak seni yakalıcam artık beraber gideriz bakıma
    Urban arkadaşımızla yarın telefonlaşıcam kızılay bana biraz ters düşüyor sen dersane çıkışında bi uğrarsan stickerları sen al eğer ben yarın kızılay tarafına gidersem ben alırım

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı roa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reDragon

Bende motoru aynı yerden aldım biliyorsun bugünde gittim servise baktım ustalar....
    Süper be yürü be ankaraaaa

bide gezi patlatıp resimleri siteye koydunuzmu ben sizden çok rahat edip keyifle kahvemi yapıcam fotolarınızı seyretçem

bu arada ilk farkeden benmiyim bilmiyorum ama URBAN'ın avatarına dikkatli bakın... Sıkı ve ince bir çalışma, takdir ettim

@ Onour, Ayan ve Burakxxxxx

Bu üçlüyü gezide görmek istemiyorum, adamlar şaka gibi daha fazla dayanamicam...
    Şaka bir yana mutlaka bekliyorum arkadaşlar, sizsiz tadı çıkmaz eminimki.
    Son gezinin son kahve molasında kırıp geçirdiler hepimizi. Herifler tam prototip... Jackass Trio

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @darkform
    ankarada yeterli çoğunluk sağlanmazsa ankaraya gideriz be ya..kahveyi cümbür cemaat içeriz. Kaptırdın mı buradan 6 saat sonra çankayadasın gözümüz yemezse trene koyarız motorları ;) yazın araştırmıştım afyona 13.6 ytl götürüyorlar

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @umutpoy
    şaka gibi adamsın yaw

@all
    geziye katılacak olanlar kayıtlarını yaptırırlarsa seviniriz)))))
    http://www.zenscooclub.com/gezi_05/l...ssage=tesekkur
    ]

by_multeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA TRAKTÖR 125ZN
    @herkeş
    Günaydın ZeNistan (bülen sari'nin deyimiyle)

@darkform & @siyahus
    ben erenköy gümrüğünün ordayım iett garajlarının tam karşısındaki camlı binadayım bugun büyük ihtimal fisde tek olacağım şuan itibariyle öyle gözüküyor istediğiniz saatte görüşebiliriz no problem modundayım
    Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
    [img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
    [img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    gunaydın arkadaslar eet dun aksam emre we kardesı aslıyla tanıstık cok sıırın we ıı ınsanlara bensıyolar ııkı gıtmısıım dragformada cok cok tesekkur edıorum zeytınını kulandırdıı ufak bı aksılık oldu ama onun dısında ııdım sanırım cok tesekkurler gercekten cok super bıse yaa gercekten ama boyum yetısmedıı ıcın zorlanıorum bıras donusler zor oluoo neyse daa ılk dersdıı ılerleyen gunlerde bn de sızlerle yol tutarım artık

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    günaydın dostlar

@darkform

ben önceden gördüm ama sölemedim önümüzdeki sezona inşallah ankara yolları taştan yapıcaz bütün zencilerle

@ROA&reddragon

sevgili hemserilerim eğer Urban dan almanız zor olucaksa ben sizlere yollarım.reddragonun alması zor olmaz die düşünüorum.onun dersanesi kızılayda.bilginiz olsun benim işyeride kızılay da. 2.İzmir cad. 48/19
    Can YERLİ
    06 YC 502

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    ya ben sıfremı bılmedıım ıcın kayıt yaptıramıorum nasıl olcak gercı bn artcıım gerek warmı bılmıorum ama?napıcam arkadaslar

hehe taam taam yaptımm hatırladımm

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ canyerli
    can paketini halen yollayamadım yoğunluktan. Katkı için teşekkürler. Pazartesi ilk iş yollicam

sevgiler, ii gunner.

12v/35w ön far ampulü hakk.

dün, daha önce bahsettiğim yeni ampulü dreamdark ile karşılaştırma şansımız oldu. Öyle aşırı değil ama bence %25 kadar bir fark var. Elif'de baya daha kuvvetli olduğunu söyledi. Ancak dreamdark fikir belirtmedi, onun da fikirlerini bir almak lazım. Bu arada ampul'e 15 ytl demişim önceki mesajımda. Ne 15'i, 10 YTL verdim ben ona düzeltiyim.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    @darkform
    nasıl istersen
    Can YERLİ
    06 YC 502

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Dün akşam eve dönerken montumun cebinin fermuarını çekmeyi unuttuğum için (şapşallık diz boyu) cep telefonumu düşürmüşüm . Farkettiğimde cok geçti. Aradım ama uçmuş meret. Neyse o yüzden hattım ve telefonum gitti. dünde bu yüzden ulaşılamıyodum :( şimdi tekrar hattımı açtırdım ama hiç bi telefon numaram yok öksüz gibi kaldım
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün akşam eve dönerken montumun cebinin fermuarını çekmeyi unuttuğum için (şapşallık diz boyu) cep telefonumu düşürmüşüm . Farkettiğimde cok geçti. Aradım ama uçmuş meret. Neyse o yüzden hattım ve telefonum gitti. dünde bu yüzden ulaşılamıyodum :( şimdi tekrar hattımı açtırdım ama hiç bi telefon numaram yok öksüz gibi kaldım
    eywah... geçmiş olsun

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler