Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Ekim 2006, 21:28
süper ya ankara'dan mesaj geldikçe mutlu oluyorum. Artık sticklerlarınızı sağda solda gördüğünüz ZeyTiN'lere vererek gurubunuzu geliştirirsiniz. Bizde web sitesi moderatörler ve adminler olarak bu konuda her türlü yardımı yapmaya her zaman hazırız. Örneğin bir organizasyonunuz olur orada, aynı istanbul gezileri'nde yaptığımız gibi site üzerinden ve mailla bildirileri yayınlarız, dökümanları hazırlarız ne bileyim ne gerekirse çabalarız yardımcı olmaya çalışırız.
Sevgiler,
Darky
Reklamlar
-
06 Ekim 2006, 21:52
aydınlatma konusunda kesin bir çözüm buldum xenon kit sadece 220$ ayrı trafosu, balastı aküyü yormamak için tek çözüm bu gözüküyor ama fiyatı çok tuzlu
@gezi
geziye gelenler için(özellikle de kill_nill için) motorumu feda edip parçalayıp uygulamalı motor dersi vereceğim buji neresi,karbüratör neresi arka fren ayarı nasıl yapılır, far ampulü nasıl sökülür vs
arkadaslar pazar günü hafif serpinti şeklinde yağmur olabilir bu nedenle yanımıza kalın ve sudan etkilenmeyen birşeyler almamızda yarar var
-
06 Ekim 2006, 22:23
@darkform
saolun inşallah yetişicez size
-
06 Ekim 2006, 22:51
oo geride kalmışım bende geliyorum geziye sabah 10da ordayım
-
06 Ekim 2006, 23:31
@canyerli
o senin dedigin zen 2 senedir orda bi eczanenin önünde duruyo siyah asya hergün yanından geçiorum bir gün konusucam ama sahibiyle
ben bakıma aydınlık evlere götürmeyi düşünüyorum kahveci motora birlikte gideriz olmazsa bakımlara
şu stickerlerden bende istiyorum ROA kardeş senle birlikte bende alıyım
-
07 Ekim 2006, 01:00
by_multeci adlı üyeden alıntı
bende iş çıkışında size takılabilirim nere takılcanızı yazarsanız cok iyi olur benim ofis kozyatağı carrefourun orda kısa sürede yanınızda biterim
Nerde çalışıyon multeci , bende cogu zaman carefour yanındaki altında lcwaikiki olan binada (özce center) calışıyom, k.bakkalköy taçsporda oturuyom. bayaa yakınız heralde . Yarın orda olacam ZeN'imle . Uyarsa bi görüşelim hatta kısa bi süreliğine darkform ofisinde olursa ona bile uğrayabiliriz. bu arada 3,5 senede Bay Plazada (mavi jeans -little big magazalarının üstü) çalıştım.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
07 Ekim 2006, 01:09
@ siyahus & multeci
yarın öğleden sonra gitmeyi düşünmüyor değilim, biraz çalışmam lazım, ama her cumartesi pazar olduğu gibi stüdyo ağır basabilir ve evde kalabilirim... Yarın bi teşefonlaşalım abi
Az önce Emre dreamdark ve kardeşiyle tanıştık. Elif ben emre ve kardeşi caddebostan mc'de oturduk 1 saat kadar muhabbet ettik. Emre ve kardeşi'de emin olun en az sizler kadar tatlı ve canayakın 2 insan. Kısmetse Pazar günü de geziye geliyor emre. (siyahus seni aradım ama telefonun kapalıydı)
Birde elif'e birinci kur ilk motosiklet dersi verildi. Ama bu dersten nasibini alan benim zeytin oldu euhuehueh Şaka yapıyorum, sadece motor biraz sağa yatar gibi oldu (durduğu yerde tehlikesiz) ama son anda toparladı elif ve baya bir yol yaptı. İlk dersinde tarafımdan geçer notu kapmıştır
ii gunner.
-
07 Ekim 2006, 01:31
-
07 Ekim 2006, 01:37
reDragon
Bende motoru aynı yerden aldım biliyorsun bugünde gittim servise baktım ustalarla tanıştım yedek parça sorunu olmayacak kadar büyük bir stok var biraz daha beklersen km olarak seni yakalıcam artık beraber gideriz bakıma
Urban arkadaşımızla yarın telefonlaşıcam kızılay bana biraz ters düşüyor sen dersane çıkışında bi uğrarsan stickerları sen al eğer ben yarın kızılay tarafına gidersem ben alırım
-
07 Ekim 2006, 03:13
-
07 Ekim 2006, 04:34
@darkform
ankarada yeterli çoğunluk sağlanmazsa ankaraya gideriz be ya..kahveyi cümbür cemaat içeriz. Kaptırdın mı buradan 6 saat sonra çankayadasın gözümüz yemezse trene koyarız motorları ;) yazın araştırmıştım afyona 13.6 ytl götürüyorlar
-
07 Ekim 2006, 09:03
@umutpoy
şaka gibi adamsın yaw
@all
geziye katılacak olanlar kayıtlarını yaptırırlarsa seviniriz)))))
http://www.zenscooclub.com/gezi_05/l...ssage=tesekkur
-
07 Ekim 2006, 10:38
@herkeş
Günaydın ZeNistan (bülen sari'nin deyimiyle)
@darkform & @siyahus
ben erenköy gümrüğünün ordayım iett garajlarının tam karşısındaki camlı binadayım bugun büyük ihtimal fisde tek olacağım şuan itibariyle öyle gözüküyor istediğiniz saatte görüşebiliriz no problem modundayım
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
-
07 Ekim 2006, 11:14
-
07 Ekim 2006, 11:29
günaydın dostlar
@darkform
ben önceden gördüm ama sölemedim önümüzdeki sezona inşallah ankara yolları taştan yapıcaz bütün zencilerle
@ROA&reddragon
sevgili hemserilerim eğer Urban dan almanız zor olucaksa ben sizlere yollarım.reddragonun alması zor olmaz die düşünüorum.onun dersanesi kızılayda.bilginiz olsun benim işyeride kızılay da. 2.İzmir cad. 48/19
-
07 Ekim 2006, 12:09
ya ben sıfremı bılmedıım ıcın kayıt yaptıramıorum nasıl olcak gercı bn artcıım gerek warmı bılmıorum ama?napıcam arkadaslar
hehe taam taam yaptımm hatırladımm
-
07 Ekim 2006, 13:23
@ canyerli
can paketini halen yollayamadım yoğunluktan. Katkı için teşekkürler. Pazartesi ilk iş yollicam
sevgiler, ii gunner.
12v/35w ön far ampulü hakk.
dün, daha önce bahsettiğim yeni ampulü dreamdark ile karşılaştırma şansımız oldu. Öyle aşırı değil ama bence %25 kadar bir fark var. Elif'de baya daha kuvvetli olduğunu söyledi. Ancak dreamdark fikir belirtmedi, onun da fikirlerini bir almak lazım. Bu arada ampul'e 15 ytl demişim önceki mesajımda. Ne 15'i, 10 YTL verdim ben ona düzeltiyim.
ii gunner.
-
07 Ekim 2006, 13:52
@darkform
nasıl istersen
-
07 Ekim 2006, 14:48
Dün akşam eve dönerken montumun cebinin fermuarını çekmeyi unuttuğum için (şapşallık diz boyu) cep telefonumu düşürmüşüm . Farkettiğimde cok geçti. Aradım ama uçmuş meret. Neyse o yüzden hattım ve telefonum gitti. dünde bu yüzden ulaşılamıyodum :( şimdi tekrar hattımı açtırdım ama hiç bi telefon numaram yok öksüz gibi kaldım
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
07 Ekim 2006, 19:18
siyahus adlı üyeden alıntı
Dün akşam eve dönerken montumun cebinin fermuarını çekmeyi unuttuğum için (şapşallık diz boyu) cep telefonumu düşürmüşüm . Farkettiğimde cok geçti. Aradım ama uçmuş meret. Neyse o yüzden hattım ve telefonum gitti. dünde bu yüzden ulaşılamıyodum :( şimdi tekrar hattımı açtırdım ama hiç bi telefon numaram yok öksüz gibi kaldım
eywah... geçmiş olsun
ii gunner.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler